Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 4. březen 2021, 20:02

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 12:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
Cau, mam potize, stavim starsi komp na net a dal jsem do nej HDD ( s tim stary konektorem ATA) disk mi jel v mojem pc bez problemu, ale po zapojeni se mi spusti instalace nactou se ty ovladace a jak mam dat prvni ENTER tak to napise ze disk nebyl nalezen, tak musim dat restart, v biosu mam nastaveny boot z cd-rom tak nejspis mam chybu jeste nekde jinde, potrebuju poradit kde dik


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Co je to za základní desku?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
Gigabyte ga-8I915PL-G predtim tam byl disk pred SATAII tak jestli to neni natavene na nej, ted tam davam ten pata


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
HDD máš připojený na IDE1?
Pokud na IDE2/IDE3 musíš předhodit na F6 RAID driver
- viz http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_raid_os_vt6410_e.pdf .

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
mam na IDE2 pripojeny


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
v IDE1 je mechanika mam to prehodit??


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ne, na RAID by asi nebootovala. Buď k ní dát na kšandu disk jako druhý (spíš první - MASTER, CD-ROM jako SLAVE), nebo, pokud máš disketovku, nechat HDD kde je a předhodit ty ovladače.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
mechaniku tam je, v IDE1 je mechanika a v IDE2 je HDD, takze v biosu nemam nic menit?zkousel sem na ten samy kabel co je mechanika pripojit i hdd a nic


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 13:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
A máš na obou zařízeních nastaveny správně propojky?
Buď na jednom Master, na druhém Slave, nebo na obou CS (Cable Select)?

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 14:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
tak to nevim, jak to poznam


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 14:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Napiš, co je to typ disku.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 16:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
Seagate Barracuda 7200 model: ST3800
http://www.czc.cz/seagate-barracuda-7200-7-st380011a-80gb/24044/produkt11
zkousel sem to nejak poprepojovat, a ted me to po nacteni tech ovladacu vyhodilo modrou smrt


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: čt 11. červenec 2013, 19:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. září 2009
Nahoru
tak co? nevi nekdo co s tim? co mam v biosu prepnout aby to disk rozpoznalo??
uz nevim co stim,uz sem vse vyzkousel a porad to nejde:(


 Profil  
 Předmět: Re: instalace xp, nenacte hdd
PříspěvekZaslal v: pá 12. červenec 2013, 12:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Jumper na disku (samotný) na CS - na druhou pozici od širokého kabelu.
http://www.codemicro.com/support/disc/specs/ata/st380011a.html
Propojku na CS na CD-ROM mechanice.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.