Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 15. prosinec 2019, 03:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 11:46 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Léta jsem používal ICQ, bez reklam v Mirandě, která ted zlobí a nefgunguje asi 14 dní.
Mám tam pár lidí na ICQ, a ostatních kecálcích, skype tam nejede asi rok. Myslím že už to je mrtvé.
Co byste doporučili?
WhatsApp?

Díky za tipy, at nemusím zkoušet vše. :-)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 12:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
Tak original ICQ klient jenuz myslim tiez bez reklam. Neriesi ti to sice tu poziadavku mat vsetko na jednom mieste, ale ofiko ICQ klient je uz znesitelnejsi, aj ked funkcii ubudlo tiez.

btw...neviem odkedy to ICQ v Mirande nejde, ale este ked som pouzival Mirandu, tak sa obcas stavalo ze to neslo, ale novy update to potom spravil, tak mozno bude stacit pockat na updat, teda ak to nejde len par dni a nie mesiacov :lol:

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + AKG K701 + Creative Inspire 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G500s + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 12:25 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Ono to blblo vždy v Mirande, ale ted to jde tak, že mi z 20 kontaktů které tam stabilne mam sviti jeden občas a to už je na nic.
Jeste počkám a pak musim neco vyzkoušet jiného no.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 13:35 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2017
Nahoru
Delaji na tom, https://forum.miranda-ng.org/index.php?topic=5623.msg22716#msg22716, tedy, cekejme.


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 13:40 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Ok, tak uvidíme. Whatsapp je otravná, že musí byt zapnuty tel. aspon wifi.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 14:41 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
ICQ jsem zabil dávno, Live Messenger taky, Skype po redesignu a čím dál agresivnější synchronizaci kontaktů šel taky z baráku.
dneska už jedu vlastně jen na Facebook Messengeru, WhatsApp je určitě vhodná alternativa, i když přece jen oba tyhle programy fungujou trochu jinak než ty staré instant messengery :)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 15:08 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Ano, je to něco jiného, ale tak nějaká alternativa by se hodila. Dyť víš že mi OldSchoolHardcore useři... :-)

Facebook mi prave do pc nesmi.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 15:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Nemusíš ich desktop apku. Je aj plugin do mirandy na FB chat. Používam ho roky. Ponúka aj invisible mod, alebo čítanie správ bez značky "videné".


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 18:11 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Já právě nechci FB. Nemám ho a doufám, že nikdy mít nebudu.
Takže plugin do Mirandy je mi k ničemu na FB :-)

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 18:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Chce to jit s dobou chlape a nebyt softwarovy dinosaurus :-D

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.000 Mhz| <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Geforce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 19:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Jak se tady pravilo. ICQ dávno pryč, skype po redezignu totálka pryč.

Teď jsem si hodně oblíbil discord, který je top ve všech ohledeš.

Apka na mobilu jede dobře, propojený s PC, kecací místnosti, diskuzní místnosti, vše zdarma. Ideální náhrada.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|16GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|20TB///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 19:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2015
Bydliště: Košice
Nahoru
Dzin napsal:
Já právě nechci FB. Nemám ho a doufám, že nikdy mít nebudu.
aha, myslel som, že nechceš inštalovať nič od nich na kompa :D


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 21:06 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
spajdr napsal:
Chce to jit s dobou chlape a nebyt softwarovy dinosaurus :-D


Naopak, narozdíl od cucáků, co nečtou ani podmínky, a musí mit vše aby byli in a cool a hlavne nonostop online mám odstup. Pamatuji a mám doma IQ 151, (zasvěcceni ví oč jde) takže PC pravěk ano, ale instalit si do PC vir typu facebook fakt ne. :-)
Ono mi nejde ani tak o ICQ, ale multikecálka co umí skoro vse... jako byla Miranda, ale treba to po updatu fakt pujde.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2019, 21:44 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
ToxicTears napsal:
Jak se tady pravilo. ICQ dávno pryč, skype po redezignu totálka pryč.

Teď jsem si hodně oblíbil discord, který je top ve všech ohledeš.

Apka na mobilu jede dobře, propojený s PC, kecací místnosti, diskuzní místnosti, vše zdarma. Ideální náhrada.

Discord je fajn, taky používám :) ale je to spíš takové upgradované IRC než instant messenger.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: čt 3. leden 2019, 16:51 
Nováček
Nováček

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
ahoj,

pouzivam mirandu ng - pro opetovne zprovozneni jsem musel stahnout Development verzi (miranda ng 0.95.11) a znovu nainstalovat


 Profil  
 Předmět: Re: Miranda už nebere ICQ, jak to ted udělat vše?
PříspěvekZaslal v: čt 3. leden 2019, 21:45 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Počkám na update, pry prijde brzy a pak se rozmyslím. Moc dekuji za názory.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.