Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 4. červenec 2020, 00:46

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 177 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
Hrava tu niekto Factorio? Hra od ceskych tvorcov kde staviate tovaren a pritom bojujete s chrobakmi ala Vesmirna pechota.

https://www.factorio.com/
http://store.steampowered.com/app/427520/
https://youtu.be/DR01YdFtWFI


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Ja mám nahratých asi 250 hodín. Ale naposledy som to hral ešte keď sa to dalo kúpiť iba na ich stránke pred steamom. Chalani sa posunuli veľkým kusom vopred. Parádna vec natom je, že sa tam dá vymyslieť neskutočne veľký svet :D,... ale na singláč už by som asi nemal chuť,... treba tam strašnú kopu času ak chce človek urobiť fakt obrovskú a hlavne automatizovanú továreň. Skúsil by som multiplayer.


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
ja jsem predtim videl jen par obrazku a myslel jsem si, ze je to nejaka strategie kde se stavi mysi, pak jsem zjistil, ze se tam chodi s panackem a stavi se to rucne, to me trochu odradilo a tak jsem to bliz nezkoumal, 20 euro je dost, pockam az to bude nekdy ve sleve, ale vypada to vcelku dobre

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Na slevu nečekejte, nikdy nebude.

Friday Facts #140 - Soon
Citace:
No Factorio sale
We state it on our steam page, but people are still asking about it so I want to state it officially. We don't plan any Factorio sale. I'm aware, that the sale can make a lot of money in a short period of time, but I believe that it is not worth it in the long run, and since we are not in financial pressure we can afford to think in the long run. We don't like sales for the same reason we don't like the 9.99 prices. We want to be honest with our customers. When it costs 20, we don't want to make it feel like 10 and something. The same is with the sale, as you are basically saying, that someone who doesn't want to waste his time by searching for sales or special offers has to pay more.


Jinak je ke stažení demo na Steamu nebo z factorio.com

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


Naposledy upravil madPav3L dne čt 19. leden 2017, 12:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
nou napsal:
Hrava tu niekto Factorio? Hra od ceskych tvorcov kde staviate tovaren a pritom bojujete s chrobakmi ala Vesmirna pechota.

Mám nahráno asi 500h (250h na Steamu a zbytek předtím).
Hrozně návyková hra to je, musel jsem se hodně mírnit abych přestal hrát, teď čekám až vyjde update 0.15 a začnu znovu :)

Nejlépe investovaných 20€ za hru za hodně dlouhou dobu.
Tady pár obrázků z mého prvního savu. https://imgur.com/a/Oggod, https://imgur.com/a/Twmbj

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


Naposledy upravil madPav3L dne čt 19. leden 2017, 12:45, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
zcela urcite sleva bude, mozna ne za mesic, ale treba az za rok nebo dva, klidne pockam, mezi tim to alespon opusti early access

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Nedělal bych si velké naděje... jsou o tom celkem pevně rozhodnutí a nemyslím, že změní názor.
Cena přesně 20€, kdy vše ostatní stojí 19.99€ a žádné slevy jak je vysvětleno v citaci, kterou jsem postoval výše.

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
16,50€ kinguin :-D

_________________
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 12:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
madPav3L napsal:
Tady pár obrázků z mého prvního savu. https://imgur.com/a/Oggod, https://imgur.com/a/Twmbj

koľkokrát si to prestavoval? :D


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 13:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
racecar napsal:
16,50€ kinguin :-D

to radsej tu hru upiratte.
Citace:
  • A purchase is made on our website using a stolen credit card, hacked paypal etc.
  • The purchaser sells the key on the grey market within a couple of days.
  • Some weeks later the owner of the credit card notices, and issues a chargeback to us.

On our side, the cost is very large, each chargeback costs roughly $20 in fines, effectively a negative sale,
https://www.factorio.com/blog/post/fff-171

A na trochu pozitivnejsiu notu. tento tipek postavil 10RPM tovaren. https://www.reddit.com/r/factorio/comme ... er_minute/


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 14:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
A co ako ked "lupeznik" platiaci ukradnutou kartou kupuje keye z oficialnej stranky na resell tak devs z toho nic nemaju? Ked pride refund tak deaktivuju kluc. Jaj ci to tie novovzniknute studia nedokazu?

