Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 27. únor 2021, 20:50

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 5. listopad 2004, 13:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Mate niekto vacsie skusenosti s tymto programom?
Mam problem s nahravanim viedosekvencii!!!!
Ked spustim nahravanie tak rapidne klesne FPS a co je najhorsie tak to video po nahrani takisto trha.
Je to chyba softwaru alebo niekde inde?
PORADTE inak sa mi celkom paci............Diky



Street

PS:Ak som sa netrafil do spravnej sekcie mrzi ma to ale nevedel som kde tento prispevok zaradit!!!!!!!Ukazuje FPS takze som sa rozhodol BENCHMARK´S

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. listopad 2004, 14:41 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
S tím videem...to nahrávání zatíží systém a CPU, takže se hra bohužel zpomalí...i když na tvé sestavě :oops:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. listopad 2004, 12:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Sk
Nahoru
mne to robi tiež, takže v poho...

btw: tiež ti to nahra zvuk tak nechutne zle?

_________________
ThinkPad T61: 14.1" 1440x900 - undervolted T7300 - 4GB - 128GB M4 - 320GB Ultrabay - 9-cell
3570k (@4,2GHz) - Gelid Tranq. v2 - Z77A-GD65 - 4x4GB Crucial 1600@CL8@1.5v (1800@CL8@1.6v) - GB HD787OC (1150/5600) - 128GB SSD830 - 2TB 7200.14 - Fractal R4 (3x140mm) - Corsair TX550M


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. listopad 2004, 12:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Vem si, že hra sama o sobě hodně zatěžuje komp a ty do toho ještě pustíš nahrávání... Záleží na tom, do čeho to nahráváš - jestli do DivX, tak nestíhá procesor, jestli to nekomprimuješ, tak nestíhá disk... A to i na tvé sestavě.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. listopad 2004, 15:41 
Červená karta
Červená karta

Založen: 12. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo, jo, vsichni maj pravdu, chce to vic procaku :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 15. prosinec 2006, 15:58 
Nováček
Nováček

Založen: 24. říjen 2006
Nahoru
TomV napsal:
Vem si, že hra sama o sobě hodně zatěžuje komp a ty do toho ještě pustíš nahrávání... Záleží na tom, do čeho to nahráváš - jestli do DivX, tak nestíhá procesor, jestli to nekomprimuješ, tak nestíhá disk... A to i na tvé sestavě.

bohužel me se to seka taky a to mam AMD 64 4400+ X2 a rychlej disk s 16 MB cache a nevim jak se toho sekaní zbavit

_________________
asus m5a97 evo r2.0 EVGA GTX1050Ti ,AOC 27" FHD , SSD 250GB Crucial , HDD WD SATA III 1500GB 32MB 3x ,CPU AMD FX8370+ 4.0 Ghz , RAM 8GB HyperX Fury .-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 15. prosinec 2006, 16:16 
Nováček
Nováček

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Žilina
Nahoru
A co tak skusit hru dat len na jadro 1 a FRAPS spustit na jadre 2 ???
Nepomoze to ???

_________________
Core 2 Duo installed...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. prosinec 2006, 16:19 
Nováček
Nováček

Založen: 24. říjen 2006
Nahoru
BRBlosh napsal:
A co tak skusit hru dat len na jadro 1 a FRAPS spustit na jadre 2 ???
Nepomoze to ???

tak to mi povez jak mam upresnit ktera aplikace poběží na jakym jadru, zatim jsme to totiz ani nezjistoval. kdyz mi poradis budu rad :-)

_________________
asus m5a97 evo r2.0 EVGA GTX1050Ti ,AOC 27" FHD , SSD 250GB Crucial , HDD WD SATA III 1500GB 32MB 3x ,CPU AMD FX8370+ 4.0 Ghz , RAM 8GB HyperX Fury .-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 22:15 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Nepomuze to. Fraps vytezuje CPU jen minimalne. Zkousel jsem hru bloknout na jedno jadro a fraps na druhy. efekt minimalni. Zkousel sem i nahravat na druhej disk, kterej neni systemovej , neni na nem swap ani ty hry, ale porad rapidni pokles FPS.
Nejslepsi vysledky jsou pri nastaveni polovicniho rozliseni nahravani ve Frapsu (hraju ve 1280x1024) - pak je velikost souboru i zatez na disk unosna. Taky to chce vypnout vyhlazovani i anizo. To mi pomohlo asi nejvic. Takhle se da nahravat do 25FPS videi celkem v pohode plynule, ale porad hry zdaleka nevali tak plynule jak kdyz nejede fraps.

