Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 17. srpen 2019, 22:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 2206 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 111  další

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?
Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde) 27%  27%  [ 28 ]
Odznova! (viz č.1) 6%  6%  [ 6 ]
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť) 67%  67%  [ 68 ]
Celkem hlasů : 102
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. červen 2007, 19:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. duben 2006
Bydliště: Hradec Králové
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
nevíte někdo na jakém principu funguje tahle http://usb.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00286 USB mini chladnička?? Všimnul jsem si ji v dnešní dávce gadgetů a hnedka me napadlo že by bylo fajn ji zapojit do vodníka. Pokud to dokaže ochladit plechovku na 8.5 stupně tak by se dalo dosáhnout docela slušných teplot :o)

_________________
CPU: Intel Pentium D 925 3,0/3,6 GHz | Memory: 2x Geil 1024MB DDR II 800MHz | Sound: SB Audigy2 ZS | Board: Asus Commando | GPU: Asus EN8800GTS 320MB | HDD: 2x Western Digital SATA-II 160 GB, 1x Western Digital SATA-II 200 GB | Mouse: Logitech MX revolution | klávesnice: Razer Taratula |DVD: HP DVD-Writer dvd840i LightScribe | Monitor: CRT 21" Acer211c | Case: ThermalTake Armor LCS


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. červen 2007, 22:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Woyta napsal:
Eheim nema rad teploty vody nad 35st. Upozornuje na to i vyrobce.


Diskutoval jsem s Ertym a ten měl tvrdil, že to není možné, že jestli to nemám zavzdušněné nebo někde ucpané, což je oboje blbost.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. červen 2007, 22:40 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2004
Bydliště: Hořice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
ka-spel napsal:
Woyta napsal:
Eheim nema rad teploty vody nad 35st. Upozornuje na to i vyrobce.


Diskutoval jsem s Ertym a ten měl tvrdil, že to není možné, že jestli to nemám zavzdušněné nebo někde ucpané, což je oboje blbost.

Mam trochu nacnunotou tu plastovou osu a obcas kvuli tomu osklive rachta. V lete jsem mel vodu az 38st. To by uz snad mela byt minulost.
Bublin v me 1046 (Mam vyvod na boku tak se tam obcas par bublin zatoula) se zbavuju tak ze priskrtim hadici na vstupu. Neni to moc pratelske k cerpadlu tak jen kratce. Tim se male bubliky spoji ve vetsi a pri obnoveni prutoku je cerpadlo posle dal.

_________________
Obrázek
AMD Ryzen 5 1600 @3,8ghz, Asus Vega 56 Strix, Asus Prime B350 Plus, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 1TB Western Digital Caviar Black,Creative Sound Blaster X-fi platinum, Enermax NAXN 750W, 34" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 4. červen 2007, 09:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2005
Bydliště: Mladá Boleslav
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
vyčleněna diskuze o peltu, toto sem fakt ne...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 15:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Swiftech Apogee GTX ma problemy s kvalitou....
NaeKuh~XS napsal:
pictures paint 1000 words iany:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


If these bother you, get a soft toothbrush, and scrub the dye off b4 you drop it into the loop. that silver underside is nickle plate.

And you guys should really listen to iany. He and nikhsub are probably the only people i can think of on this forum whose had the block b4 i did. I was part of the review that went on this forum.

But YES it does come off, that was done on dual DDC-2. I have a RD-30 now, and i scrubed the dye off, with a soft toothbrush. And it comes out very easily with warm water.

Swiftech APOGEE GTX aluminium plating "sucks" :?
OMFG :o :lol:

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 15:52 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
tak to by bylo drsne, kdyby apogee byl z hliniku. jsem myslel, ze vrch delaji z oceli.

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 16:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
myom napsal:
tak to by bylo drsne, kdyby apogee byl z hliniku. jsem myslel, ze vrch delaji z oceli.

