Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 26. květen 2020, 12:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: NVIDIA Ovladače a BIOSy - info
PříspěvekZaslal v: út 11. leden 2005, 19:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
Obrázek
Oficialní stránky NVIDIA pro stahovaní ovladačů:
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
https://www.geforce.com/drivers

Problémy s ovladači reportujte přímo do NVIDIA zde (pouze anglicky):
http://surveys.nvidia.com/index.jsp?pi= ... 94a40f8ac6

NVIDIA fórum pro diskusi o ovladačích (en):
https://forums.geforce.com/default/board/33/


Vysvětlivky pojmů:

"WHQL Certified" Windows Hardware Quality Labs testing or WHQL is a testing process which involves running a series of tests on third-party (i.e. non-Microsoft) hardware or software, and then submitting the log files from these tests to Microsoft for review. The procedure may also include Microsoft running their own tests on a wide range of equipment, like different hardware and different Microsoft Windows editions.

"GRD" Game Ready Drivers the best possible gaming experience for all major games. From early access through the lifecycle of the game, NVIDIA’s driver team continues to exhaustively test all major milestones so they can optimize performance, maximize stability, and perfect overall gameplay functionality.

"SD" Studio Drivers provide the best possible experience for key major creative applications. NVIDIA does extensive testing which focuses on the top creative applications and ensures the highest levels of performance, stability, and functionality are provided

"Standard" packages are those that do not require the DCH driver components.

"DCH" (Declarative, Componentized, Hardware Support Apps) refers to new packages preinstalled by OEMS implementing the Microsoft Universal Driver paradigm. DCH drivers cannot be installed over a standard system, and Standard drivers cannot be installed over a DCH system.

"QNF" The ‘Quadro New Feature’ driver is from the most recent driver release branch, and contains the latest new features and functionality. It has been tested for workstation environments with reduced product support, and is recommended only for those users who need specific features that are mentioned in the respective release highlights or release notes.

"ODE" Optimal Driver for Enterprise (ODE) Most users select this choice for optimal stability and performance. It also offers ISV certification and long lifecycle support

"Beta Release" Beta drivers are provided by NVIDIA as preview releases for quick bug fixes and access to new features. Beta drivers are under qualification testing, and may include significant issues. It is the end user's responsibility to protect system and data when using Beta drivers with NVIDIA products. It is strongly recommended that end users back up all the data prior to using Beta drivers from this site. Please ensure that newer Recommended/Certified drivers are not already posted on NVIDIA.com prior to installation and usage of Beta drivers. Beta drivers posted do not carry any warranties nor support services.

//Hladis Edit 29.5.2019

_________________
....ze by to byl MELOUN


Naposledy upravil Lord dne po 11. duben 2005, 17:47, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 24. leden 2005, 17:41 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Viz. FAQ v sekci NV grafiky http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1028 - je toho tam víc, třeba i http://www.mvktech.net/index.php?option ... tcat&cat=2 :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 11. duben 2005, 17:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
vse o nvidia FW, nastaveni, OC aj.

http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html

thx Zombux

====================
nemate nekdo "registry patch", kterej umoznuje (enabluje) zmenu frekvence jadra a pameti u nVidia grafickych karet primo v detonatorech ovladacich - nVHardPage, najdeš ho na www.guru3d.com nebo Zkus Coolbit.reg umoznuje taktit primo v ovladacich.

Windows XP mají v sobě standartně nainstalované ovladače od NVIDIE ale ver. 30.XX

pro starší (< 10/03) grafické akcelerátory Detonatoty 40.72 nebo 30.82

Já doporučuji 43.45 - mám s nima nejvyšší výkon (na GF4 Ti4200)

pod DX8 je nejlepší ovladač 44.03, pod DX9 /zatím celkem nic není/ jsou lepší vyšší verze 5x.xx

NVidia v44.65 > NVidia v45.23 > ASUS v44.71
Nejvetsi rozdil byl v 3DMarku2001SE a to v teste Pixel Shader a Vertex Shader zde byl narust az o 40%! A 5% narust v testu Nature

detonatory 44.xx, 45.xx bolo snimi dost problemov najme na doskach s VIA vo Win 2000/XP

