Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 5. prosinec 2019, 16:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: st 29. květen 2019, 20:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
tak toto sa mi ešte nestalo a v živote som sa stým nestretol!!!!

asi pred dvoma týždňami som robil jeden notebook od HP /win 10 home legal/

všetko urobené nastavené a aj urobený bod obnovenia.

notebook normálne korektne behá a pred včerom sa stiahla nejaká obyč aktualizácia defenderu a ešte niečo .... údajne sa naištalovala a po reštarte notebooku na ploche "odstránené aplikáce.html"

a notebook v stave ako ked dáte iba inštalačku !!!!!! a čo ma dojalo bolo že aj bod obnovy v háji ?????!!!!

čo to má znamenať ? win legal !!!

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS 2x Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook ACER Aspire F17 F5-771G-78X0 Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: st 29. květen 2019, 21:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
co subory ? dost by ma nasralo ak by sa s programom vymazalo aj to co som v nom robil


Naposledy upravil rbclass dne st 29. květen 2019, 21:38, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: st 29. květen 2019, 21:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
napr. pošta ,alebo firefox nastavenie všetko čo je v ap data je preč chvalabohu záloha je už je to opravené ale čo to spôsobilo ????!!!!!

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS 2x Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook ACER Aspire F17 F5-771G-78X0 Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: st 29. květen 2019, 23:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
uživatel!!!!

_________________

GB450GX-M2 256GB-1TB SSD-3TB HDD-Fractal R5-D700W
R5 2600@4.02Ghz-16GB@3333Mhz-1070@~2/8.8Ghz


 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: čt 30. květen 2019, 21:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
podle me uzivatel proste rucne naklikl obnovu do tovarniho nastaveni...

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: čt 30. květen 2019, 21:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2004
Nahoru
nebol som pri tom ale pýtal som sa jej či náhodou niečo také neurobila jediné čo urobila že dala reštart

_________________
Gigabyte 890FXA UD5 CPU AMD Phenom II 955 QUAD X4 BE AM3 C3 SATA HDD WD Caviar Black 500GB 32MB SATA 6Gb/s WD5002AALX
plus Western Digital Green 1000GB 64MB SATA2 WD10EARS 2x Kingston DDR3 2x2GB 1600MHz grey GRAFIKA SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB Toxic
notebook ACER Aspire F17 F5-771G-78X0 Acer aspire 5738G & Asus A6kM


 Profil  
 Předmět: Re: už sa Vám resetoval win 10 ? čo to má znamenať ?
PříspěvekZaslal v: čt 30. květen 2019, 21:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
podobny veci se nestavaji samy od sebe, mohla omylem pri vypinani/restartu podrzet shift a potom se preklinkout a dat Odstranit potíže > Obnovit počítač do továrního nastavení.

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.