Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 15. červen 2021, 16:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 12:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. březen 2007
Bydliště: Štúrovo, SR
Nahoru
Posledna sanca :

spusti prikaz grub a napis :
Kód:
root (hd0,0)         
setup (hd0)           
quit             


(hd0)=/dev/sda alebo /dev/hda atd
(hd0,0)=/dev/sda1, (hd0,1)=/dev/sda2 atd...

To (hd0,0) je odkaz na particiu obsahujucu adresar /boot. U teba to mozno bude (hd0,2), ak je to /dev/sda3.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 15:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. srpen 2005
Bydliště: SR : VK, CR:Brno
Nahoru
Tak po napisani root (hd0,0) ci ..(hd0,1) alebo (hd0,2) vypise to iste
Error 21: Selected disk does not exist


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 15:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. březen 2007
Bydliště: Štúrovo, SR
Nahoru
A ked napises root (hd a stlacis TAB, tak co sa ti ponukne ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 16:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. srpen 2005
Bydliště: SR : VK, CR:Brno
Nahoru
Hm. Nic? V grube TAB mi funguje ako normalny tab, teda posun o par stlpcov dalej v tom istom riadku.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 16:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. březen 2007
Bydliště: Štúrovo, SR
Nahoru
No nie, mal by fungovat ako autocomplete.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. březen 2008, 18:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. srpen 2005
Bydliště: SR : VK, CR:Brno
Nahoru
Tak pri googlovani mojho problemu s TAB v Grube som narazil na tento navod,
s ktorym sa moj boot-problem vyriesil :lol: Teda ,ten druhy zmieneny navod na stranke, "Overwriting the Windows bootloader" u mna skutocne fungoval.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.