Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 07:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: X2 5600+ nebo C2D E6300+
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 20:29 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. únor 2007
Bydliště: Kousek od Brna
Nahoru
Caw, Jaký procesor je výkonější?
protože ted slevnili ten x2 5600+ z cca 8000Kč na 4500Kč tzn. že oba procesory stojí stejně.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 20:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2006
Bydliště: World of METAL
Nahoru
No myslím, že ti tu asi neporadí nic jiného než C2D. :) Taky bych vzal C2D, ale jen pokud budeš taktovat.

_________________
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 20:32 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
jednoznacne C2D s OC

//edit dnes si niak rychly Mr. Dirk :)

//Mr. Dirk - To víš pod Wedením se ti zlepší skilly. 8-)

//no ved preto sa tam chystam aj ja :roll: :twisted: :wink:


Naposledy upravil Stano K. dne st 11. duben 2007, 16:38, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 20:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Mr. Dirk napsal:
No myslím, že ti tu asi neporadí nic jiného než C2D. :) Taky bych vzal C2D, ale jen pokud budeš taktovat.

imho bych ho bral i kdyz nebude taktovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 21:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ja bych teda jestli nebude taktovat vzal 5600+.E6300 je moc podtaktova a na def. frekvenci neni moc vykona.
5600+ bude urcite vykonejsi http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... 000_4.html

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 21:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Vykon E6300 je pouzivatelny,avsak podla toho co kazdy ocakava.

Na standarte urcite na najvyzsie procesory X2 od AMD E6300 nema,priblizne vykonom smeruje do ich stredu (4400+ - 4800 + )

A co E4300? OC na FSB 266 by sa dostalo 2,4Ghz a pomocou RM by sa ovladal na 1,6Ghz. :wink:

_________________
PC: Intel Core 2 Extreme QX6700@2,66Ghz ES Noctua NH-U12P + NF-F12 (500-800rpm) 1,1V - Asus P5B + (Noctua NC-U6) - A-Data DDR2 2x 2048MB 800Mhz CL6 + Kingston DDR2 2x 2048MB 800MHz CL6 - MSI R7750-PMD1GD5/OC V2 - Dell P2414H 24" (16:9) - SanDisk Extreme Pro SSD 240GB + 2x Toshiba DT01ACA300 3TB + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba DT01ACA200 2TB) + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba E300 2TB) - Fractal Design Define XL R2 - Super Flower SF-550P14PE Golden King
Foto: Sony α850 + Minolta 7000 AF


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 12:52 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 27. únor 2007
Bydliště: Kousek od Brna
Nahoru
Já se taktování nebráním, proto zvolím C2D. A je výhodnější si koupit E6300 nebo E4300? připadně E6400?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 13:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. leden 2007
Bydliště: Litoměřice
Nahoru
tak nejvýkonnější je E6400 8-),ale vzhledem k ceně je výhodnější E6300 je levnější téměř o 1000Kč


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 14:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Dnes už ne, dnes platí toto:
"tak nejvýkonnější je E6420 8-),ale vzhledem k ceně je výhodnější E6320 je levnější téměř o 1000Kč"

E6320 stojí o 50,- více než E6300, takže se určitě vyplatí jít do dvacítky s 4MB cache.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 14:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. květen 2006
Nahoru
Caderom napsal:
Dnes už ne, dnes platí toto:
"tak nejvýkonnější je E6420 8-),ale vzhledem k ceně je výhodnější E6320 je levnější téměř o 1000Kč"

E6320 stojí o 50,- více než E6300, takže se určitě vyplatí jít do dvacítky s 4MB cache.

-----------
a myslis ze pujde pretocit aspon tak jako 6300??

_________________
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 14:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. listopad 2005
Bydliště: Praha 9
Nahoru
ted jsem se dival na CzC a procesory.Intel uvedl několik málo novinek ale AMD nehorazně zlevnilo.nenamlouvejte mi že AMDX2 5000+ EE na frekvenci 2.6 Ghz s 1mb l2cache(2x512) neni vykonější než C2D 4300/4400/6300
vim že tohle už není o frekvenci ale AMD X2 prociky nejsou žadný ořezávátka.Navíc ne každymu se muže C2D přetaktovat.a AMD 5000+ by klidně šlo přes ty3 ghz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 15:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 11. listopad 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
RainMakeR napsal:
AMD X2 prociky nejsou žadný ořezávátka.Navíc ne každymu se muže C2D přetaktovat.a AMD 5000+ by klidně šlo přes ty3 ghz

Ještě jsem neslyšel, že by někomu nešlo C2D nataktovat na min 2,4GHz a při tehle frekvenci už si muže podat ruce s FX 62

_________________
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 15:21 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
RainMakeR napsal:
ted jsem se dival na CzC a procesory.Intel uvedl několik málo novinek ale AMD nehorazně zlevnilo.nenamlouvejte mi že AMDX2 5000+ EE na frekvenci 2.6 Ghz s 1mb l2cache(2x512) neni vykonější než C2D 4300/4400/6300
vim že tohle už není o frekvenci ale AMD X2 prociky nejsou žadný ořezávátka.Navíc ne každymu se muže C2D přetaktovat.a AMD 5000+ by klidně šlo přes ty3 ghz

asi nieco v tom bude (bez oc)
Treba poprosit PCT aby urobylo niaky testik :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 16:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
No celkem bych vahal.. X2 5600+ uz rozhodne neni lizatko... E6300 bude v defaultu s vykonem pozadu a asi ne malo..

E6300 vyhraje jen pokud budes uvazovat o opravdu vysokem pretaktovani, protoze i s X2 5600+ se prehoupnes pres 3GHz celkem lehce..

Navic pro AMD mluvi i cena zakladnich desek...

C2D uz zacina ztracet ten novy lesk..

Pokud ti nejde o kazdej bod v 3D marku :) , asi bych vzal AMD.
Je vyhodnejsi..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. duben 2007, 17:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Dnes som pozeral ceny a tiez by som isiel znova do AMD.
DualCore 5600+ na frekvencii 2,8GHz stoji u nas napr 5130sk bez dph takze v prepocte u vas by stal cca 5130 aj s dph.
DualCore 6000+ je tiez pekny narez, 3GHz a cena 6370 i ked sa urcite viac vyplati ta 5600 predsa len 1200 je za 200MHz respektive 400MHz trochu moc,skoda ze sa neda takyto lacny a dobry CPU zohnat do 939

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.