Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 08:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 17:56 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
aky program ukaze viac informacii pri hrani hier ako Fraps,ktory ukaze iba FPS,,alebo je tam moznost ukazat aj nieco viac???? vyuzitie ram,,procesora,,???..mam novu GTX 960tku tak by som ju chcel vyskusat....

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 19:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červenec 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Používám několik let perfektní a mocný nástroj Aterburner http://gaming.msi.com/features/afterburner zobrazí na OSD vše o grafice.


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 19:29 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
a ako to mam zapnut aby ukazovalo informacie pocas hry..pozeral som setting...ale neviem kde presne to mam zapnut....

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: čt 30. červenec 2015, 20:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Kazdu polozku, ktoru chces vidiet pocas hry musis oznacit manualne.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: pá 31. červenec 2015, 12:05 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
a ja vo svojom programe prave tuto polozku nemam..SHOW IN ON-SCREEN DISPLAY
a verziu mam 4.1.1....ak je toto verzia programu, co pise dole v lavo...jedine skusim najst starsiu verziu..

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: pá 31. červenec 2015, 12:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
vůbec tam neni no http://i.imgur.com/ruORGQp.png


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: pá 31. červenec 2015, 12:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Preinstaluj Afterburner, ale pri instalacii musis mat zaznacene oba programy - Afterburner a RivaTuner Statistics Server. OSD je prave ta druha polozka.

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: pá 31. červenec 2015, 12:53 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
riXo.....ok vyskusam..dik za radu
uz to funguje....ako pise vyssie..nemal som nainstalovane oba programy..iba prvy...dik za pomoc

...A este moznost zapnut FPS tam nieje,?? sice nieco je v zlozke..video capture..


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: Aka nahrada za Fraps???
PříspěvekZaslal v: pá 31. červenec 2015, 18:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. březen 2007
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Vsetko co chces mat zobrazene v hrach na OSD je na tom istom mieste; Active hardware monitoring graphs.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Main PC - i7 8700k@4.7 + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Define Meshify C, LG 27GL850, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFFPC - Ryzen 7 2700@3.5, Strix B450-I, 16GB 3000MHz, MSI GTX970, Corsair SF750, Raijintek OPHION EVO, EIZO EV2750


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.