Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 31. červenec 2021, 16:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ROzbalování rar v linuxu. Jak na to?
PříspěvekZaslal v: so 22. březen 2008, 11:48 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2008
Nahoru
Mam problem potreboval bych rozbalit rar ale spravce souboru to nezvlada tak jsem na netu nasel plno programu ktery by to meli zvladnou ale problem nastal kdyz jsem je chtel naintalovat... skousel jsem to pres terminal ale nwm jak ma presne vypadat nazev toho souboru
todle to napsalo andriel@andriel-desktop:~$ sudo apt-get install gnomerar
[sudo] password for andriel:
Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí
Reading state information... Hotovo
E: Nemohu najít balík gnomerar
andriel@andriel-desktop:~$


druyh pokus andriel@andriel-desktop:~$ sudu apt-get install gnomerar-0.5.0
bash: sudu: command not found


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. březen 2008, 12:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Sosni http://rar.cz/files/rarlinux-3.7.1.tar.gz rozbal třebas do /usr/local/bin a pak v konzole napiš "rar e adresa_raru" a máš ho rozbalený ;-)

_________________
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. březen 2008, 12:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
predpokladam ze kdyz pouzivas apt-get a nevyznas se v tom tak mas ubuntu ze ?
pokud ano tak pouzij prikasz "sudo aptitude install unrar" pro rar a nebo pro vice druhu archivu "sudo aptitude install p7zip-all" proc pouzivat aptitude a ne apt-get se uz resilo mnohokrat treba na forum.ubuntu.cz atd (kde je mimojine mnoho navodu ktere se daji uplatnit i pro cistokrevny debian) , pokud mas debian muzes to zkusit ale nevim jestli ma tyto baliky v repozitari.

Po tehle instalaci bude umet standartni balickovaci system obsazeny v systemu (myslim ze je to file roller) pracovat s temi archivy :-)

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. březen 2008, 13:08 
Nováček
Nováček

Založen: 22. březen 2008
Nahoru
diky skusim to
super diky moc funguje to

_________________
Muj blog :) http://fmdendlmc.blogspot.com/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. březen 2008, 15:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Olomoucký kraj
Nahoru
a nebo si nainstaluj winrar pres wine a mas to i s grafickym rozhrani :)

_________________
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. březen 2008, 19:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
file roller ma graficke rozhrani a navic kdyz se vse nainstaluje umi vic formatu nez winrar (a navic je nativni :-) )

_________________
NoteBook - Acer Aspire Switch 12
Tablet - Lenovo miix 3 8" , ALCATEL PIXI 4
Phone - Huawei P9 , Xiaomi Redmi 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 24. březen 2008, 13:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Olomoucký kraj
Nahoru
nj dostals me :) Umi ale nikdy mi nechtel rozbalit rar archiv rozdelenej do vice souboru ale ja se v tom nijak moc nerypal takze to asi nejak pujde nevim

_________________
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.