Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 12:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Co zvládne Celeron D 2,13 Ghz s 256 Kb Cahe
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 14:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Má cenu si pořizovat tento levný procesor, zvládnul by s kombinací s dobrou grafickou kartou většinu nových her / gta san andreas, nfs most wandet apod? Má cenu to kupovat a jaká deska by k němu byla nejlpší?

Stojí jen 1360,- s dph - :roll:

//edit mhl, přesun z Intelu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 14:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2005
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Nahoru
zvladne vsetko, ale o poznanie pomalsie ako normalne CPU, nie low-endove...

Dobra graficka karta je co?

_________________
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 14:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Dobrá karta je kdybych do toho hodil geforce 6600...

Co znamená o poznání pomaleji? Nebudou se kousat hry nebo jo??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 14:37 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 14:54 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
pro kombinaci s boubrou deskou by nebylo snad problem hodit CPU z 16x133 na 16x200 (3200MHz/800fsb pripadne i vice), cimz by jsi ziskal az na cache odpovidajici vykon na vetsinu her s GF 6600

desku bych videl odpovidajici cca tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31845

ja bych do toho sel, i bez OC to hry zprovozni ale spis na LOW details

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 15:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: V. S. City (pobliz Jihlavy), Praha
Nahoru
po solidnim pretaktu a se solidni grafikou ti na tom v pohode pojede cokoliv


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. únor 2006, 17:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
masakr_cz napsal:
po solidnim pretaktu a se solidni grafikou ti na tom v pohode pojede cokoliv
A bez přetaktu? tedka mam pentium 3, 800 Mhz a jede mi i San Andreas ale pomaleji...

Nejsem zvyklej taktovat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. únor 2006, 14:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. prosinec 2005
Bydliště: Severní Morava
Nahoru
Ta deska Gigabyte GA-8I945PG je za cenu oklo 2.700,- vč. DPH - super poměr cena výbava.

_________________
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. únor 2006, 19:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Joži napsal:
o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic

Promin, ale to je hloupost. Urcite to neni 50%


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. duben 2006, 15:01 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Palec123 napsal:
Joži napsal:
o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic

Promin, ale to je hloupost. Urcite to neni 50%


v porovnani s X2 4800+ to myslim mozne je,a el to je uz hardcore prirovnanie :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. duben 2006, 15:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Ale ako chcete dat procesor do socketu 478 do dosky s 775 :?

Najlacnejsi procesor do 775 je Celeron 326(2,53Ghz,EM64T)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826

A dosky bud tu Gigabyte GA-8I945PG alebo Asus P5LD2
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... Intel+945P

este nejake DDR2 CL3 Kingstony 533MHz a mas to

Ale ked tak velmi chces 478.tak nejaku asusku P4P800 SE alebo P4P800-E Deluxe
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0

A nejake DDR1 este k tomu

Ta 775 s DDR2 je podla mna lepsie riesenie,ovela :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. duben 2006, 15:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
BubakB napsal:
Ale ako chcete dat procesor do socketu 478 do dosky s 775 :?

Najlacnejsi procesor do 775 je Celeron 326(2,53Ghz,EM64T)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826

A dosky bud tu Gigabyte GA-8I945PG alebo Asus P5LD2
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... Intel+945P

este nejake DDR2 CL3 Kingstony 533MHz a mas to

Ale ked tak velmi chces 478.tak nejaku asusku P4P800 SE alebo P4P800-E Deluxe
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0

A nejake DDR1 este k tomu

Ta 775 s DDR2 je podla mna lepsie riesenie,ovela :wink:


Kazdopadne je lepsi to druhe reseni. Sam mam tu desku od Gigabytu s Celerem D 2.53@3.0 Ghz (pujde vys, ale potrebuju lepsi chlazeni nez BOX :roll: ). Jen bych upozornil, ze ta deska nema moznost menit casovani u pameti, ale kdyz nebudes taktovat, tak toho nejspis nevyuzijes :wink:
Ale zase tyhle CPU normalne zvladaj frekvence 3Ghz, takze se neni treba az zas tak bat toho taktovani, ale to uz zalezi jen na tobe :)

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Asrock fatal1ty Z370 gaming K6 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | Sapphire Pulse RX 5700XT 8GB 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. duben 2006, 15:06 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. duben 2006
Nahoru
Jen nataktovanej procesor(celeron) a slušná grafika mu ve hrách nepomuže,navic tu grafiku bude muset vybírat s ohledem na ten celeron protože jí bude brzdit..moc nadejne bych ten herní výkon nevidel(800*600low details-to by bylo v nových hrách tak maximum) :?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.