Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 19. duben 2021, 14:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Tisknutí přes síť z MAC OS X přes Win XP
PříspěvekZaslal v: ne 20. leden 2008, 22:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Moje situace: dokument v MAC OS X chci vytisknout. Mám počítače propojené routerem. Tiskárna je zapojená do PC s Win XP. Je nějaká cesta, jak na MACovi nainstalovat síťovou tiskárnu z Win? Díks

_________________
FD R4, Intel i7-2600, GTX1060, ASUS P8Z77-V LX, 4x4 GB RAM, 240 GB SSD Corsair Force, 1 TB WD Black, 320+160 GB Seagate S-ATA, NEC 4551


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 20. leden 2008, 22:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
To musíš nastaviť aby vyhľadávalo cez Sambu nejako... neviem ti to presne popísať.. Treba hlavne ale ovládače na tú tlačiareň pre mac os x.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. leden 2008, 11:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
To nevím co myslíš... Po ovladačích se podívám

_________________
FD R4, Intel i7-2600, GTX1060, ASUS P8Z77-V LX, 4x4 GB RAM, 240 GB SSD Corsair Force, 1 TB WD Black, 320+160 GB Seagate S-ATA, NEC 4551


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. leden 2008, 16:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Toto: http://www.macplanet.sk/portal/?p=680

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. leden 2008, 19:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Díky moc. Vyzkouším...

_________________
FD R4, Intel i7-2600, GTX1060, ASUS P8Z77-V LX, 4x4 GB RAM, 240 GB SSD Corsair Force, 1 TB WD Black, 320+160 GB Seagate S-ATA, NEC 4551


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. leden 2008, 00:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Když už to tu je, tak se podělím o zkušenosti/zneužiju tu toho... z Mandrivi jsem přes sambu našel svoji HP PSC 1215 a odeslal jsem stránku k tisku... samba ok vytiskla, wokna zařadili do fronty, v tiskárně zahoukalo a konec... prostě nic nevylezlo.

Netuší někdo čim to/co dál?

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. leden 2008, 17:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
[quote="martin.ol"][/quote]
Je možné že si nemal zavedené správne ovládače pretože aj keď tlačíš cez sambu ovládače musíš mať na obidvoch PC.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. leden 2008, 21:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Když tu tiskárnu strčím přímo do naťasu, tak tiskne, tož myslím, že ovladače mám... :?

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.