Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 06:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 16:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ne není tu nic kromě Menu MSI Clock a tam jsou ty položky ve dvou řadach pod seboou s posuvnýma jezdcama na zvíšení Mhz u pamětí a jádra a u každého ještě tlačítka Apply a Default ,navíc u pamětí Auto Adjust toď vše jenom nev proč to tam davaj když se to po restartu PC změní zpět na puvodní hodnoty :wink: a přetaktování se nekoná :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 16:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
protoze je to bezpecnejsi...

pouzij nejakou utilitu,ktera tu volbu ma.. na www.slunecnice.cz jich najdes dost

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 16:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
jak koukam tak koukam a nic tu není jenom dva jezdci pro nastavení Mhz u pamětí a Jadra,pořád se to vrací zpět je to nanic tady to nastavení pro přetaktování. Neznáš nejakej spolehlivej programek utilitku na přetakt pro FX 5200 od MSI? dík ...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 16:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ty maš s nějakou zkušenosti a ještě když to přetaktuju mužu to tak nechat samozřejmě v nastavení tak akorát ? :wink: dík


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 16:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
Visitors napsal:
jak koukam tak koukam a nic tu není jenom dva jezdci pro nastavení Mhz u pamětí a Jadra,pořád se to vrací zpět je to nanic tady to nastavení pro přetaktování. Neznáš nejakej spolehlivej programek utilitku na přetakt pro FX 5200 od MSI? dík ...........

Jsem to kdysi delaval v powerstrip...

kdyby tvy nastaveni casem nebylo dobry...jen to krapet stahnes..nevim na co s eprense ptas

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 20:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
oki už sem našel programek kterej na to použiju ,jo a ptal sem se na to na cos mi odpověděl tak je to gut :D ted jenom doufam že to nepřeženu s tím samotným taktováním he ......nerad bych oni přišel i když je nic moc grafarna :wink: ještě nejsou love na novou :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 18:55 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 11. březen 2004
Nahoru
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)

_________________
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM Kingston 16GB DDR4 3600MHz VGA MSI NV GTX1080Ti X TRIO, 11GB zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Asus Rog Xonar Phoebus + Razer Tiamat 7.1 Elite Surround Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + jamo 5.1 surround


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
2 Visitors : Přesně tak, jak říká Alois. Já to tak mám taky, takže to asi jít musí... :-D

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)

_________________
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM Kingston 16GB DDR4 3600MHz VGA MSI NV GTX1080Ti X TRIO, 11GB zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Asus Rog Xonar Phoebus + Razer Tiamat 7.1 Elite Surround Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + jamo 5.1 surround


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
TomV napsal:
2 Visitors : Přesně tak, jak říká Alois. Já to tak mám taky, takže to asi jít musí... :-D


jo už to de :) použil sem RivaTuner a v poho a našel sem v ovladačích přimo že to tam je taky to přetakt ale RivaTuner je lepší :wink:

_________________
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM Kingston 16GB DDR4 3600MHz VGA MSI NV GTX1080Ti X TRIO, 11GB zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Asus Rog Xonar Phoebus + Razer Tiamat 7.1 Elite Surround Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + jamo 5.1 surround


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 23:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
Visitors napsal:
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)


Jo myslel sem pameti RAM :-D Kup rovnou 2x512 :lol: Ale to uz je docela zahul na penezenku :o Ty pameti co mas ted te brzdej :wink:

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 00:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
ManchesterUnited napsal:
Visitors napsal:
C@Rlos napsal:
podle me je to celkem dost a odpovida to ale mohl by sis poridit lepsi grafiku na DOOOOOOOOOMMMMA





Ted sem s toho dostal s tou FX 5200 64Mb64bit v 3D Marku2001 6200b to podle mě je maximum co s té karty dostanu a je to poznat hlavně ve hrách ,ale určitě mam v planu koupit něco vykonějšího na toho Dooma :-D doufam že mi to pak dá aspon v 3DM2001 kolem 10 000 b jinak se naštvu :twisted: a koupim pentium he :wink: :)


Az budes u toho nakupovani tak nezapomen koupit vic pameti a hlavne vykonejsi pameti :-D




Jo to určitě nezapomenu koupit he :-D paměti u teto FX sou naštěstí v poho podařilo se mi je dostat s 250/405@300/480 ale pak sem to stáhl na 427 a jedo to v poho :roll: A jestli myslíš pameti Ram tak ty koupi brzo protože 256 na 266Mhz je nic moc a podle mě to jen brzdí main PC :wink:
mám v planu koupit 2*256 na 400Mhz do Dualu :)


Jo myslel sem pameti RAM :-D Kup rovnou 2x512 :lol: Ale to uz je docela zahul na penezenku :o Ty pameti co mas ted te brzdej :wink:





Že by? 2*512 :-D :-D hmm :roll: to bude pak palba he :)

_________________
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM Kingston 16GB DDR4 3600MHz VGA MSI NV GTX1080Ti X TRIO, 11GB zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Asus Rog Xonar Phoebus + Razer Tiamat 7.1 Elite Surround Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + jamo 5.1 surround


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 00:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Zaíháte do OT, pánové. Pozor na to... :stern:

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 00:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Buštěhrad, Kladno, Praha
Nahoru
To TomV: Ja uz sem skoncil s OT. A velkej pozor :stern: si samozrejme davam, hlavne na Tebe :-D

_________________
CPU: Intel E2140 1,6GHz@3,2GHz (400x8) 1.4V + Noctua NH-U12F+120mm Xilence, MB: Gigabyte P35-DS3, MEMORY: 4GB (2x2GB) Transcend 800MHz, VGA: JetWay 8800GT 512 MB, DVDRW: Samsung S203N, HDD: WD 500GB SATA II+Seagate 320GB SATA II, CASE: Chieftec BH-01B-B-SL+2xXilence 80mm, 1xXilence 120mm, ZDROJ: SEASONIC S12II-520W, SOUND: Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series, REPRO: Logitech X-530 5.1, MOUSE: Logitech MX1000, PODLOZKA: SteelPad 4D, LCD: Samsung 940BW, TV: Leadtek WinFast DTV1000 DVB-T, WEBCAM: Logitech QuickCam Messenger, Portable Audio: Apple Ipod Video 30GB+Altec Lansing UHP306, Console: XBox 360 Premium@D-Boss 20,1", Samsung 940BW Powered by Samsung S4 Notebook: Sony Vaio NS31S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 00:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Jak tak na to koukám, tak už byl dotaz více než zodpovězen, takže LOCK.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.