Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 07:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: WIFI Bridge
PříspěvekZaslal v: čt 22. listopad 2012, 18:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. prosinec 2011
Nahoru
Čau potřeboval bych hodně pomoc. Počítačům rozumím fakt dost, ale internet jde trochu mimo mě. Momentálně mam jako routr: comtrend vr-3026e a protože má slabou WIFI tak mam ještě AP: tenda w311r+. Ma ho hned vedle toho comtrendu na kterém mam vyplou wifi a propojený kabelem, ale bohužel potřebuju signál až na druhém konci baráku a tak jsi nemůžu dovolit tahat kabel. Známý mě poradil at si to udělam přes bridge. Comtrend necham na stávajícím místě se zaplou wifi a tu tendu hodim do středu baráku a nastavim na ní bridge. To jsem udělal ale internet jde pouze pokud se mě noutbuk a mobil připojí na ten comtrend, když se připojí na tu tendu tak sice signál je, ale internet nejde. Potřeboval bych pomoct s nastavení našel jsem sice hodně návodů ale nic z toho nefunguje. Potřeboval bych fakt návod pro debila. Dík moc

_________________
PC_1: AMD Ryzen 5 1600 ; AMD RX 580 8Gb (Sapphire) ; 8Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 750gb hybrid SSD + 240gb SSD
PC_2: Intel core i5 3570 ; AMD HD 7950 3Gb (Sapphire) ; 2x4Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 120Gb SSD
PC_3: AMD A4 6300 + AMD Radeon HD 8370D ; 4Gb RAM, OCZ FirePower CoreXStream 500W ; 500Gb HDD
NB: Intel core i3 370m ; Nvidia geforce GT 540m ; 750gb hdd ; 4gb RAM
NB: Intel core i7 3632QM ; AMD Radeon HD7670M ; 1tb hdd + 128gb SSD ; 8gb RAM


 Profil  
 Předmět: Re: WIFI Bridge
PříspěvekZaslal v: pá 23. listopad 2012, 12:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Pravdepodobne mas nastaveny klasicky bridge. Ty potrebujes bezdratovy, takze bych u nastaveni hledal neco jako wifi/wireless bridge nebo wireless AP. Idealni bude si procist manual, kde to bude dopodrobna popsano. Ja jsem tohle resil akorat s routerem od ASUSu, ktery staci pouze zapnout a vybrat sit, kterou ma zesilovat, takze zadne nastavovani se vlastne ani nekonalo.

_________________
PC:
Fractal Design Define R4 Black Pearl | Intel Core i7 4790K @4800Mhz | Corsair H110 | ASUS Maximus Ranger VII z97 | G.Skill TridentX 2400Mhz 4x4 Gb | Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming | Samsung Evo 850 250 Gb + 2x WD Black 1000Gb | Fractal Tesla R2 1000W | Logitech Z5500 5.1 | DELL 2x U2711
HTPC:
Fractal Design Core 500 | Intel Core i5 4670K @4500Mhz | CM Nepton 120XL | ASUS Maximus Impact VII z87 | ASUS GTX 980 Strix Gaming | Samsung M2 SSD 512 Gb | Corsair VS 450 | ASUS Xonar DX | Onkyo TX-SR343 | HECO 4x Victa 201 + Victa center 101 + JAMO sub 200


 Profil  
 Předmět: Re: WIFI Bridge
PříspěvekZaslal v: pá 23. listopad 2012, 12:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. prosinec 2011
Nahoru
No já tam mám pouze AP a WDS Repeater. Tak dám wds repeater a vyberu to AP z comtrendu který chci zesílit, ale internet prostě nějde. Někde píšou že mám vypnout DHCP servr, ale nevím na kterém z těch dvou.

_________________
PC_1: AMD Ryzen 5 1600 ; AMD RX 580 8Gb (Sapphire) ; 8Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 750gb hybrid SSD + 240gb SSD
PC_2: Intel core i5 3570 ; AMD HD 7950 3Gb (Sapphire) ; 2x4Gb RAM ; corsair cx600 v2 ; 1tb HDD + 120Gb SSD
PC_3: AMD A4 6300 + AMD Radeon HD 8370D ; 4Gb RAM, OCZ FirePower CoreXStream 500W ; 500Gb HDD
NB: Intel core i3 370m ; Nvidia geforce GT 540m ; 750gb hdd ; 4gb RAM
NB: Intel core i7 3632QM ; AMD Radeon HD7670M ; 1tb hdd + 128gb SSD ; 8gb RAM


 Profil  
 Předmět: Re: WIFI Bridge
PříspěvekZaslal v: pá 23. listopad 2012, 23:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
DHCP na to vliv mit nebude. Problem bude spise v tom WDS, ktere musi podporovat i ten druhy router a pravdepodobne tomu tak neni a proto ti to nefunguje. Idealni by bylo nastavit nejaky universal repeater nebo nejaky rezim bez WDS, paklize je to samozrejme mozne.

_________________
PC:
Fractal Design Define R4 Black Pearl | Intel Core i7 4790K @4800Mhz | Corsair H110 | ASUS Maximus Ranger VII z97 | G.Skill TridentX 2400Mhz 4x4 Gb | Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming | Samsung Evo 850 250 Gb + 2x WD Black 1000Gb | Fractal Tesla R2 1000W | Logitech Z5500 5.1 | DELL 2x U2711
HTPC:
Fractal Design Core 500 | Intel Core i5 4670K @4500Mhz | CM Nepton 120XL | ASUS Maximus Impact VII z87 | ASUS GTX 980 Strix Gaming | Samsung M2 SSD 512 Gb | Corsair VS 450 | ASUS Xonar DX | Onkyo TX-SR343 | HECO 4x Victa 201 + Victa center 101 + JAMO sub 200


 Profil  
 Předmět: Re: WIFI Bridge
PříspěvekZaslal v: so 24. listopad 2012, 01:29 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
C_shrimpy napsal:
DHCP na to vliv mit nebude.

Samozřejmě, že DHCP na to bude mít vliv ... když dostane špatnou gateway.

kdyrja: Na repeateru vypni DHCP.

_________________
# Desktop [i7-5820K, 48 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 2x Dell UP2716D+Dell U2410, W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+, Synology DS1819+
# Samsung Galaxy S10+ # Canon EOS 5D MkIV, Sony A7R III, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.