Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 21. červen 2021, 19:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jak se zbavit hlášky u hodin WIN 7 Pro
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2018, 13:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. duben 2005
Nahoru
Zdravím.
Mohl by mi někdo poradit, jak zbavit hlášky u hodin WIN 7 Pro? Sama naskočí po startu / restartu a dokud ji neodkliknu, nezmizí.
Díky


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...


 Profil  
 Předmět: Re: Jak se zbavit hlášky u hodin WIN 7 Pro
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2018, 13:32 
Nováček
Nováček

Založen: 09. leden 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
To znamená že máš namapované síťové disky někde v nějaké síti (třeba v práci). Pak notebook vypneš, odneseš domů a doma zapneš a připojíš se do wifi doma - kde logicky systém k těm diskům přístup nemá.

hlášky je těžké se zbavit, je systémová.
řešením je
1) odstranit všechny připojené disky ze systému - odebrat je.
2) počítač nevypínat když je v síti s diskama - ale dávat jen uspat.


 Profil  
 Předmět: Re: Jak se zbavit hlášky u hodin WIN 7 Pro
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2018, 13:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. duben 2005
Nahoru
dubikovo napsal:
To znamená že máš namapované síťové disky někde v nějaké síti (třeba v práci). Pak notebook vypneš, odneseš domů a doma zapneš a připojíš se do wifi doma - kde logicky systém k těm diskům přístup nemá...

To znamená, že PC mám doma, na něm namapovaných 12 NASů a ostatní PC/NB v domácí síti. Taky stolní video player a audio player. NASy zapínám podle potřeby.
Ale už jsem to před chvíli vyřešil:

HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTÉM
CurrentControlSet
Control
NetworkProvider

Nastavit nebo vytvořit DWORD, pojmenovat RestoreConnection, nastavit na hodnotu 0.

A JE TO.
Díky Ti za snahu.

P.S.: Na ostatních PC/NB to mám taky namapované, ale žádný zásah do registru to nepotřebovalo. Jen u toho jednoho. Všude Win 7 Pro.

_________________
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...


 Profil  
 Předmět: Re: Jak se zbavit hlášky u hodin WIN 7 Pro
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2018, 13:47 
Nováček
Nováček

Založen: 09. leden 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
OK :)

já tohle totiž řešil u kolegyně nedávno v té situaci jak jsem psal :)

ale díky taky, aspoň vím jak na to


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.