Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 28. únor 2021, 19:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: pá 15. červen 2012, 14:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
Slyšel jsem o upraveném Androidu na EEE PC, je nějaký český článek jak android nainstalovat?
Mám disk v ntb 64GB SSD a tak bych si tam uvolnil nějaké malé místo na Android.
Díky

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: pá 15. červen 2012, 15:40 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
Jen ze zvědavosti, proč bys tohle chtěl dělat? Nebo jen tak na test a pak zahodit?


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: pá 15. červen 2012, 15:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
Víceméně jo... Ono kámoš říkal, že je speciálně upravená pro EEEčka, a má ji na flešce ale pouze jako bootovatelné...

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: pá 15. červen 2012, 18:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
tuna http://code.google.com/p/android-x86/downloads/list si mozes stiahnut iso ktore potom mozes dat na USB a nabootovat


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: pá 15. červen 2012, 18:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
Já vím, že nabootovat, není problém, řeším jak nainstalovat natvrdo...

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2012, 10:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
Tak viděl jsem někde screeny kde se to při spuštění ptá, což je pak pohoda. Spíše by mě zajímalo, kolik místa bude potřeba, a jestli náhodou nepotřebuje jako Linux další oddíl SWAP...

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2012, 10:40 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. duben 2005
Bydliště: /dev/null (aka Brno)
Nahoru
http://www.redmondpie.com/download-and-install-android-3.2-honeycomb-on-asus-eee-pc-or-laptop-how-to-tutorial/

když mu uvolníš 5GB tak to bude stačit bohatě.
Nevím jak android, ale linux swap nutně nepotřebuje. Nicméně potom nefunguje třeba hybernace.


 Profil  
 Předmět: Re: Android na EEE
PříspěvekZaslal v: so 16. červen 2012, 10:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
Mi se nějak Ubuntu bez SWAPu nechtělo nainstaloat, tak nevím.
Já přemýšlel s uvolněním 1GB :oops: Mám tam totiž SSDčko 64GB, takže každé místo se počítá

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.