Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 22. únor 2020, 02:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 17:20 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět: Re: Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 17:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2003
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
Neoman napsal:
Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

Kolik Mhz má ta ramka?? Výsledek v 3D marku 2001se je taky dost malej.

_________________
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 17:46 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
No v Aida 32 to píše Real Clock 200 MHz a Effective clock 400 MHz tak že je to asi 400.

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 19:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2003
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
400 Mhz. Tak to fakt nevim. Zkus si stim pohrát v BIOSu. :oops:

_________________
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 21:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 02. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
400 MHz hlavni ramky nebo na grafice?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 00:40 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Těch 400 MHz to myslím hlavní ramku.

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět: Re: Nízký výkon FX 5600- 3D MARK 03 -2265 bodů
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 09:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Neoman napsal:
Nevíte někdo jak je možný že mám tak málo bodů v tom testu? Od té grafiky nečekám žádný velký výkony,ale tohle mi připadá dost málo. Ovladače mám 56.55. Když jsem testoval v 3D MARK 2001 SE tak mi vyšlo 8320, což celkem jde, aspoň doufám. Mám dost málo ramky tak jestli to není tím. Díky za radu

8320 nic moc. Moje GeForce 4 Ti4200 s 64MB dava v 10500 :-)
3D Mark 2003 jsem radeji nezkousel ale dokud nebudou hry opravdu vyuzivajici DX9 ktere me budou zajimat tak fakt nemam duvod jit do novejsi karty.
Spis nez vysledky v 3D marku posuzuj vykon podle plynulosti her ktere hrajes.

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, 1TB Patriot Burst SSD, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Razer Naga Trinity, LG 27GL650F-B + 2x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 13:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
skús si stiahnúť zo stránky pagasoft.cz patch 340 na 3D mark 2003
a výkon ti podľa mňa pôjde ešte dole


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 13:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
a není náhodou 64 bitová (koukni se do AIDA32, videokarta, šířka paměťové sběrnice)?

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 14:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
podľa mňa je 128b.


Tie 5600 sú veľmi slabé karty za cenu, ktorú sa predávajú.
Ich výhodou je len DX9 oproti GF 4 Ti

Dobrý výkon z nich dostaneš ak ich dobre pretaktuješ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 18:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Ne je určitě 128 bitová. Ten patch si stahovat rači nebudu, akorát by mě to ještě víc nasralo :) . Zkoušel jsem to taktnout, dal jsem 340/620 MHz a stouplo to tak o 500 bodů, ale stejně je to pořád hodně málo. Až budou prachy tak koupím ramku, možná to pomůže.

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 18:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Tá väčšia RAM ti v 3D Marku 2003 vôbec napomôže, možno tak v 3D Mark 2001 ti to zdvihne max. o 100 bodov.

Myslím, že si ju pretaktoval dobre, no viac z nej už nedostaneš.

ja mám manli GF FX 5600 (325/500) a mám v 3D marku 2003 2300bodov.

Tú RAM si určite kúp ale kôli výkonu celému PC a nie kôli grafike


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 19:02 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
JJ RAMKU musím koupit, 256 MB je hrozně málo. Skoro celou ju sežerou jenom Windowsy XP s antivirem a firewallem.

_________________
AMD Barton 2500+ BOX; 256MB PC 3200 DDR; ASUS A7V600(Bios Rev. 1007); Inno 3D FX 5600 128MB 128bit (270/500 MHz @ 380/550 MHz); HDD SEAGATE Barracuda 7200.7- 80 GB, 2MB cache


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 21:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
no to je nejaka divna 5600 asi nejaka osekana
normal plna 5600 ma takt 325/550 aspon moje mela
a a vyzdimal sem zni v 03 -3150 :) a 2001 -11700
byla to MSI 5600 VTDR 128MB
mno kdyz koukam na tvoji desku s VIA chipsetem ,asi tam bych hledal ztratu vykonu

_________________
P4E 540J 3.2 @ 4.03 GHz(1,325V) * Asus P5WD2 (i955x) *4x512MB Apacer 533@672MHz (4-3-10-4) *club3D X1800XL

playing EverQuest II on Runnyeye server


Naposledy upravil DeLamer dne út 9. březen 2004, 19:35, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 22:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
ten výkon možno s GF FX 5600 Ultra


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 8. březen 2004, 23:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 17. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ja sem taky měl GF FX5600 128MB 128bit(ASUS) a v 3dmarku 2001 sem udělal 8000b a v 3d03 2500b, naštěstí shořela a nechal sem si ji vyměnit za R9600XT( s příplatkem 600kč), to se měl ale štěstí :-D :-D :-D , znova bych ji nechtěl


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 09:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
haha ja se svou fx5600xt taktnutou na 335/550 udelam na skoro stejne sestave co ma neoman cca 9000 a v 03 udelam cca 2500 :-D :D , to byl ale dobrej kup, (myslim tim ze jsem koupil kartu s vykonem neosekane 5600 za cenu o 1000-2000 levnejs, samozrejme ted lituju ze jsem nevzal treba gf4ticko, ale rek bych ze jako "novej" kousek se fakt nic lepsiho za 3500 nedalo sehnat) :mrgreen: :-D :old2:

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Roman9 napsal:
Tá väčšia RAM ti v 3D Marku 2003 vôbec napomôže, možno tak v 3D Mark 2001 ti to zdvihne max. o 100 bodov.

Myslím, že si ju pretaktoval dobre, no viac z nej už nedostaneš.

ja mám manli GF FX 5600 (325/500) a mám v 3D marku 2003 2300bodov.

Tú RAM si určite kúp ale kôli výkonu celému PC a nie kôli grafike


Neni pravda, me se prikoupenim dalsich 256MB zvedl vykon o 500 bodů :D

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 19:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Roman9 napsal:
ten výkon možno s GF FX 5600 Ultra


nene byla to 5600 normal ,jen lehce popohnana s vypnutym HT u CPU,mimochodem to mi pridalo u tyhle karty 500 bodu v 03 a 1000 v 01

_________________
P4E 540J 3.2 @ 4.03 GHz(1,325V) * Asus P5WD2 (i955x) *4x512MB Apacer 533@672MHz (4-3-10-4) *club3D X1800XL

playing EverQuest II on Runnyeye server


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. březen 2004, 21:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2003
Bydliště: Dobřany (Plzeň-Jih)
Nahoru
tvý skore je opravku malý!Máš tam ovladače na desku?

_________________
PC: CPU Intel i5 2500k, MB MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Vengeance 8GB, GPU Radeon R9 290, HDD WD 500GB + SSD Crucial 256GB, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU Intel Core i5 (Sandy Bridge), GPU GeForce GT 540M, RAM 4096
Tel: Samsung Galaxy Note 3


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 29 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.