Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 23. únor 2020, 12:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: GeForce4 MX 440 - 4576 bodů v 3DMarku 2001SE
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 22:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
mam 4576 bodu v 3dMarku2001SE ... to je dost malo, co? mam detonatory 45.23

//Upraven název threadu - TomV

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 22:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 22:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
jo, ja jsem se orientoval podle jinych benchmarku tady (podle jinych geforce mx 440 podobnych sestav), ktere mely 6500 apod. jenze byly pretaktovane - me se zdalo, ze mx 440 se neda zas tak moc nakopnout. ale dik, potesils me :)

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 08:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 08:59 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 15:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
jo.. donce bych rekl ze je to lepsi nez bych cekal...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 19:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Butch napsal:
TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.
No mně se vždycky zdálo, že je to nějak málo... :? Zkusím to s 3DMarkerm 2001SE a uvidím... Doufám, že mi to SEčko pojede...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 19:19 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
No tak to je naozaj malo....... nieje to nahodou verzia SE?!?
ja som na plnohodnotnich Geforce4 MX( mam ich v databazy z vysledkami aspon 25 ) mal skore aspon 6000-7000 bodov v 3D marku 2001SE.......
Na dobre pretaktovanej Geforce4 MX440 380/560 som mal dokonca skore okolo 8100 bodov...........
A to vacsinou na podobnej zostave ( Athlon XP2200+ 512MB,MSI KT4V..... ale v databaze su aj ine zostavy podla toho co sa zrovna montovalo )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 19:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. listopad 2003
Bydliště: Frenštát p.R.
Nahoru
Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 19:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Butch napsal:
TomV napsal:
Vždyť máš GF4MX, co bys chtěl ? :? Je to normální... Takovéhle skóre mívám s GF3Ti500, která je co do výpočetního výkonu ještě silnější, než GF4MX...


Co že???
To já mám s Geforce 2Ti kolem 4500 bodů, když Athlon T jede na 1,25Ghz + DDR 266.

S Geforce 3 Ti bys měl mít alespoň o půlku víc :o

Pokud jedeš tu Ge force 3 Ti na tom svým Barthonu, tak bys měl mít alespoň kolem 7000 bodů.


No já čumim... :o Na Bartonu jsem jí vlastně ještě netestoval... A to, co jsem teď viděl je sakra rozdíl oproti tomu, co předváděla ta karta s XP2100+ a Biostarem s KT400. :o :o :o

9590 bodů v 3D Marku 2001 v200 (ne SE)... Ale jelikož normálně jedu na mírném přetaktu (který jsem na ten test shodil), tak to zkusím s tím a uvidíme, jak to bude vypadat... :)

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


Naposledy upravil TomV dne čt 19. únor 2004, 20:57, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 20:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
to je hruza, ja nevim, jak tu moji sunku nataktovat, ona je bez vetraku - ma jen takove ty koliky ... a pritom zvedam core o 5mhz a pamet o 10 a furt pohoda. stale to zatezuju 3dmarkem2001se .... mam core na 300 a pamet na nejakych 480 a furt nic ... me se to nezda, jak jsem se tak dival, 480 u pameti by uz melo davno delat problemy, natoz prakticky bez vetraku. ....

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. únor 2004, 21:05 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Tak je videt ze jsou v tech MX kách obrovský rozdíly, pac kdyz jsem je jeste daval do compu tak snad žádná neudelala pres 5200 a to byly 128bit. Ono je to stejne jedno - pac na tyhle karte dneska hrat je celkem solidni utrpení - at ma bodu kolik chce, 3dm neni vsechno.