51.75 a zatím se jevěj ještě lépe, než 45.23

Mam MSI 5900SP a co sem vsechno vyzkousel...nejlip mi vysly ovl 52.14 ( jsou na strankach MSI)

52.16 sa zatial javia ako dobre a najme kvalita obrazu oproti 4x.xx - rozdiel je urcite vidno

53.03 ( 53.04 ).... chodia uplne bez problemu na kompletnej rade FX

v NHL 2004 při vstupu na led se mi na 56.56 viditelně trhali diváci i když jsem měl něco přes 60 FPS a teď s 56.64 je to krásně plynulé

FW 56.64. Jaký jsou u Vás zkušenosti? U mně po prvních testech ve Aquamark03 výkon -1% a ve 3Dmarku zase +1%


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2006, 17:02 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
Lord napsal:
vse o nvidia FW, nastaveni, OC aj.

http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html

thx Zombux


o NV Firewall tam nic není(alespoň jsem tam se svojí angličtinou nic nenašel ..)ten NV firewall snad nenastavím :sad:

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Noctua nh-l9a-am4 | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |2x 8GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Dell U2410 | MAZDA enthusiast


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 14. únor 2006, 01:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. červen 2005
Nahoru
ten firewall uplne na ... tak bud rad ze pouzivas aspon taky ako mas... nvidia v tom strelila uplne do vetra

_________________
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. únor 2007, 19:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Mám lamerskej dotaz - od jisté verze ovladačů nvidia nemůžu najít pevný nastavení obnovovací frekvence monitoru - dřív to bylo jasný ale kurna ted fakt to nemožu najít. Kde se to nastavuje abych nemusel používat jiný utility? dík


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. únor 2007, 19:59 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Imho by mohlo pomoct toto -> Coolbits

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. únor 2007, 20:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Jo tak oni to vypustili, aha, a já hledal jak blbec... No nic Refresh Lock to řeší už 5 let tak to budeřešit dál


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. únor 2007, 07:26 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Ne, nevypustili, jenom to není vidět. Po aplikaci Coolbits se to v nabídce v driverech znovu objeví (včetně dalších vychytávek jako taktování).

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 16:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
nevíte někdo kde se dá přepnout na to classic control panel jak dřív a ne ten novej? V XP jsem to udělal hned ale ve Vistách to nemlžu najít


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 17:01 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ht=classic

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 17:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
hm jenže tam žádná šika není :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 19:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Stáhnul jsem international drivery je to tím? Že by to jako v normální verzi bylo?

P.S. jsou to Vista ovladače 100.65 možná že tam už classic menu není?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 6. březen 2007, 18:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Shodli jsme se se známým že to pravděpodobně ve Vistě přepnout na Classic nejde.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. březen 2007, 21:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2005
Bydliště: Slovensko Holíč
Nahoru
Jake by ste doporučili ted najnovsi a najlepsi ovladače (i modifikovane) ...dik.,..na7600GT Win XP

_________________
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. květen 2007, 19:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Mám takový dotaz...když koukám na testy her atd...jsou tam optimalizace obrazu 8xAA/16xAF atd. No a kde toto nastavení nastavím? Když mám vše ve hře nastaveno na max, i položky AA + AF,je to max,co hra dá nebo tyto nastavení musím dát v ovladačích?
Psal jsem to už u 8800GTX,ale žádná odpověď...tak kdyby tu se někdo našel,byl bych vděčen

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | PHANTEKS Enthoo Elite


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. květen 2007, 13:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
V ovladacoch to nastavis, jednoduche :roll:

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 15:12 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2007
Nahoru
ktere ovladace Nvida pro series 6 sou lepsi verze 91.31 nebo 93.71?? 8-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 16:37 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Stillman napsal:
ktere ovladace Nvida pro series 6 sou lepsi verze 91.31 nebo 93.71?? 8-)
Je to individuální -> Testni si je obě a uvidíš sám, který driver Ti pojede líp.... :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 12. prosinec 2007, 11:56 
Nováček
Nováček

Založen: 12. prosinec 2007
Nahoru
Nemáte někdo odkaz na upravený ForceWare pro nVidia GeForce 7000M co by jely pod Vistama 32bit?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 166 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.