Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 7. březen 2021, 04:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Eset - licence pro použití ve firmě
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 10:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. duben 2008
Bydliště: Stupava
Nahoru
Ako je to s licenciami do firmy? Mama chce do firmy licenciu na Eset, je to firma do 10 zamestnancov. Kedy sa dá vo firme použiť domáca licencia a kedy už musí byť firemná?


 Profil  
 Předmět: Re: Otázka, na kterou neznám odpověď ...
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 10:12 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
mamutik napsal:
Ako je to s licenciami do firmy? Mama chce do firmy licenciu na Eset, je to firma do 10 zamestnancov. Kedy sa dá vo firme použiť domáca licencia a kedy už musí byť firemná?

Není to jen v případě, že se to používá ke komerčnímu využití? U mnoha programů to tak bývá, ale nevím, jestli se to týká i ESETu.

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Otázka, na kterou neznám odpověď ...
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 10:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. duben 2008
Bydliště: Stupava
Nahoru
Majú na stránke aj bussines balíky, ale myslím, že je to len kvôli množstevnej zľave.


 Profil  
 Předmět: Re: Eset - licence pro použití ve firmě
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 13:05 
Nováček
Nováček

Založen: 16. květen 2011
Nahoru
Hm a nebylo by lepsi napsat do Esetu? Nez polemizovat na foru ? :roll:

_________________
Your son has been corruptet by sin!


 Profil  
 Předmět: Re: Eset - licence pro použití ve firmě
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 13:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Business Edice neni jen kvuli monzstevni sleve, ale ma i nastroje krere slouzi administratorum pro snadnejsi spravu. Pro 10 stanic uz by se investice do BE vyplatila.

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Eset - licence pro použití ve firmě
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 14:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. duben 2008
Bydliště: Stupava
Nahoru
Vo firme su 3 pocitace, ale 2 z nich maju este na rok licenciu ineho antivirusu. Preto mam zaujem kupit tu domacu.


 Profil  
 Předmět: Re: Eset - licence pro použití ve firmě
PříspěvekZaslal v: út 2. srpen 2011, 14:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Je to jak píše LiveBomb. Licence Business Edition jsou až od pěti počítačů a mají nějaké nástroje pro síťovou administraci

Produkty jsou NOD32 Antivirus, nebo Eset Smart Security. Samozřejmě si koupíš licenci pro komerční sféru. Mohli by ti možná chtít i udělat nějakou nabídku na konkurenční upgrade, přechod na ESET řešení u zbývajících PC.
Výhodnost je samozřejmě otázkou.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.