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. únor 2004, 20:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. listopad 2003
Nahoru
Sentenced napsal:
Tak je videt ze jsou v tech MX kách obrovský rozdíly, pac kdyz jsem je jeste daval do compu tak snad žádná neudelala pres 5200 a to byly 128bit. Ono je to stejne jedno - pac na tyhle karte dneska hrat je celkem solidni utrpení - at ma bodu kolik chce, 3dm neni vsechno.

tak tak, ja ji mam a novy hry se mi ani uz nepodarilo spustit
treba ten novej princ mi de ale strasne sekane :x
ale ja s nim mam 7200b a to je jen decentně taktovaná
ale když sem ji netaktoval tak to dalo 5400b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. únor 2004, 19:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
No, já bych řek že mírně zaostáváš.Bez přetaktování grafiky mám něco kolo 5500 bodů, když jí přetaktuju,mám tak 6200 bodů.Kdyžtak zkus stáhnout VIA Service pack.Nedávej tam novější jak 4.47.Tam je to už jen o stabilitě.Já tam mám 4.43 a vytáhnu s tim těch zmíněných 6200b.Tady ti dám odkaz a kdyžtak napiš, jak to dopadlo !!!

http://downloads.guru3d.com/downloadget ... 7fbd11ea84

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. únor 2004, 22:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
hodilo mi to asi o 100b vic v benchmarku ... no, tak uz fakt nevim, na cem vsem to zavisi :) ... ale i tak dik, asi jsou ty 4.43 lepsi

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. únor 2004, 22:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
sorry o 300b ... na nejakych 4860 ... to uz je lepsi ale porad to neni ono ;)

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 12:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mtex napsal:
Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu


Tak to teda čumim...Brácha má s GF4MX440 128-bit(od pro mě neznámý firmy 3DManli) a s celeronem 1.8 v 3DMarku2001SE asi 3900 bodů(frekvence má na normalu - asi těch 275@200)...Podle toho co píšete by měl mít aspoň 6000...To mám já se svym kompíkem, kterej je na tom, myslim si, o dost líp...

_________________
http://jebcorliss.net
http://jokkesommer.com/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 12:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Rajče napsal:
Mtex napsal:
Sentenced napsal:
Souhlas s Butchem - Z ti500 musis vyrvat podstatne vyssi skore.... Jinak 4500-5300 je limitni hranice pro geforce 4MX at jede na cemkoliv. (nepretočena MX)


Tech 4500-5300bodu si myslel pro GF4MX440 64Bit - to je pravda, ale pro 128Bit je to kolem 6500Bodu 275Mhz GPU a 400Mhz Memory. Ja mnel MSI MX440 64MB DDR 128Bit a dala na Athlone 2400+ 6500Bodu. Pretaktovana okolo 7200Bodu


Tak to teda čumim...Brácha má s GF4MX440 128-bit(od pro mě neznámý firmy 3DManli) a s celeronem 1.8 v 3DMarku2001SE asi 3900 bodů(frekvence má na normalu - asi těch 275@200)...Podle toho co píšete by měl mít aspoň 6000...To mám já se svym kompíkem, kterej je na tom, myslim si, o dost líp...




rozhodně pak nemá 128bit, 128bit by na tom celeru měla udělat cca 4400.
Je to na beton 64bit, já ji měl na celeru2.4 a měl jsem 3900
a ta frekvence by měla být cca 275/400 nebo tak nějak
to Mtex: 6000 MX nikdy neudělá(to by musel abýt sestava nabušená jako kráva a to pak nechápu, na co by tam byla...), jak psal Sent, 600O je schopna udělat až 128bit FX5200 (na celeru2.4)

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 15:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Mno....já teda nevim-krabici, ani cokoliv jinýho od toho nemá, ale RivaTuner to detekuje jako 128-bit...ale stejně, ty čísla, který tu padly mi připadaj bejt hrozně vysoký.

_________________
http://jebcorliss.net
http://jokkesommer.com/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 10:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
A to je pod XP? Kámoš měl 128 bit MX440 a na W98 SE mu to hodilo 4800, na XP 4300.
Já měl celer 2.4 + MX440 64 bit a pod Win ME tak tak, že 4000
Další kolega (bývali jsme MXclub :( ) Celer 1.7 + MX440 128 bit = 4400 (XP)
Celer 2.4 + Jetway MX440 64 bit + Jetway deska P4XFCP (asi jeden z důvodů) = 3500 (winME)
Celer 2.4 + Sparkle MX440 64 bit. = 3525 (XP).

Toliko výsledky s celery. Stačí?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.