Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 5. duben 2020, 19:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 19:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Zdravím, koupil jsem si router TP-LINK TL-WR702N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR702N) a chtěl jsem ho použít jako WiFi repeater. Postupoval jsem přesně podle návodu (vyzkoušel jsem 3 oficiální) a ani jeden mi tuto funkci nezprostředkoval i když router tuto funkci nabízí. Opravdu nevím, jestli se má ještě něco nastavovat u modemu od O2, mám modem Comtrend VR-3026e. Předem děkuji všem za rady a budu velice rád, když se problém vyřeší.

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Typ šifrování?

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
WPA2-PSK

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Tak ho na zkoušku zruš nebo použij jen WEP.

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Zde je screen z Inssideru: http://uloz.to/xEnTXpT/01-png

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
WEP ten Comtrend uz nepodporuje a zkousel jsem to i bez sifrovani a stejny vysledek ;-(

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 20:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
A jak se to vlastně projevuje, píše to nějaký problém při připojování v tom repeateru?

A pro jistotu bych zkusil vysílat jen na jednom kanalu.

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 21:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Jedu podle navodu, dam vyhledat site, necham to spolu propojit, zadam heslo puvodni wifi a dam reboot. Repeater se zrestartuje a pote se nic nedeje a i ta puvodni wifi po restartu vypadne. Je to proste divny, asi to neumim. Nevim, jestli se ma jeste neco na tom Comtrendu nastavit. A ty vysilaci kanaly taky netusim :-(

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 21:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Jeste by vas mohlo zajimat, ze kdyz k tomu repeateru prijdu se zarizenim, tam mam stale slabej signal, to teda prijimam pak z toho O2 modemu. Takze ten repeater asi nic nevysila :-(

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. prosinec 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Ale podle toho screenu z inSSIDeru, vysílá, když je na něm vidět.
Ten screen je pořízen u toho repeatru nebo u původního modemu?


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
U původního modemu.

Potřebujete třeba ještě více screenů?

Zde je ještě screen, když jsem napíchnutej na TP-LINK: http://www.sdilej.eu/pics/fcd56179f7a9b3d9b01336176e81cd6a.png

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:24 
Černá karta
Černá karta

Založen: 04. březen 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
mrkni na dd-wrt jestli je vseznamu podporovaných. Tihle lidé nademnou nemají ani páru.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
to nevím co je a ani kde to najdu :(

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:37 
Černá karta
Černá karta

Založen: 04. březen 2008
Bydliště: Praha
Nahoru
Hledej openwrt, dd-wrt atd. google it.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: po 12. listopad 2012, 23:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
No, tak jsem to našel a píše to, že není podporován a co to znamená?

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
 Předmět: Re: Jak nastavit WiFi Repeater u TP-LINKu, tak aby fungoval?
PříspěvekZaslal v: út 13. listopad 2012, 14:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. srpen 2009
Bydliště: Vysočina
Nahoru
Ted jsem zjistil, ze mobilni zarizeni s OS Android maji problem se na te TP-LINK pripojit :(.

_________________
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.