Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 17. srpen 2019, 21:50

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 16:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
sharker napsal:
Kde sa da takto super oc friendly cpu zohnat ? :o tych 250 ks cpu je riadna kopa chcel by som vidiet toho blazna co by ich vsetky po jednom otestoval :) Ak by bola moznost nejaky super mega wow oc friendly cpu zohnat kolko by to asi stalo :wink:


no ten CPU se nedá jen tak sehnat....ty CPU se jak to mám rict slusne "kradou" a pak prodavaji jako testovany kusy a ty nejlepsi kusy s nejvetsim OC se prodavaji za tezky prachy...a pak lidi jako já si je jdou koupit :)

kde se daji sehnat to ti nereknu....a ani rikat nebudu :wink: :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 17:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
mipscomputer.de treba


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 17:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2005
Bydliště: zlín
Nahoru
Cujo napsal:
mipscomputer.de treba


Server nenalezen :stupid:

_________________
bzzz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 18:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
zkus tam dat pomlcku...
jinak k tem cpu... na jednu stranu je najs ze si nekdo muze vybirat z x kusu, na druhou stranu je to svinstvo kdyz to dela nakej (pardon) debil kterej o oc vi ho*no a clovek si koupi jim "testovany" odpaleny cpu... to uz se mi stalo... :evil:

ten mips-computer.de s procakama zaspal...maj tam jen 3700+ san diega... :x


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 18:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Flegy napsal:
zkus tam dat pomlcku...
jinak k tem cpu... na jednu stranu je najs ze si nekdo muze vybirat z x kusu, na druhou stranu je to svinstvo kdyz to dela nakej (pardon) debil kterej o oc vi ho*no a clovek si koupi jim "testovany" odpaleny cpu... to uz se mi stalo... :evil:

ten mips-computer.de s procakama zaspal...maj tam jen 3700+ san diega... :x


jo no ale kdyz jim napises tak ti sezenou co chces....takovejch obchodu je tuna po nemecku....a pokud neco takovyho kupujes tak je dobry si pro nej prijed a nechat si ho od toho borca odzkouset...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 19:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
To radek:
dej tam vetsi napeti a uvidis ze ten rozdil bude vetsi pri vyssim napeti....
ale to uz asi tedka nezjistis co? to by jsi musel dat zpatky IHS :( a zkusit treba 1.7V a pak dat IHS dolu a dat tam taky 1.7V a zmerit rozdil....

ale mas cca stejny vysledky rozdilu teplot jako já 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 19:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Citace:
Takto vypadá Crossfire, uvnitř skříně Chieftec, dole Audigy X-FI, na procesoru Big Typhoon - nejlepší chladič co existuje.

jak to muzes probuh rict?asetek LS a ostatni ti nic nerikaji? :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. květen 2006, 19:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
jedine Tuniq :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 10:02 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Promazáno... odemčeno a pochopitelně dojde i na karty.

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 11:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2005
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Highlander napsal:
To radek:
dej tam vetsi napeti a uvidis ze ten rozdil bude vetsi pri vyssim napeti....
ale to uz asi tedka nezjistis co? to by jsi musel dat zpatky IHS :( a zkusit treba 1.7V a pak dat IHS dolu a dat tam taky 1.7V a zmerit rozdil....

ale mas cca stejny vysledky rozdilu teplot jako já 8)


Aby mohl dat 1,7V, tak by musel mit neco, cim to uchladit....ono i Athlon dualcore nehorazne topi ;-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 12:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. listopad 2005
Bydliště: Zlinsky kraj
Nahoru
OBR napsal:
Highlander> vsechny tvoje prispevky zde jsou VYMYSLY a lzi! Zadny procesor nejde predelat "pripajenim" jak ty rikas kondiku, protoze to za prve nejsou kondiky ale rezistory a za druhe kdyby to slo a fungovalo by ti to byl bys mozna bohatsi nez Gates" a to s tim naked je taky lez a tvoje vysledky podvrh s ZADNYM VODNIKEM se mistri oboru na xs foru nedostali s dualcore byt NAKED na frekvence jako ty, to lze pouze a jen s Vapochillem, vsechno sis vymyslel a lzes...


Jen by me zajimalo, jak vis, ze jsou to rezistory? Dej si vyhledavat vyraz "cap array" at zjistis co to je.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 15:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2005
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
LGA napsal:
OBR napsal:
Highlander> vsechny tvoje prispevky zde jsou VYMYSLY a lzi! Zadny procesor nejde predelat "pripajenim" jak ty rikas kondiku, protoze to za prve nejsou kondiky ale rezistory a za druhe kdyby to slo a fungovalo by ti to byl bys mozna bohatsi nez Gates" a to s tim naked je taky lez a tvoje vysledky podvrh s ZADNYM VODNIKEM se mistri oboru na xs foru nedostali s dualcore byt NAKED na frekvence jako ty, to lze pouze a jen s Vapochillem, vsechno sis vymyslel a lzes...