Pri takych praktikach, ze nikdy sale radsej podporim kinguin. Povod kluca mi je ukradnuty ked mam garantovanu funkcnost a nizsiu cenu.

PS: dobre ze boli tie keye minule za lahko cez 10 eur. Aspon si clovek viac vychutna hru ktora nikdy nebude v sale. :wink:

_________________
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 14:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. prosinec 2009
Nahoru
Nielen ze z toho nic nameju ale este su stratovy kedze musia zaplatit pokutu. Preto je pre nich ekonomicky vyhodnejsie ak tu hru proste upiratis lebo tak je to nula. Ak niekto kupi kluc pomocou ukradnutej karty tak na tom este tratia. Jediny kto na tom zarobi je zlodej ktory ukradol kreditku.


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 15:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Leon_ napsal:
madPav3L napsal:
Tady pár obrázků z mého prvního savu. https://imgur.com/a/Oggod, https://imgur.com/a/Twmbj

koľkokrát si to prestavoval? :D

Záleží jak který části :) ... třeba nádraží 2x, pece na železo a měď asi 4x, zpracování ropy 2x, atd...

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: čt 19. leden 2017, 20:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. leden 2017
Bydliště: Mimoň
Nahoru
Factorio je pecka kor v multiplayeru když stavíte základnu spolu máme už vychytaný model stavění ve tvaru stromu hlavní kmen tvoří pásy se základníma surovinama a vždy se zatočí na stranu a udělá ve výrobní vetev tím se zajistí že budeš mít vždy prostor pro rozšiřování akorá začátek je o dost delší jelikož na začátku je potřeba hodně pásů a dobře si to promyslet


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: ne 5. únor 2017, 17:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
nejaka tl;dr guide by se nenasla? nemam cas koukat na videa, kde 20 minut vysvetluje, jak vlastne "inserter" obsluhuje pasy, to jsem z dema pochytil za 5 minut...

/e> uz jsem nasel, presne tohle http://guide.factorio.com/

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2017, 17:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
jak postupuju dal, vyvstavaji novy otazky, zna nekdo odpoved? ta hra ma nejodflaklejsi tutorial, kterej jsem kdy videl, tak komplexni mechaniky a nereknou k nim vubec nic...

1) elektricky vedeni - ma nejakou kapacitu/omezeni prenesenyho vykonu?
2) trubky - je rozdil mezi podzemni a nadzemni? maji nejakej maximalni prutok, treba 1 pumpa -> 1 trubka, nebo klidne muzu 3 pumpy spojit do 1 trubky? celkove kapaliny moc nechapu, oil,sulfur, plastic...daleka cesta

3) Assembling machine 2 je rychlejsi nez jednickova verze, ze ano? a jak poznam, jestli fast inserter nebrzdi tovarnu ve vyrobe? jak jinak rychlejc to lze do tovarny ladovat?

4) je lepsi, pokud vyrobky chytam do bedny a z bedny podavam dal, nebo je efektivnejsi je sundavat z pasu rovnou do tovarny, kde je potrebuju?

5) je nejaky must-have mod? urcite nechci nejakej pridavaji obsah, na to je moc brzo, spis mam na mysli nejakou vychytavku, ktera neco prida, momentalne hledam nejakej mod, kterej 2x zvetsi dosah staveni, nasel jsem jen takovej, kterej dovoli stavet vsude kde vidim, to je uz moc cheatersky, to nechci

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2017, 17:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Alfajk napsal:
jak postupuju dal, vyvstavaji novy otazky, zna nekdo odpoved? ta hra ma nejodflaklejsi tutorial, kterej jsem kdy videl, tak komplexni mechaniky a nereknou k nim vubec nic...
najlepšie sa sa tá hra hraje keď sa ju učíš sám :P ja som pochopil aká veľká továreň sa dá postaviť až keď som staval cca 3-4 továreň, vždy prídeš nato, že máš buď málo tovární, alebo málo miesta na dostatok dopravy materiálu :D

Alfajk napsal:
1) elektricky vedeni - ma nejakou kapacitu/omezeni prenesenyho vykonu?
2) trubky - je rozdil mezi podzemni a nadzemni? maji nejakej maximalni prutok, treba 1 pumpa -> 1 trubka, nebo klidne muzu 3 pumpy spojit do 1 trubky? celkove kapaliny moc nechapu, oil,sulfur, plastic...daleka cesta

3) Assembling machine 2 je rychlejsi nez jednickova verze, ze ano? a jak poznam, jestli fast inserter nebrzdi tovarnu ve vyrobe? jak jinak rychlejc to lze do tovarny ladovat?

