Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 5. prosinec 2020, 16:52

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Dalkove pusteni PC
PříspěvekZaslal v: čt 4. březen 2004, 20:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2004
Nahoru
Vim ze jde nastavit u dalkace napriklad reset, ale slo by nejak jednoduse vosefovat i uplny zapnuti?

_________________
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. březen 2004, 22:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Jo. Dálkově ovládat nějaký nezávislý jednoduchý přijímač, který by reagoval na jeden jedinej IR kód a při jeho obdržení by přes malé relé připojené paralelně k tlačítku power komp nahodil...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. březen 2004, 23:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: Pezinok
Nahoru
Myslím že na HW.CZ to bolo riešené cez Wake On Lan.(Tuším som to tam čítal :oops: )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 18:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: východní prágl
Nahoru
není problém... za cca 1k Kč si koupíš stavebnici dálkového (RF) ovládání, sestavíš a poté si můžeš nastvit jestli ti to vyšle impuls (zapnutí) nebo sepnutí/vypnutí (u PC nevyužiješ, možná pro zapínání větráků)
-funguje to až do cca 10 metrů...

-taky můžeš koupit IR variantu, je levnější, ale potřebuje přímou viditelnost a menší vzdálenost...

_________________
Francie ... sladká Francie


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 19:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2004
Nahoru
Mne to totiz prijde jako nejvetsi štýlo pustit poc na dalku, jeste lip hlasem:) Ale to by pak urcite taky slo ne? Nejakej zvukovej senzor, ze by to reagovalo na "zapni se sracko" a nemusel bych hnout brvou... 8-)

_________________
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. březen 2004, 23:21 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Tornquist napsal:
Mne to totiz prijde jako nejvetsi štýlo pustit poc na dalku, jeste lip hlasem:) Ale to by pak urcite taky slo ne? Nejakej zvukovej senzor, ze by to reagovalo na "zapni se sracko" a nemusel bych hnout brvou... 8-)


No, to by bylo trošku složitější... Postavit zvukovej senzor, kterej by reagoval na jakejkoliv zvuk (známé rozsvěcení světla tlesknutím) je celkem snadný, ale aby to reagovalo jenom na "zapni se sračko", tak by to muselo mít vlastní procesor (o výkonu lepšího mobilního telefonu, takže žádnej Atmel za dvě stovky), vlastní ROM paměť s nahrávkou zvuku, A/D převodník, který by převedl tvojí řeč do digiální podoby, ve které by to mohl procesor porovnat se vzorkem v ROMce, atp... Žádná sranda...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 09:24 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
A co tak ovladanie myslienkou? :-D
To by bolo uplne najpohodlnejsie........ a zrejme aj najdrahsie...!!!!
Ale asi uz zachadzam do extremov.........
Myslim ze relatyvne najlepsie by bolo vyuzit funkciu wake on lan/modem..... potom sa da na zapnutie pouzit priamo konektor na doske..... ( tam sa standartne pripaja sietovka/modem....... )......
Toto mam vyskusane..... a urcite by bolo mozne ednoducho to modifikovat!!!!! ( len netreba zabudnut ze funkciu musi podporovat doska a musi byt zapnuta... ci uz BIOS, alebo jumper na doske.... )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. březen 2004, 16:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: východní prágl
Nahoru
TomV napsal:
Tornquist napsal:
Mne to totiz prijde jako nejvetsi štýlo pustit poc na dalku, jeste lip hlasem:) Ale to by pak urcite taky slo ne? Nejakej zvukovej senzor, ze by to reagovalo na "zapni se sracko" a nemusel bych hnout brvou... 8-)

Žádná sranda...


...no a ještě by to snímalo hluk v okolí a ten by rušil signál...

ale byla by to husťárna nejvyššího kalibru... !!!

_________________
Francie ... sladká Francie


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 16:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. září 2003
Bydliště: Prágl
Nahoru
JÁ BYCH TO VIDĚL ASI TAKHLE:
dva founy, jeden u sebe, druhej s vibrací na kompu, k tomu tlačítko + relé s citlivostí tak akorát na vibraci founu, pak jen bnknout na founa ležícího na tlačítku,vrrrrrrrrr.... a komp se startuje :) , n o není to geniální :P

_________________
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 21:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Deep Shit
Nahoru
alisgod napsal:
JÁ BYCH TO VIDĚL ASI TAKHLE:
dva founy, jeden u sebe, druhej s vibrací na kompu, k tomu tlačítko + relé s citlivostí tak akorát na vibraci founu, pak jen bnknout na founa ležícího na tlačítku,vrrrrrrrrr.... a komp se startuje :) , n o není to geniální :P


Nad tim sem taky premyslel. Jestli by to neslo nastavit tak ze kdys posles zlevu ne bo prozvonis nejak pomci toho zapnout comp nevite nekdo jestli by to slo??
Vlastne jit to jde ale kde bych o tom neco nasel?

_________________
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU
: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. březen 2004, 22:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Vlastní 3D svět :)
Nahoru
sir.morpheus napsal:
alisgod napsal:
JÁ BYCH TO VIDĚL ASI TAKHLE:
dva founy, jeden u sebe, druhej s vibrací na kompu, k tomu tlačítko + relé s citlivostí tak akorát na vibraci founu, pak jen bnknout na founa ležícího na tlačítku,vrrrrrrrrr.... a komp se startuje :) , n o není to geniální :P


Nad tim sem taky premyslel. Jestli by to neslo nastavit tak ze kdys posles zlevu ne bo prozvonis nejak pomci toho zapnout comp nevite nekdo jestli by to slo??
Vlastne jit to jde ale kde bych o tom neco nasel?
No, ja takhle nadalku odpaloval petardy :-D, takze zapnout comp by nemel bejt problem. Proste si poridis stavebnici (nebo postavis vlastni) zvukovyho spinace (asi tak kolem 200-300kc), kousek od mikrofonu das mobila, nastavis zvoneni na pipnuti, vyladis citlivost toho spinace, na rele napojis spinani od compu a jedes :)

_________________
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. březen 2004, 18:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: východní prágl
Nahoru
anebo pokud jsi zručný tak není problém starší mobil rozebrat, připájet dva drátky na repráček který vyzvání a máš vymalováno 8-)

_________________
Francie ... sladká Francie


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. březen 2004, 21:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2004
Nahoru
To TomV: Neprodava se nejaky podobny zarizeni, co si popsal, uz vcelku? (krome mobilu)
Napadla me jeste jedna moznost: Dat tam to cidlo na jakejkoliv zvuk, ale hodne snizit citlivost. Pak bych dycky musel zacit strasne kricet aby se to pustilo a nesmel bych poustet hudbu nahlas ;)

_________________
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.