Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je so 20. říjen 2018, 13:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět: Alternativní ovladače pro zvukové karty Creative
PříspěvekZaslal v: út 30. březen 2004, 19:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Kolega mě upozornil že bych sem mohl dát odkaz na alternativní ovladače ke zvukovkám od Creative. A právě tak činím :)
Jde o KX Project, link: http://www.kx.webz.cz/

Sám je doma používám na svojí SB Live! a nemůžu si vynachválit, oprvdu doporučuji k vyzkoušení

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


Naposledy upravil HADES dne pá 21. leden 2005, 15:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. duben 2004, 16:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Upozornění pro všechny uživatele ovladačů kX.
Po instalaci ovladačů nVidia IDE verze 4.12 (nejnovější) došlo k nestabilitě ovladače zvuku (neplatná operace) a ke kompletní ztrátě nastavení efektů a propojení v routingové tabulce DSP (uživatelé kX vědí :-) ). Po vrácení změn IDE ovladače zpět na verzi obsaženou v nForce packu 3.13 to jede normálně.

Bylo by celkem dobré, kdyby i ostatní uživatelé těchto ovladačů s deskama s nForce2 čipsetem otestovali instalaci nových IDE ovladačů a případně potvrdili moje podezření.

Ovladače kX mám v nejnovější verzi 3537.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 21:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
hele ty ovladače od kx jsou jakesi čudné maji divnej zvuk neobsahuji efekt jako Dance ,Pop ,Rok ...atd nev ale zas od creativ nejsou žadné nové :x :x sere mě u creativ ovladaču jakesi praskání v pisníčkách a ve hrach :?

_________________
CPU i7-2600K@4,8Ghz (1.34v) - Hydro Corsair H100 MB ASROCK Z77 Extreme6 RAM Corsair 16GB DDR3 1600MHz VGA SLI - Gigabyte GV-N 680OC-4GD zdroj Corsair HX1000 SSD Crucial M4 256GB HDD Samsung 3TB Audio Asus Rog Xonar Phoebus + Genius HT5.1 + Razer Tiamat 7.1 Elite Surround Case Corsair 500R Carbide LCD LG27"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 21:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Visitors napsal:
hele ty ovladače od kx jsou jakesi čudné maji divnej zvuk neobsahuji efekt jako Dance ,Pop ,Rok ...atd nev ale zas od creativ nejsou žadné nové :x :x sere mě u creativ ovladaču jakesi praskání v pisníčkách a ve hrach :?
Dance, pop , rock, atd..., nejsou žádný efekty ! To jsou jenom předvolby ekvalizéru. To má umět přehrávač, ne ovladače.

//Edit : Nehledě na to, že to, jak říká Marian, opravdu mají...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


Naposledy upravil TomV dne po 5. duben 2004, 06:41, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. duben 2004, 22:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
KX ovladace maju aj Dance, Pop, Rock.
Tretim na ikonku u hodinek.....Effects.....10 Band EQ
heh

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: Terratec...
PříspěvekZaslal v: so 10. duben 2004, 20:14 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Nahoru
Sic se to netyka techto ovladacu ale je mou povinosti upozornit.... :)
Sem zpokojeny majitel zvuk. karty od Terratecu a po nainstalovani ovladacu IDE i aktualizovane verze z www nvidie...sem mel problem pri hardwarove podpore zvuku pri Far Cry ... Castle Strike ... a 3D mark03.
vypnuto vse ok...ale po zapnuti modra obrazovka a konec.Tech sem hledal a delal co se dalo.Delete IDE driver a voala vse beha jak ma...
Sic nevim jakej vliv ma na zvuk ide driver ale zel bohu asi jo...:)
Takze to neni problem pouze kx ale i ovladacu od Terratecu ...


 Profil  
 Předmět: Re: Terratec...
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2004, 00:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
J@N napsal:
...


No, tak to má nVidia dost průser. :-( Schválně, kolik dalších případů se ještě objeví...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2004, 11:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
chtěl bych je vyzkoušet, jsou opravdu o tolik lepší než original ovladače od Creative?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. duben 2004, 12:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
bigbalu napsal:
chtěl bych je vyzkoušet, jsou opravdu o tolik lepší než original ovladače od Creative?


Jak v čem. Pokud hraješ hlavně hry, tak si Creativácký ovladače nech, protože tyhle nemají ještě dodělanou podporu EAX. Ale jestli chceš dělat hudbu, tak ber všema deseti... :wink:

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. duben 2004, 10:18 
Nováček
Nováček

Založen: 05. červen 2003
Nahoru
Ja som reinstaloval Win a dal rovno nove IDE a aj nove kX a vsetko ide OK - resp ako predtym....[/u]


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. květen 2004, 09:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Já jsem si tedy nainstaloval KX ovladače. Mám zvukovku SoundBlaster Live 5.1 a repro Genius 5.1. V mixeru se mi ale nedaří zprovoznit všechny repro, při testu hrají buď přední nebo zadní repro. Poradí někdo jak to nastavit?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. květen 2004, 09:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
1.Najprv odfajkni toggle rear/front v mixeru tusim v 1. alebo v 2. bode...na malom obrazku su 2 repraky a 2 sipky
2. Chod do Effects pak Surrounder a tam si nastav 5.1+use subwoofer+bass redirection

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. květen 2004, 06:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Všechno, tak jak jsi říkal nastaveno mám, ale problém odstraněn není. Když zaškrtnu políčko toggle front/rear, tak hrají pouze zadní repráky + woofer, když toto políčko odškrtnu, tak hrají přední repro +centrál+woofer . V surround mám nastaveno 5.1. Tak snad někdo poradí


 Profil  
 Předmět: sluchatka
PříspěvekZaslal v: po 17. květen 2004, 20:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. květen 2004, 21:13 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2004
Nahoru
v čom konkrétne sú KX lepšie?

_________________
DFI LP Ultra, Amd Venice 3200+ (2400 MHz), HDD Hitachi 250 GB, GeForce 7800 GTX, Enermax 480W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 09:29 
Nováček
Nováček

Založen: 05. červen 2003
Nahoru
kvalita zvuku - subjektivne a aj ked si to prejdes dakym testom skreslenie a ine parametre sa dost vylepsia.
podpora ASIO 1,2 MIDI... perfektny mixer... maju par MB - skus a uvidis


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 11:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Matius napsal:
v čom konkrétne sú KX lepšie?

Pekne si to vyskusaj a uvidis.....stoji to za to a nemas co stratit :wink:

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: Re: sluchatka
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 11:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Stnly napsal:
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


me nikdo neodpovi? :( :sad: :cry:


 Profil  
 Předmět: Re: sluchatka
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 12:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Stnly napsal:
Stnly napsal:
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit ovladace kx k sb live 5.1, kdyz pouzivam pouze sluchatka (pripojil jsem je do zeleneho konektoru LIN_OUT1). Ale kx manager mi vzdy po startu vyhodi otaznik s obrazkem reproduktoru nebo sluchatek. V menu to pak vypada, ze se ovladace domnivaji, ze mam pripojenou soustavu 5.1 (ovladani hlasitosti funguje prez predni repro a ne headphones, speaker test taky vyhazuje 5.1).


me nikdo neodpovi? :( :sad: :cry:

Chod do Effects pak Surrounder a tam si nastav...ale neviem co je najmenej...tusim 2.0

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: zvuk
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2004, 14:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2004
Nahoru
Tam to mam nastavene na 2.0 stereo only a stejne se to chova, jak jsem popsal vyse.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.