Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 18. květen 2021, 13:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Virtuální mechaniky
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2012, 20:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Ahoj,

potřebuji otevřít v PC s W7 64 Ultimate data v .ISO souboru a ať nainstaluju Deamon tools, Virtual clone, Alcohol 120%, Magic ISO a další, tak nelze otevřít žádný ze souborů s touto příponou.

Virtuální mechaniku v PC vidím a soubor připojím, ale po pokusu rozkliknout obsah virtuální mechaniky mě Win napíšou hlášku:

"systém windows nemá k tomuto disku přístup, disk může být poškozený. Ujistěte se zda používá formát rozpoznávaný systémem windows. Pokud není disk naformátovaný, před použitím je nutné jej naformátovat".

Netušíte co by to mohlo způsobit? Paradoxně mám doma 2x NTB a dělá to na každém z nich. Zkoušel jsem otevřít více ISO nebo BIN a nejde ani jeden.


 Profil  
 Předmět: Re: Virtuální mechaniky
PříspěvekZaslal v: po 26. březen 2012, 20:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Tak to ISO bude jednoduše špatné. Nedotažený, špatně stáhnuté, cokoliv. Tohle by mělo jít v pořádku a pokud to neberou dva počítače, které nejsou na sobě závislé, tak bych řekl ,že to médium je špatné.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|32GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|RX550|Custom water loop///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: Virtuální mechaniky
PříspěvekZaslal v: út 27. březen 2012, 07:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud ty image drive fungovaly a ted nejedou, tak me napada spise ze je mel ulozeny na nejakem exteraku ktery odchazi a vykopirovalo se to z nej s chybami.

Psal ze mu zlobi vice imagi, tohle me napada pokud drive fachaly. Pripadne muze byt nakoply disk na zdrojovem pc, pokud to nema standardne na nejakym exteraku a take se to tedy pak nakopiruje s chybami.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: Virtuální mechaniky
PříspěvekZaslal v: st 28. březen 2012, 19:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
zkus jeste PowerISO

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.