Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 16. duben 2021, 10:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Intel Q5500 oplati sa ?
PříspěvekZaslal v: út 12. srpen 2008, 18:38 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2008
Nahoru
Zdravím,
idem kupovat novy komp a chcem sa spytat ci sa oplati kupit Intel Q5500 za 8 litrov (sk) alebo sa viac oplati Q9300, alebo nejaky core 2duo ... mate s tym niekto skusenosti ? da sa to taktnut ? dik za rady.


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Q5500 oplati sa ?
PříspěvekZaslal v: út 12. srpen 2008, 19:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
A odkiaľ máme vedieť či sa ti oplatí kupovať C2Q alebo C2D?
Ak na PC pracuješ a potrebuješ čo najväčší výkon tak áno oplatí sa kupovať drahé a výkonne štvor-jadrá ale ak PC potrebuješ na hry a občasnú prácu tak radšej C2D.


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Q5500 oplati sa ?
PříspěvekZaslal v: út 12. srpen 2008, 19:46 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2008
Nahoru
Tak sa spytam takto. Kto ma comp na hry (poriadne novy) aky v nom ma procesor ? :D ja som sa len pytal no


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Q5500 oplati sa ?
PříspěvekZaslal v: út 12. srpen 2008, 19:51 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Na hry C2D aspoň 3GHz a vyššie.


 Profil  
 Předmět: Re: Intel Q5500 oplati sa ?
PříspěvekZaslal v: so 16. srpen 2008, 17:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
Ak nechces taktit je to jasne - viac vykonu v hrach = vyssia frekvecia, takze zoberies najvyssie taktovany DC v ramci moznosti penazi.

Chcem taktit? kam asi - 3,2? 3,6?... Pozri si vysledky pretaktovania DC a QC z tych ktore si mozes dovolit. Ak vies tebou vybraty QC dat na povedzme 3-3,2GHz neries DC a ber Quad. V "jednoduchych" aplikaciach ako hry budes mat vyborny vykon, v MT apps ti to prinesie ovela viac ako povedzme + 200/300MHz na DC.

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.