Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 5. srpen 2020, 23:10

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: dotaz
PříspěvekZaslal v: so 28. červenec 2007, 13:34 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
Mám nové komponenty v počítači a chtěl bych si otestovat výkon jenže mi nejde spustit žadný benchmark . Sestava:
procesor :Intel Pentium D 920
grafika: HIS HD 2600XT
paměti:2xGail 1Gb
zakl.deska Asus P5N SLI
Monitor LG Flatron L192WS(1440x900x32)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. červenec 2007, 13:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
"nejde pustit" - ??

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět: Re: dotaz
PříspěvekZaslal v: so 28. červenec 2007, 15:14 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
lausmy napsal:
Mám nové komponenty v počítači a chtěl bych si otestovat výkon jenže mi nejde spustit žadný benchmark . Sestava:
procesor :Intel Pentium D 920
grafika: HIS HD 2600XT
paměti:2xGail 1Gb
zakl.deska Asus P5N SLI
Monitor LG Flatron L192WS(1440x900x32)


upřesni nám to, nainstalujes 3dMark poklepáš na ikonu a co se stane? Chybová hlaska nejaka nebo co?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: odpověd
PříspěvekZaslal v: so 28. červenec 2007, 21:30 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
Restartuje se mi obrazovka a už nenaběhne obraz pak musím restartovat systém


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2007, 12:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. září 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
chyba v ovladacich...nebo nejaka hardwarova chyba..zkousel si hrat nakou hru? dela ti to jen u 3D marku??


 Profil  
 Předmět: odpověd
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2007, 15:49 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
Dělá to jen 3DMark hry jen ted sem zkoušel hru Transport Giant Gold a ze začátku se my nechtěla zpustit pořád se mi ukazovali nějaké kmitočty a hz a tak sem v CCC od ATI zatrhl vynucení obnovení kmitočtu a hra se potom zpustila jinak ostatní hry se zpouštěj normálně


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2007, 15:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. září 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
zkus 3dmark preinstalovat...mozna to muze byt i spatna verze...
jinak prozkousej vsechny 3dmarky to neni mozny aby ti zadnej nefungoval...nedava to mozek kdyz ti hry jedou a 3d mark se ti nechce spustit...


 Profil  
 Předmět: odpověd
PříspěvekZaslal v: ne 29. červenec 2007, 21:55 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
Tak sem to zkusil a pro jistotu sem stáhnul uplně všechny 3DMarky a nainstaloval a postupně sem je vyzkoušel a nic vždy stejnej výsledek.Černá obrazovka pak zamrzne počítač a konec musím restartovat........Je to fakt divné ještě sem se s tím nesetkal.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. červenec 2007, 12:09 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
mas nainstalovany novy system nebo jsi komponenty jen pridal a dohral ovladace?
vse ostatni jede normalne?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. červenec 2007, 20:13 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.Sestava procesor: Intel Pentium D 920,ramky Gail 2x 1GB,grafika ATI Sapphire X1900GT a monitor 17" Hynduai Image Flat F770D.S touhle sestavou to ještě fachčilo.Vyměnil sem hardware odinstaloval sem ovladače a nainstaloval sem ovladače z CD,pak sem si řekl,že bych to mohl otestovat a bum nic..............


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. červenec 2007, 20:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. září 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
lausmy napsal:
Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.

ta grafika muze hrat vyznamnou roli...tohle muze byt mozna ten duvod proc se ti to nechce spustit..byt tebou jestli se ti pocitac ve hrach zda vykonostne dobry.tak bych to nechal tak dal se tim nezabyval...ale jestli mermomoci chces otestovat kartu 3d markem tak bych to videl na reinstalaci voken...ja osobne pokazde kdyz pridam nejaky zasadni hardware do pocitace jako je VGA atd...tak preinstaluju windows..mam tak jistotu ze mi nedochazi ke konfliktu mezi ovladaci a tak...co si mel pred tim za grafiku?? nebyla to nahodou nVidia??

//te ATiny sem si newsim sry za to :-D jinak proc si menil 1900GT za HD2600XT??


Naposledy upravil KnOx dne po 30. červenec 2007, 21:32, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. červenec 2007, 21:03 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Karviná
Nahoru
lausmy napsal:
Jen sem přidal novou grafiku a monitor ostatní komponety jsou původní.Sestava procesor: Intel Pentium D 920,ramky Gail 2x 1GB,grafika ATI Sapphire X1900GT

Nemel Nvidii..ale take bych se priklonil k tomu preinstalovani systemu.Nekdy to opravdu nedela dobrotu.
EDIT: Tak k tomu dotazu na zmenu graficke se taky pridavam.Mas vubec nejaky vykon navic?(asi nee ze..nebo se mylim??)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. červenec 2007, 19:50 
Nováček
Nováček

Založen: 05. prosinec 2006
Bydliště: Brodce21
Nahoru
ale jo něco tam určitě je tak asi zhruba 30-35% nárust výkonu.Si mysli,že je to i znát ve hře

//Třeba F.E.A.R hraju na plno akorát sem si musel pohrát z rozlišením obrazovky no a před tím sem musel jet skoro na půl.

///akorat mám stale potíže s tím rozlišením obrazovky spousty her toto rozlišení nepodporují


//edit Don: uprava postu, nauc se pouzivat edit :!:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.