Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 10. prosinec 2019, 11:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 262 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: st 19. duben 2017, 15:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2006
Bydliště: Teplice
Nahoru
Myslíš jako že jsem dostal už key určený pro home? Já to resit nebudu jen abych věděl kdybych to nekdy chtěl zkoušet.

_________________
MB: ASUS Z170 PRO GAMING | CPU: i5-6700K@4,6GHz | NOCTUA NH-U14S | RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz@3100MHz CL15 HyperX Fury 2x8GB | VGA: MSI GTX960 Gaming 2G | 1x SSD disk Crucial MX200 250GB, 1x HDD WD Blue 1000GB 64MB cache | CASE Fractal Design Define R5 Black |Zdroj EVGA SuperNOVA 750 B2


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: čt 20. duben 2017, 12:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Galaxie Pegasus
Nahoru
rozdil mezi PRO a Home je docela znatelny zejmena ->

BitLocker

Group policy management

Remote Desktop

Windows Update for Business

tyhle featury jsou dost vyuzitelne i v "nekorporatnim" prostredi, zejmena pak ten bitlocker a RDP

_________________
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 09:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2006
Bydliště: Teplice
Nahoru
Můžeš upřesnit k čemu? V tom se moc nevyznám. Hlavně ten update

_________________
MB: ASUS Z170 PRO GAMING | CPU: i5-6700K@4,6GHz | NOCTUA NH-U14S | RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz@3100MHz CL15 HyperX Fury 2x8GB | VGA: MSI GTX960 Gaming 2G | 1x SSD disk Crucial MX200 250GB, 1x HDD WD Blue 1000GB 64MB cache | CASE Fractal Design Define R5 Black |Zdroj EVGA SuperNOVA 750 B2


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 09:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Galaxie Pegasus
Nahoru
Bitlocker - sifrovani diskovych oddilu, prakticky nutnost pro NTB kde hrozi ukradeni zarizeni a dat
RDP - vzdalena plocha, vzdaleny pristup na zarizeni
Windows Update for Business - muzes si nakonfigurovat jakym zpusobem se ti budou chovat aktualizace, na home to prakticky nejde a MS ti tam drze cpe vsecko jak se mu zlibi
GPO - uzitecne pro vsemozne "system wide" konfigurovani OS, lepsi a prehlednejsi nez to prepisovat natvrdo v registrech

_________________
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 10:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2006
Bydliště: Teplice
Nahoru
Tzn že u home nejde vypnout update a bude to stahovat samo i ovladače atd. A u pro si to můžu nastavit jako ve win 7?

_________________
MB: ASUS Z170 PRO GAMING | CPU: i5-6700K@4,6GHz | NOCTUA NH-U14S | RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz@3100MHz CL15 HyperX Fury 2x8GB | VGA: MSI GTX960 Gaming 2G | 1x SSD disk Crucial MX200 250GB, 1x HDD WD Blue 1000GB 64MB cache | CASE Fractal Design Define R5 Black |Zdroj EVGA SuperNOVA 750 B2


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 10:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: Galaxie Pegasus
Nahoru
v zasade ano, zajimava je predevsim moznost pouzit CBB kanal updatu -> https://technet.microsoft.com/en-us/itp ... g-branches

_________________
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 10:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. březen 2013
Bydliště: OSTRAVA
Nahoru
Z pohledu BFU, všechny tyhle vymoženosti/feature jsou k ničemu...stahování ovladače nezabráníš ve win 10

_________________
ERRANDO DISCIMUS

MB: Asus Sabertooth Z87 | CPU: i7-4770k (gelid tranquillo) | RAM: crucial ballistix sport 16gb | GPU: MSI GTX 1070 GAMING X | HD: SSD samsung 840 250gb + HDD wd caviar blue 500gb | PSU: Seasonic M12II-620 | Monitor: Dell U2412M | OS: Win 10 Pro x64


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 10:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Neratovice
Nahoru
Drejk napsal:
Myslíš jako že jsem dostal už key určený pro home? Já to resit nebudu jen abych věděl kdybych to nekdy chtěl zkoušet.

jj, to musel být klíč na home. Ta instalačka to pozná sama dokonce i s klíčema z Win7. Jakmile zadáš seriové číslo při instalaci, tak u přijetí licenčního ujednání je někde vidět edice Pro/Home, kterou budeš instalovat.