Jen by me zajimalo, jak vis, ze jsou to rezistory? Dej si vyhledavat vyraz "cap array" at zjistis co to je.


Nejsou to rezistory. Jsou to kondenzátorové pole .... uz sem to tu psal...asi to promazali ;-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 16:24 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Pilsen,the city of beer!
Nahoru
by mě zajímalo,kam zmizel článek o Hulánovo X2 ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 17:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Nahoru
SECRET_AGENT_BOND napsal:
by mě zajímalo,kam zmizel článek o Hulánovo X2 ?

http://66.102.9.104/search?q=cache:21KA ... ient=opera ;)

_________________
?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2006, 18:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
Nahoru
No asi to ma uz jeho x2 zasebou <> alebo pripravuje novy clanok ako spominal vyzsie no prva moznost je asi pravdepodobnejsia :) Ludia mozno som blazon ale idem do toho asi tiez :) voda + ihs nejde dokopy :evil:
Fakt je to prasacky spravene snad to spravim lepsie 8-)

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. květen 2006, 18:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červen 2005
Nahoru
článek jsem smazal, protože nechci aby to někdo zkoušel podle mého webu a pak mě žaloval o 15.000 Kč, že to posral ;-) Když má člověk tak vysokou návštěvnost jako můj web, tak na různé žalobníčky a udavače bohužel musí brát zřetel :(

jinak ale po oddělání IHS mám můj X2 4400+ v klidu 42C, dříve měl 45C, tedy moc velký rozdíl do není, ovšem v burnu měl 57C a dnes má 47C, a s tím jsem hodně spokojen.

Bohužel, overclock vzrostl jen o cca 100MHz na 2,800 MHz, více jej 2xPrime95 stabilně prostě nedostanu... Je to zjevně běžný limit dualcore Athlonů, a nemá s chlazením co dělat.

Snad jenom Peltiere přímo na holé jádro :) (chystám se na to)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. květen 2006, 18:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2005
Bydliště: vedle Frýdku-Místku
Nahoru
radekhulan napsal:
Snad jenom Peltiere přímo na holé jádro :) (chystám se na to)

Mam uplne stejny zamer...bohuzel v shopu kde jsem si je objednal budou dostupne az 24. tyden... :( Jeste musim ty 4 tydny vydrzet....

_________________
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. květen 2006, 18:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
radekhulan napsal:
článek jsem smazal, protože nechci aby to někdo zkoušel podle mého webu a pak mě žaloval o 15.000 Kč, že to posral ;-) Když má člověk tak vysokou návštěvnost jako můj web, tak na různé žalobníčky a udavače bohužel musí brát zřetel :(

jinak ale po oddělání IHS mám můj X2 4400+ v klidu 42C, dříve měl 45C, tedy moc velký rozdíl do není, ovšem v burnu měl 57C a dnes má 47C, a s tím jsem hodně spokojen.

Bohužel, overclock vzrostl jen o cca 100MHz na 2,800 MHz, více jej 2xPrime95 stabilně prostě nedostanu... Je to zjevně běžný limit dualcore Athlonů, a nemá s chlazením co dělat.

Snad jenom Peltiere přímo na holé jádro :) (chystám se na to)


taky jsem si rikal ze bych na to hodil pelta,ale ona to neni zadna sranda to uchladit pri tech vykonech X2....

Navic musim udelat prirubu pro tu X2,takze me to jeste chvilu pottrva nez na to hodim pelta...
tu co jsem mel na Sempronovi ta se pouzit neda,pac má Sempron jiný rozmery jádra..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. květen 2006, 18:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
radekhulan napsal:
Bohužel, overclock vzrostl jen o cca 100MHz na 2,800 MHz, více jej 2xPrime95 stabilně prostě nedostanu... Je to zjevně běžný limit dualcore Athlonů, a nemá s chlazením co dělat.


Jako bych to na začátku neříkal...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. květen 2006, 19:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
To RH: Co radši popsat případné problémy s nasazením chladiče na holý jádro? Jaká pasta tam je? Fotky? Imho nejen já bych to ocenil víc než info o tvém sexuálním životě nebo reklamy na tvůj web ;-)


//EfineSS: Upraveno


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 251 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: crashPC a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.