Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 3. červen 2020, 08:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak protáhnout Q6600?
PříspěvekZaslal v: pá 21. září 2007, 18:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Ahoj lidi ... řeším problém. Na Q6600 jsem si spáchal úpravu Z9700 chladiče (tunel plus dva řízené větráky 120mm předek a zadek chladiče plus koncový odtah 120mm ve skříni CM830) ... ale nějak netuším, jak ta jádra kompletně zaměstnat pro test teploty. Prime 95 neumím spustit pro víc jak jedno jádro, Orthose pro dvě, TAT to samé. Kombinace Orthose a TAT nikam nevede - vytížení procáku pořád jen 50%. Pomoooooc ... dík předem :wink:


Naposledy upravil alisan dne so 22. září 2007, 10:02, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 21. září 2007, 23:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
zapni 2x orthos a ses doma..

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět: Geronimo dík, ale ...
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 07:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
To se mi právě nějak nedaří ... pořád vytěžuju pouze dvě jádra. Pod 3DMark06 (nebo při konverzi videa, ...) běží všechny, takže funkčnost procíku je jinak OK.


 Profil  
 Předmět: Re: Geronimo dík, ale ...
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 10:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
alisan napsal:
To se mi právě nějak nedaří ... pořád vytěžuju pouze dvě jádra. Pod 3DMark06 (nebo při konverzi videa, ...) běží všechny, takže funkčnost procíku je jinak OK.
stáhni si prime 95 verzi 25.4-zatíží 100% všechna jádra.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 14:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Na co mit v PC Q6600, kdyz neumis ani vyuzit jeho potencial :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 18:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Kinomaniak ... díky dobrá vílo. 100% zátěž a chladí to snad dostatečně ... tedy pokud při pokojovce 26C je 61C na jádrech a 43C procík (Everest) OK. Máš to u mne :wink:

Palec 123 ... ale to se pleteš. Konverzuju den co den několik hodin videa (za poslední měsíc a kus 514 ks videa po cca. 30min z formátu WMV "4000" kbps do AVI, 3GPP, a WMV 350/700/1000 kbps. Ale program Movavi 4.6 co na to používám to na 100% nezvládá (občas dá sice 100%, průměrně tak 85%). Systém ženu z raptora, data z R0 (dva disky 160GB) do disků 500GB a tak ... Dvoujádro 6600 mám na polici, protože čas jsou peníze a to čtyřjádro mi je šetří. Spokojenej?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.