Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 11. květen 2021, 21:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?
PříspěvekZaslal v: ne 18. březen 2012, 13:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. říjen 2009
Nahoru
Dneska se mi stal průšvih,
Potřeboval jsem naklonovat SSD 60GB se systemem na 500HDD protoze potrebuju ten SSD vymenit za jinej a pak jsem to chtel preklonovat zpatky na ten novej SSD (bohuzel je nebudu mit oba najednou, proto ten meziclanek HDD.
A vec se ma takto: Mam dva HDD 500GB - jeden jsem pripravil pro klon (zaloha dat na externak) a tudis mi nevadi kdyz se smaze, druhej byl po okraj plnej dat, o ktery jsem ale prijit nechtel.
Pokus č.1 - udelal jsem klon, na konci se me to zeptalo na oddily, bohuzel jsem to asi blbe pochopil, a klikl na neco jako "bez" a vysledek byl ten, ze mi zmizel disk 500GB kterej byl připravenej pro klon, proste nebyl v pruzkumniku vubec videt. OK rikam si, onic nejde, zkusime to znova
Pokus č.2 - pri nastavovani klonu, chybel u toho disku oddil, to uz mi docvaklo co ze sem to asi kliknul blbe na konci, tak jsem si vybral zase ten disk, koukam jestli opravdu vybiram ten spravnej - oukej, je to ten spravnej, jeste to 5x zkontroluju, udela se klon, na konci nakliknu automaticky oddily a je to.
Vysledek - disk pripravenej pro klon stale neni videt, disk s daty ted obsahuje klon SSDčka a data jsou v tahu. :angry2:

s klonem už se nějak vypořádám, to nebude zase takovej problem, ale dokáže mi někdo poradit, jestli se dá provýst to abych dostal tech 500GB dat zpatky? Ted si nadavam ze jsem ten disk neodpojil, ale na to uz je pozde...

Reknete mi prosim nekdo ze je sance

_________________
ASUS M4A97 PRO, Phenom2 X4 960T BE, 2x 4GB Kingston HyperX Black Edition 1600, GTX 550Ti Zotac, SSD Crucial M4 128GB, HDD 2x500GB, 24"LCD


 Profil  
 Předmět: Re: hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?
PříspěvekZaslal v: ne 18. březen 2012, 13:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
ty data fyzicky prepsals,to je konec,zpatky uz je neni mozny dostat,nebo alespon ne kompletni

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?
PříspěvekZaslal v: ne 18. březen 2012, 13:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. říjen 2009
Nahoru
no to sem si prave myslel taky, ale tak nějak jsem doufal, že by to nějak jít mohlo.

nicméně přes 400GB z 500 by přepsaný bejt neměly,lze aspon ty nejak dostat?

_________________
ASUS M4A97 PRO, Phenom2 X4 960T BE, 2x 4GB Kingston HyperX Black Edition 1600, GTX 550Ti Zotac, SSD Crucial M4 128GB, HDD 2x500GB, 24"LCD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.