4) je lepsi, pokud vyrobky chytam do bedny a z bedny podavam dal, nebo je efektivnejsi je sundavat z pasu rovnou do tovarny, kde je potrebuju?

5) je nejaky must-have mod? urcite nechci nejakej pridavaji obsah, na to je moc brzo, spis mam na mysli nejakou vychytavku, ktera neco prida, momentalne hledam nejakej mod, kterej 2x zvetsi dosah staveni, nasel jsem jen takovej, kterej dovoli stavet vsude kde vidim, to je uz moc cheatersky, to nechci

1. nemá, máš vedenia rozdelené len podľa dĺžky na akú vedenia dosiahnu.
2. trubky majú neobmedzené kapacity, pretlačia vody koľko chceš
3. ladovat to mozes iba inserterom, a aby som ti odpovedal aj na 4ku, tak lepsie je to davat do bedien. jako ne vsetko, je lepsie, ked mas veci na dopravnikoch, ale zistis sam, ze je napr lepsie nakladat ozubene kolecka aj do bedny aj na dopravniky, lebo ich budes potrebovat na dalsie 4 itemy, ktore pojdu uplne inym smerom. takze je lepsie to potom vykladat z tej bedny na dalsie 4 dopravniky. Nikto ti nepovie presne, je to podla toho ako si stavias tovaren. Potom v buducnu budes mat aj inteligentne bedny. lietajuci roboti z nich bude vediet vyberat veci a nosit na dlhe vzdialenosti. V assembling machine asi nikdy nebudes mat tak rychlu vyrobu aby inserter nestihal dodavat. v pokrocilej hre mas potom research nato, ze inserter dokaze zobrat aj 2 itemy naraz. a v assembling machine je vzdy miesto na 2 dopredu vyrobene itemy. tzn ze inserter tam vzdy nalozi tovar na dalsie 2 itemy ktore assembling machine vyraba.
5. nejake mody na ulahcenie hry ma ani nenapadaju, mozno by som pozeral na mod ktory automaticky stavia kolajnice, lebo rucne je to peklo, ked budes musiet stavat na vzdialenost 50x vacsiu nez tvoja zakladna :D


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2017, 18:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
Alfajk napsal:
jak postupuju dal, vyvstavaji novy otazky, zna nekdo odpoved? ta hra ma nejodflaklejsi tutorial, kterej jsem kdy videl, tak komplexni mechaniky a nereknou k nim vubec nic...

1) elektricky vedeni - ma nejakou kapacitu/omezeni prenesenyho vykonu?
2) trubky - je rozdil mezi podzemni a nadzemni? maji nejakej maximalni prutok, treba 1 pumpa -> 1 trubka, nebo klidne muzu 3 pumpy spojit do 1 trubky? celkove kapaliny moc nechapu, oil,sulfur, plastic...daleka cesta

3) Assembling machine 2 je rychlejsi nez jednickova verze, ze ano? a jak poznam, jestli fast inserter nebrzdi tovarnu ve vyrobe? jak jinak rychlejc to lze do tovarny ladovat?

4) je lepsi, pokud vyrobky chytam do bedny a z bedny podavam dal, nebo je efektivnejsi je sundavat z pasu rovnou do tovarny, kde je potrebuju?