Je to fakt je to nejaky eloxovany hlinik !!! :lol:
[url=http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145863]Diskusia cela je tu .... (mimochodom ten humus co tam je som zazil pred rokom ... dal som cistu vodu z vodovodu .. dosla mi destilka predtym som este pouzival zmes uv farby destilky a fridexu ... to ze tam vzniknu take sracky ..to ma fakt soklo :oops: )
[/url]

Gr8 Vivec napsal:
Mě se na něm nelíbí to nickel-plated aluminium :(
a ani cena neni moc hezká


jinak s tou expazkou sem byl já, je to jak píše Highlander, moc lihu...než mi to prasklo tak jsem taky používal líh, ale v opravdu malý koncentraci a v pohodě, praskla když mi 100% líh ukáp na víčko
fotky mám:
Obrázek
tý pásky si nevšímejte, byla tam jen abych viděl jestli se ta prasklina šíří dál
dobrý bylo, že i když takhle popraskala tak netekla, jen jsem jí pro jistotu prodal, občas vozim compa na lanku tak abych neměl plný auto vody :)


Skor nez mi zacne niekto tvrdit ze som blbec a nepouzil nejaku prisadu :jaw:
Tak sa pozrite co to spravilo s expanzkou ktore vyrabal TRODAS .. Vivecovi ten lieh tu expaznku uplne z nicil ..agresivne artikorozne sracky do vody nikdy nedam ..nechcem dopadnut ako ON :devil:

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 16:15 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
tak to je fakt humus. to u me swiftech klesnul hodne hluboko. a to si zadna lama nevsimla, ze ten top je moc lehky?

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 16:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zatial sa nikto nestazoval :lol:
Skusim provokacne zalozit thread ala Swiftech Apogeee GTX (mixed aluminium cover and copper base :lol:

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 16:36 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
sharker napsal:
Zatial sa nikto nestazoval :lol:
Skusim provokacne zalozit thread ala Swiftech Apogeee GTX (mixed aluminium cover and copper base :lol:
to bude stejne jedno, protoze si to tam kupuji prachate lamy, co hlinik nemeli nikdy v ruce, ale by me zajimalo, proc si toho nevsimli testeri.

\\nj jenze na strankach swiftechu je, ze je to z hliniku "chraneny" barvou... takze se senzace nekona :wink:

_________________
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 16:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
myom napsal:
sharker napsal:
Zatial sa nikto nestazoval :lol:
Skusim provokacne zalozit thread ala Swiftech Apogeee GTX (mixed aluminium cover and copper base :lol:
to bude stejne jedno, protoze si to tam kupuji prachate lamy, co hlinik nemeli nikdy v ruce, ale by me zajimalo, proc si toho nevsimli testeri.

No ono je pre tento biznis velmi dolezite aj to aby si mal 100% kladne hodnotenia .. nejaky ten gift v podobe swiftech sady to vzdy spravi :down:

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 17:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2006
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zdarec lidi, jaká je expa od Swiftechu? Kdosi mi říkal že je naprd. http://www.sidewindercomputers.com/swmcre1.html


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 17:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. únor 2005
Bydliště: Slovakia :)
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
keraM napsal:
Zdarec lidi, jaká je expa od Swiftechu? Kdosi mi říkal že je naprd. http://www.sidewindercomputers.com/swmcre1.html

Je nahovno pretoze je mala a nic nou neodvzdusnis :roll:

_________________
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 20:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Hm ja jsem ten humus videl taky a tedka uz nekolik dnu uvazuju jestli nekoupit na testy Apogge GT a udelat novej vrsek podobnej GTX z neceho jinyho..... :( Pac jako mohl bych to upravit tak ze bych to treba přebrousil a ponikloval ale kdo by se s tim chtel srát kdyz ten blok stoji 75$


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 21:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Potřebuji urgentně radu. Pro naši wifi síť jsme pořídili nový server.

