Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 7. červenec 2020, 16:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Command rate
PříspěvekZaslal v: pá 21. září 2007, 21:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2004
Nahoru
Ahoj,chci se zeptat,jak ověřit command rate.Osobně mám desku Abit IP35Pro a v BIOSu nastaveno T1,ale CPU-Z-poslední verze hlásí T2.Bohužel nevím jak při tomto rozdílu zjistit fakt.Nevíte o nějakém dalším programu,který by to zjistil.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 21. září 2007, 23:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Treba everest..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 07:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2004
Nahoru
Ten jsem zkoušel,ale v tom množství položek jsem nenašel položku command line????? Můžeš upřesnit,kde to v Everestu hledat? Mám jej v CZ verzi,možná je to nějak šalamounsky přeloženo do CZ a já to přehlížím.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 09:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2007
Bydliště: Č. Budějky
Nahoru
Zakladni deska / Cipova sada / Severni mustek
Tam je komplet casovani i s CR :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 14:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Verze Home 2.20

Počítač/Overclock


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 15:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2004
Nahoru
Já nevím..... Našel jsem v Everestu spoustu položek o RAM,ale položku COMMAND RATE ne?????? Tak nevím..................


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 15:25 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
kdyby jsi si precetl co ti napsal tak to davno vydis

Pocitac -> overclock -> vlastnosti cipove sady

je tam casovani a CR

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 17:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2004
Nahoru
Přehled informací Hodnota
Vlastnosti CPU
CPU typ DualCore Intel Core 2 Duo E6750
Označení CPU Conroe
Engineering Sample Ne
Jméno CPUID CPU Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
Revize CPUID 000006FBh
Napětí jádra 1.337 V

Takt CPU
Takt CPU 3704.0 MHz (originál: 2667 MHz, overclock: 39%)
Násobič taktu CPU 8.0x
CPU FSB 463.0 MHz (originál: 333 MHz, overclock: 39%)
Bus paměti 463.0 MHz
Poměr DRAM:FSB 1:1

Cache CPU
L1 Code Cache 32 KB per core
L1 Datová cache 32 KB per core
L2 Cache 4 MB (On-Die, ASC, Full-Speed)

Vlastnosti základní desky
ID základní desky 07/09/2007-P35-W627DHG-6A79OA1BC-11
Název základní desky Neznámý

Vlastnosti čipové sady
Čipová sada základní desky Intel Bearlake G31/G33/P35
Časování pamětí 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS)

SPD memory moduly
DIMM1: GeIL CL4-4-4DDR2-800 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: GeIL CL4-4-4DDR2-800 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Vlastnosti BIOSu
Datum systémového BIOSu 07/09/07
Datum Video BIOSu 01/24/06
Typ Award BIOSu Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Zpráva Award BIOSu
DMI BIOS verze 6.00 PG

Vlastnosti grafického procesoru
Grafická karta Asus EAX1900 XT
Kódové jméno GPU R580 (PCI Express x16 1002 / 7249, Rev 00)
GPU takt 500 MHz (originál: 500 MHz)
Takt paměti 594 MHz (originál: 600 MHz)

Bohužel nic jako command rate nebo T1/T2 nevidím. :sad: ??????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 18:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Pokud me me znalosti nematou, 1T u Intelu nefunguje..

Muzes nastavovat co chces, proste pojedes stale na 2T. Ale bohuzel ti nereknu proc..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 19:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. únor 2004
Nahoru
Palec123 napsal:
Pokud me me znalosti nematou, 1T u Intelu nefunguje..

Muzes nastavovat co chces, proste pojedes stale na 2T. Ale bohuzel ti nereknu proc..

Bohužel o tom také nic nevím.Jediné čeho jsem si všiml je,že moje deska Abit IP35Pro tuto hodnotu v BIOSu nabízí-T1 nebo T2 a v CPU-Z se pořád zobrazuje T2.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. září 2007, 21:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Desky to vetsinou nabizi, pokud to neni vylozene lowend motherboard.. Ale proste ti to neni nic platne, pameti pojedou stale na 2T..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.