Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 27. únor 2021, 16:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: čt 14. srpen 2014, 11:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
//PET5: Přesunuto do správné podsekce

Zdravím, z ničeho nic se mi z displeje klávesnice ztratily hodiny i ostatní věci a nemůžu přijít na to, kde to v panel manažeru dostat zpět. Na displeji je jen " výchozí konfigurace" :-(
Poradí někdo?


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: čt 14. srpen 2014, 15:14 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Po otevření Logitech Gaming Software se přesuň na klávesnici (pokud máš víc Logitech G zařízení), klikni na displej a vyběhne následující okno:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/236 ... pplety.png
Zde je potřeba zafajfkovat požadované applety v levé části.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: čt 14. srpen 2014, 18:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Co to je? To já vůbec nemám nějakej gaming software. Já mám jen tohle


Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: čt 14. srpen 2014, 23:21 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Tak zační s tím, že si stáhneš poslední LGS.
Ale tady se to nastavovalo taky nějak. Buď v tom "programy spuštěné v tomto zařízení", nebo někde v sekci "programy" (vlevo)

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: pá 15. srpen 2014, 07:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Já vím, že se to tu nastavovalo, jenže teď to vypadá takhle a u všeho je to tlačítko konfigurovat zašedlý, nejde na něj kliknout.


Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: pá 15. srpen 2014, 10:09 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Zkusil bych ten novej LGS. Je společnej pro celou G series logitechu, takže já si tam můžu nakonfigurovat i myš.
Je potřeba si uvědomit, že displej G15 bez ovladačů nefunguje, takže pokud je ten ovladač nějak nakopnutej, tak to uplně dobře fungovat nebude.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: pá 15. srpen 2014, 11:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak divný je, že to šest let funguje v pořádku a najednou se to z ničeho nic sekne. Já to zkusím ještě reinstal, protože ten gaming software samozřejmě nainstalovat můžu, ale když to najednou nefunguje s něčím s čím to normálně fungovalo, tak je někde problém.


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: po 18. srpen 2014, 13:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak jsem stáhnul ten novej gamepanel soft ale nikde tam nevidím možnost nastavení jak rychle mají aplety rotovat na displeji.


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: po 18. srpen 2014, 15:40 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Jako že se applety každejch X vteřin měněj? To jsem nikdy nepoužíval, takže nevím.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: út 19. srpen 2014, 06:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
JJ přesně tak, mě se tam točil čas, využití cpu a ram a teploty z aidy.


 Profil  
 Předmět: Re: Log G 15 nastavení displeje
PříspěvekZaslal v: út 19. srpen 2014, 07:06 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Podle všeho to vypadá, že tuhle funkci odebrali :(

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.