_________________
PC1: Ryzen 7 1700X | Gigabyte AX370-Gaming K5 | Corsair H100i GTX | 16GB DDR4-3200@3400 Crucial Ballistix Sport LT | EVGA GeForce GTX 970 SC GAMING ACX 2.0 | Crucial MX200 250GB + Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Lite-On iHBS312 | DTT2200 | SilentiumPC M60W case | Seasonic Focus Plus Gold 650W | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Asus Zenbook UX32LN, Haswell-ULT Core i3-4010U, 8GB DDR3, Crucial M550 512GB SSD, GeForce GT 840M, 13.3" FullHD IPS | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 21. duben 2017, 11:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. leden 2006
Bydliště: Teplice
Nahoru
Ok diky :)

_________________
MB: ASUS Z170 PRO GAMING | CPU: i5-6700K@4,6GHz | NOCTUA NH-U14S | RAM: Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz@3100MHz CL15 HyperX Fury 2x8GB | VGA: MSI GTX960 Gaming 2G | 1x SSD disk Crucial MX200 250GB, 1x HDD WD Blue 1000GB 64MB cache | CASE Fractal Design Define R5 Black |Zdroj EVGA SuperNOVA 750 B2


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: st 3. květen 2017, 22:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
prodal jsem PC s Win 10, legalni upgrade z Win 8.1
deaktivaci jsem nenasel, tak jsem sparoval windows s MS uctem. Ted jsem poskladal prechodne PC (jina deska a cpu), pripojil SSD a po 30s "spousteni zarizeni" naskocily aktivovane win 10.

Je tedy resenim prevodu windows na jine PC jejich spojeni s MS uctem? Nechci, aby se windows aktivovaly hw otisek, kdyz dany hw jiz nevlastnim.
diky

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: so 13. květen 2017, 23:50 
Nováček
Nováček

Založen: 13. květen 2017
Nahoru
Dobrý den

Chci se zeptat mám dva počítače:

Počítač č.1 - Provedena instalace Win7 (GGK-Win Home 64bit cz ech Legalization)

Počítač č.2 - Provedena instalace Win7 (GGK-Win Home 64bit cz ech Legalization) (Product key samozřejmě jiný)

Na obou pc proběhl bezplatný upgrade na win10 a jejich aktivace (Každý má jiný Microsoft účet)

Nyní sestavuji počítač z nových komponent a chtěl bych použít product key (aktivaci) z počítače č.1 na nových komponentách.

Product key (aktivaci) z počítače č.2 bych chtěl použít na počítači č.1 (respektivě na jeho komponentách)

Komponenty počítače č.2 by již nebyly používány.

Můj dotaz zní: Lze to nějak (Legálně) provést ?

Děkuji za odpověd.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: po 15. květen 2017, 02:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. září 2010
Bydliště: Měnin
Nahoru
Citace:
sparoval windows s MS uctem

To je velka věc sám to tak mám a co jsem z toho vyčetl na ms strankach tak stačí aktivovat učtem hw aktivace timto sparovaním odpadá takže z me dedukce už mam origo windows 10 na věky. (funguje to stejně (ASI)jako přenosná licence).