2x xeon
2x HDD WD Raptor
1x čipset na háčky
1x čipset šrouby
patice 771

Jaksi těch pc máme v racku povíc a ve strojovně je už dost vedro.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 21:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. leden 2005
Bydliště: Kosice-Praha
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
ka-spel napsal:
Potřebuji urgentně radu. Pro naši wifi síť jsme pořídili nový server.

2x xeon
2x HDD WD Raptor
1x čipset na háčky
1x čipset šrouby
patice 771

Jaksi těch pc máme v racku povíc a ve strojovně je už dost vedro.


Ja tiez potrebujem urgentne radu.

Mam psa, holku, skolu a byt.

Jaksi je toho dost a uz mi je stoho vedro :lol:

PS: k veci .. scim chces poradit ? :)

_________________
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. červen 2007, 22:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
dymONE napsal:
ka-spel napsal:
Potřebuji urgentně radu. Pro naši wifi síť jsme pořídili nový server.

2x xeon
2x HDD WD Raptor
1x čipset na háčky
1x čipset šrouby
patice 771

Jaksi těch pc máme v racku povíc a ve strojovně je už dost vedro.


Ja tiez potrebujem urgentne radu.

Mam psa, holku, skolu a byt.

Jaksi je toho dost a uz mi je stoho vedro :lol:

PS: k veci .. scim chces poradit ? :)


Vyřešit vodníka na uvedeném servru. Zatím tam je vodník - provizorium (kluci nesehnali odpovídající bloky na procík).

Mělo by to uchladit procíky, čipset a harddisky. Navrhoval jsem jim do servrovny klimatizaci, ale to bude až za dlouho (nejsme ve svém - povolení atd.).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. červen 2007, 09:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2005
Bydliště: Mladá Boleslav
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
a máš možnost nakupovat v zahraničí nebo jen čr?
a kolik chceš investovat?

docela problém s těma paticema, na soc 603 se bloky ještě dělali, na 771 už to vidim jako problém, je tam dost specifický uchycování a výroci bloků na to kašlou (nedivim se)
ze zahraničních bloků má podporu pro 771 snad jen swiftech s Apogee ke kterýmu se dá dokoupit uchycení

imho bys to měl komplet od swiftechu asi nejjednodušší, vzal bys bloky na CPU, na chipset maj univerzální kterej se dá montovat jak na háčky tak díry
na raptory doporučuju home bastl od http://www.wroom.wz.cz jednoduchý, levný, účiný, předpokládám že na hlučnosti moc nezáleží, ale kdyžtak se daj s tim dát do krabice od mechaniky a vycpat něčim...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. červen 2007, 15:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. srpen 2005
Bydliště: Kopřivnice
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
Zdravim, konecne mam nejaka lepsi finance a budu se po 2 mesicich vracet k vode, ale mam problem, potrebuji sehnat cerpadlo co zvladne vytlak aspon 6m pri rozumnem prutoku, nemusi byt tiche, ale melo by byt jak stak usporne co se tyce spotreby el. energie. Jelikoz radiator s cerpadlem by byl u misteny ve sklepe ve kterem je stala teplota okolo tech 10st +/-2st, jedno jestli je leto nebo zima.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. červen 2007, 15:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2006
 Odpovědět s citací Reportovat tento příspěvek Nahoru
kupca napsal:
Zdravim, konecne mam nejaka lepsi finance a budu se po 2 mesicich vracet k vode, ale mam problem, potrebuji sehnat cerpadlo co zvladne vytlak aspon 6m pri rozumnem prutoku, nemusi byt tiche, ale melo by byt jak stak usporne co se tyce spotreby el. energie. Jelikoz radiator s cerpadlem by byl u misteny ve sklepe ve kterem je stala teplota okolo tech 10st +/-2st, jedno jestli je leto nebo zima.


Tak jestli máš money, tak kup dvě D5. Jinak, to aby sis udělal do záslepky rychospojky, protože by to bylo zajímavé přenášet.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 2206 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 111  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Můžete zakládat nová témata v této sekci
Můžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.