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. prosinec 2006, 23:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
snizte si detaily u hry a pak se nic sekat u nahravani nebude! pokud vim tak se da nastavit rychlost fps nahravani, me treba jede starsi kousek NfS:U2 kompletne na full, vcetne full screen AA a 1280x1024 a nahravani videa mi jede na hodnote 30fps plynule :wink:
vzdycky mi pomohlo snizit detaily a pak to slo v pohode!

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. prosinec 2006, 11:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2006
Nahoru
Jn, zalezi na sestave a na hre... Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... Jinak vseobecny navod jak nahravat, je taky ze nejdriv si nahrajes (pokud hra umi) nejake demo pomoci hry. A frapsem si nahravas az to pusteni demo, ptz taky jinak zatezujes pocal kdyz hru hrajes nebo kdyz se na ni jen koukas i kdyz je demo pustene v ty hre... - jestli mi rozumis.

_________________
http://www.tatakai.clanweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. prosinec 2006, 16:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
X-Spidy-X napsal:
Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... .

"Tak já to tedy registruji" :o

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. prosinec 2006, 18:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2006
Nahoru
kotas napsal:
X-Spidy-X napsal:
Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... .

"Tak já to tedy registruji" :o


Jo?? No mozna ty... Myslis ze se kresleny vecernicky sekaj?? Sou totiz delany rychlosti 24 snimku za sekundu a ja je vnimam plynule... (Mam vecernicky rad a sem tam nejakej shlidnu :) )

_________________
http://www.tatakai.clanweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 10:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
ale je rozdil vecernicky a UT 2004 treba :D:D ten je absolutne nehratelnej pri 25 FPS

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 10:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
r1pper napsal:
ale je rozdil vecernicky a UT 2004 treba :D:D ten je absolutne nehratelnej pri 25 FPS

Ano, to je pravda, nejde srovnat vecernicek a nejaka FPS Game! :lock:

X-Spidy-X napsal:
Myslis ze se kresleny vecernicky sekaj?? Sou totiz delany rychlosti 24 snimku za sekundu a ja je vnimam plynule...


Vecernicky treba jedou kolem 20fps ale zkus nahravat treba NfS:Underground2 pri 25fps ci treba nejakou akcni rezbu a pak mi tady vykladej ze to oko vubec nepostrehne, ba prave naopak! JA to delam tak, ze ve hre snizim detaily na prijatelnou uroven a pak nahravam i treba v 60fps a jede to plynule (zalezi na HW narocnosti hry..) :o to je kouzlo ze? :?

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 11:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2006
Nahoru
fraps je na <i> je mnohem lepsi programek GameCam s tim se da nahravat daleko plynulej

_________________
KDO mi odebral moji zlutou kartu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 11:13 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 11:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Baneshee napsal:
kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku

ale kdyz nastavis u FRAPSe nahravani tech 25fps tak me to vzdy klesne na tech 25FPS, kdyz nastavim 30 tak automaticky mi to ve hre spadne taky na 30FPS, takze asi tak 8) Pouzivam full registrovanou verzi..
Obrázek

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 31. prosinec 2006, 12:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2006
Nahoru
Baneshee napsal:
kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku


Asi tak sem to myslel... (Diky) CSko my haze normalne tak tech 20-25 fps a vidim ze se mi to seka... Bych zas nemlel <-> Video je pri 25 good. Kdyz mas sestavu ktera utahne treba 50, natacej si 50. Mylsim ze autor tohodle threadu resi to ze se mu to seka a bezi pri malo fps. Takze nevim co tu pak delas...

Jinak co je komu dotoho ze mas plnou verzi?? Chlubit se licencema di treba na smetak...

_________________
http://www.tatakai.clanweb.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. leden 2007, 09:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Cau,

mam takovej problem s Frapsem, kamos ma Radeon 1950Pro a chtel vedet jak mu hry jedou rychle, tak sem mu tam dal Fraps - vsechno ok, ale ted nastal problem ze i kdyz je Fraps vypnuty, tak to porad ukazuje pocet snimku, ani unistall nepomohl... nevi nekdo jak se toho zbavit?

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.