5) je nejaky must-have mod? urcite nechci nejakej pridavaji obsah, na to je moc brzo, spis mam na mysli nejakou vychytavku, ktera neco prida, momentalne hledam nejakej mod, kterej 2x zvetsi dosah staveni, nasel jsem jen takovej, kterej dovoli stavet vsude kde vidim, to je uz moc cheatersky, to nechci

Ta hra je alfa verze, i když více odladěná než většina dnešních her a proto defakto nemá zatím tutoriál, protože se hodně věcí mění a byla by ztráta času dělat na něco tutorial, když se to ještě 3x změní než bude plná verze.

Jinak odpovím jenom na to co kolega napsal špatně, případně doplním...

2. Trubky mají omezenou kapacitu se vzrůstající vzdáleností, klesá to docela drasticky... viz tento forum post. Podzemní trubky se počítají jako jedna trubka.

3. Assembling machine 1 - rychlost výroby 0,5 (to znamená, že třeba ozubené kolo, které má výrobní čas 0,5s se vyrobí za 1s) assembling machine 2 - crafting speed 0,75 a assembling machine 3 - crafting speed 1,25

3.1. Jak poznám jestli inserter nebrzdí továrnu, no klikneš si na assembler a koukáš na ten zelený ukazatel výroby jestli se nezastavuje, pokud máš málo surovin na výrobu a jsou tam přestávky, potřebuješ buď rychlejší inserter a nebo rovnou 2, případně 3 na ládování surovin, meze se nekladou. To samé pokud nestíháš odebírat vyrobené díly, můžeš opět použít více inserterů.

4. Téměř vždy je lepší dávat všechno na pásy, protože když používáš bedny jako (buffer), tak se tím maskuje tvoje reálná produkce. Jediné místo kde je dobré používat bedny je nádraží, kde z vlaků je dobré vykládat do beden a z těch pak na pásy.
Samozřejmě konečné produkty už nemá cenu dávat na pás a je dobré je skladovat v bednách, jako třeba bedny, assemblery, eletrické vedení, splittery, podzemní pásy, atd... později až budeš mít roboty, tak oni si potřebně věci vezmou z beden a doručí je tobě nebo budou stavět.

5. Co se modů týká, pár takových užitečných.
Long Reach na delší vzdálenost pro stavění, jak jsi psal, je to neomezeně na obrazovce, proto je dobré si to v configu toho modu změnit.
Mody jsou uložené v %appdata%\Factorio\mods tam najdeš ten stažený long-reach a uvnitř v souboru data-final-fixes.lua přepíšeš ty dvě čísla (10000) na vzdálenost jakou chceš. Já třeba používám 12 políček, Factorio default je 6 políček.
Fully Automated Rail Layer na stavění dlouhých tratí.
Autofill při stavění automaticky vkládá náboje do věží nebo třeba uhlí do vlaků, aut, pecí
Bottleneck pokud by jsi chtěl vidět, jestli stroje pracují efektivně, ukazuje malá barevná kolečka
Tree Collision stromy mají malý kolizní box, takže se dá mezi nimi dobře chodit
Rail Tanker někdo třeba rád používá vlakovou cisternu místo sudů, já osobně raději sudy, ale cisterna bude přidána do základní hry v dalším updatu
a dalo by se pokračovat dál, modů je strašně moc...

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2017, 18:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
že trubky menili to som ani nevedel,... to asi s verziou ktorú som už nehral.
teraz pozerám na ten post,... pozerám vyhrali sa s tým riadne :D kde sú tie časy, keď som dal jednu pumpu na 10 boilerov a 20 steam engines :D


 Profil  
 Předmět: Re: Factorio
PříspěvekZaslal v: po 6. únor 2017, 18:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. prosinec 2005
Bydliště: Středočeský kraj
Nahoru
No trubky takto fungují minimálně od verze 0.12, starší 0.11 jsem nehrál... :)

_________________
CPU: i7-8700K@5.0 GHz (delid by PKBO) MB: Asus ROG Maximus X Hero RAM: G.SKILL 2x8GB DDR4 4133 MHz@CL17 GPU: MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO FAN: Noctua NH-U14S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung 840 Pro 256GB, 1x Samsung 850 EVO 1TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: 34" Samsung C34F791, 3440x1440 @ 100 Hz PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: LIAN LI PC-P50 Black Audio: Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium Fatal1ty Pro + Genius SW-5.1 Home Theater


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 177 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.