Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 20:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Kde zozeniem 3D Mark???
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 13:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2004
Bydliště: pc MEGA case
Nahoru
KEd ste sa tu bavili o 3d marku ako o samozrejmej veci tak som si myslel ze to asi dostanem k novej grafickej karte... ale nic.. To je program ako akykolvek iny? treba zakupit alebo stiahnut? a ked stiahnut tak kde? PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark... Dik. Dufam ze vas z tej otazky neslahne o zem :oops:
dufam ze ak sa dastiahnuttak nenimoc velkylebomam dial-up :)

_________________
Acer TimelineX 13.3" 3820T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 13:41 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Tak tu mas link na download 3D makru 2003 a 2001SE....

www.futuremark.com/download/

Samozrejme su to volne verzie..... plna je za poplatok...!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 15:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark..."
Neviem ci som to dobre pochopil, ale v 3dmarku grafiku nepretaktujes len otestujes. Na taktovanie si stiahni rivatuner z PCTuningu v sekci Ovladace a ultility. Odkaz:
http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ov ... rtId=18536

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 15:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
chtělo by to přesun do sekce Benchmarky... pokud mě paměť neklame, tak tam je i odkaz ve FAQu

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 15:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
A ked mas ATI grafiku tak si najprv stiahni Omega nebo DNA ovladace a az potom mozes taktovat! Napr. Rivatunerem, ale da sa aj v omegach /len dost hrubo/.

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 21:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
Pro to OC doporucuji ATItools je to hodne dobre a spolehlive.

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět: Re: Kde zozeniem 3D Mark???
PříspěvekZaslal v: ne 14. březen 2004, 21:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2003
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Nahoru
Mikee napsal:
KEd ste sa tu bavili o 3d marku ako o samozrejmej veci tak som si myslel ze to asi dostanem k novej grafickej karte... ale nic.. To je program ako akykolvek iny? treba zakupit alebo stiahnut? a ked stiahnut tak kde? PRoste chcem sapokusit taktnutGraficku ale neviem kdenaberem 3dmark... Dik. Dufam ze vas z tej otazky neslahne o zem :oops:
dufam ze ak sa dastiahnuttak nenimoc velkylebomam dial-up :)

3dmark 03 ma (neni to myslim verze 340) kolem 180MB, takze na to asi zapomen, pokud nemas poradny nervy.. :-D

_________________
ASUS F3T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 09:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 31. květen 2003
Bydliště: BRNO
Nahoru
presunuto ze sekce AMD...

_________________

And ye shall know the truth and the truth shall make you free


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 17:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2004
Bydliště: pc MEGA case
Nahoru
no dakujem ale 3dmark 03 asi tazko kedto ma 180mb :) ale dik moc ste mi pomohli. a sorry za to umiestnenie.

_________________
Acer TimelineX 13.3" 3820T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 17:51 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
3DMark je často na CD k různým časopisům :wink:

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.