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: so 23. září 2017, 22:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj. Pokusim se popsat problem..
Mam notebook, na kterem jsem mel Win10 Pro aktivovane prechodem z Win7 Pro. Rozhodl jsem se pro cistou instalaci a asi jsem udelal chybu v tom, ze po instalaci jsem se prihlasil ke svemu uctu Microsoft ktery pouzivam na PC ale na notebooku jsem ho nepouzival. Nevim jak to funguje, ale vzalo si to licenci stejnou jako mam na PC kde mam Win10 Home zakoupene na flashce (prenositelna verze pro jeden pocitac). Takze jsem na notebooku udelal novou cistou instalaci, mezi tim jsem ze sveho Microsoft uctu odebral notebook a po instalaci na notebooku uz jsem se neprihlasoval k nicemu. Jenze ted mam Windows sice aktivovane, ale jako Home verzi a ani vlastne netusim, na jakou licenci to ted je aktivovany. Rad bych tam mel zpatky PRO.
Lze to nejak udelat??

Edit:
No tak snad jsem to vyresil casti "SCENARIO 2: CLEAN REINSTALL, WITH EDITION UPGRADE" z TOHOTO odkazu.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2017, 19:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. září 2010
Nahoru
caute,
kamos ma poprosil o radu s ktorou si neviem dat rady ani ja :D preto sa obraciam na vas,

kamos ma poskladany novy komp, windows kupoval cez notebook z neviem akej stranky a z nejakeho dovodu sa asi key zapisal do biosu v notebooku, pretoze po nainstalovani windosu na novy pocitac a zadani windows key napise tuto hlasku
vie niekto poradit, ako by sa to dalo vyriesit?

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2017, 19:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Z nejakeho dovodu sa key zapisal? Wtf?

Riesenie je kupit novy Windows.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2017, 19:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. září 2010
Nahoru
presne to WTF som si povedal aj ja :D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2017, 19:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Ma neplatny kluc - pouzity inde.


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2017, 20:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
Ak si si istý kľúčom, zavolaj do M$ a oni ti s tým pomôžu :)

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 16GB DDR3 Kingston | MSI GTX 1070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx blue


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 10:40 
Nováček
Nováček

Založen: 12. listopad 2017
Nahoru
add myschovip
klíč se mu do ntb určitě nezapsal, jelikož to technicky není možné. Dříve šel klíč injektovat do biosu, od vydání w8/w10 změnil MS systém "injektáže" klíče do biosu. Takže dnes toto umí jen výrobci PC (cca 10firem v ČR). Klíč se totiž injektuje nyní tak, že musíš mít smlouvu s MS a přes speciální webserver MS injektujes do PC určitý klíč, který je jiný nežli product key a MS na základě tohoto klíče vygeneruje zase jiný klíč, který se injektuje do biosu. Žádný user to doma udělat nemůže :)

Co se týče problému jak píšeš ty, tak si tvůj kámoš zřejmě koupil druhotnou licenci, načemž není nic nelegálního, bohužel tyhle refurshibed licence, které se vracejí do oběhu mohli být již použity proto ti to píše tu hlášku co to píše..

Kód chyby c008 na konci je kvůli změně HW což souvisí s tím co píšu. Tahle chybová hláška, je ale v "pořádku", kdyby tam bylo třeba C003 nebo C60, tak je klíč zablokován u MS a musel by se nechat odblokovat, což lze u MS, když jim zašleš fotku svého COA či jíné potvrzení o nabytí SW.

C008 lze aktivovat
Na PC zadejte do prikazoveho radku "slui 4", vyber ČR a budes mit na obrazovce 9 skupin po 7 znacich, ktere musis zadat pres telefon do jejich automatu.
Vytoc tedy 225 990 844, ten novej automat je silenej (bezi asi mesic) tonove volby jsou 1 1 1 1 1 3 1
Zadas cisla z obrazovky a automat ti nadiktuje aktivacni ID a mas hotovo...

Add ty druhotne licence bacha kde je kupujete, jsou v ČR firmy, které prodávají opravdu druhotné refurshibed licence, ale pak spousta firem, kteží posílají klíč jen mailem a ta pravost je bych řekl pochybná..


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 10 aktivace
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2017, 14:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. září 2010
Nahoru
ten nakup nesiel cez mna, takze neviem o tom, odkial to bolo kupovane atd. ale dik za tvoje info, pomohol si mi


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 262 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.