Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 13. červen 2021, 07:30

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: ne 16. červen 2019, 05:45 
Nováček
Nováček

Založen: 13. listopad 2015
Nahoru
Ahojte, potreboval by som poradiť. Zložil som si novú zostavu, ale mám problém s inštaláciou WIN10.
Vždy mi pri inštalácii Win PC zamrzne a to hneď v úvodne.
Poprosím o pomoc, ďakujem

Zostava Pc:
MSI MAG Z390 TOMAHAWK, Intel Core i7-9700K, NZXT Kraken X62, G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, Samsung 970 PRO 512 GB, MSI GeForce RTX 2070 GAMING Z 8 G, EVGA SuperNOVA 750 G3

_________________
MB: Gigabyte x470 max plus CPU:Ryzen 5 2600(4,0ghz) RAM:Corsair 2x8GB DDR4 VGA: Gigabyte Aorus Rtx 2060 PSU :Corsair TX 750 HDD :Samsung SpinPoint F1 500gb, Crucial Mx200 256gb CASE :Thermaltake VJ2000BWS M5 LCD : Dell 24" P2419H OS:Windows 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: ne 16. červen 2019, 07:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Co koukám do compatibility listu základní desky, tak i7-9700K jsou 2 "steppings", P0 a R0. P0 stačí BIOS 7B18v10, R0 chce 7B18v14.

Na Win10 by to asi vliv mít mohlo:
https://www.forbes.com/sites/antonyleat ... 23f4c4127d

(Při procesoru R0 by to asi chtělo flashnout BIOS s nějakým starším, zaručeně kompatibilním CPU, ev. si nechat udělat u dodavatele.)

Může to být, samozřejmě, i něčím jiným.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: ne 16. červen 2019, 08:13 
Nováček
Nováček

Založen: 13. listopad 2015
Nahoru
Ahoj, urobil som flash na E7B18IMS.150, tak uvidim ci to pomoze.
Dakujem zatial

_________________
MB: Gigabyte x470 max plus CPU:Ryzen 5 2600(4,0ghz) RAM:Corsair 2x8GB DDR4 VGA: Gigabyte Aorus Rtx 2060 PSU :Corsair TX 750 HDD :Samsung SpinPoint F1 500gb, Crucial Mx200 256gb CASE :Thermaltake VJ2000BWS M5 LCD : Dell 24" P2419H OS:Windows 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: ne 16. červen 2019, 10:45 
Nováček
Nováček

Založen: 13. listopad 2015
Nahoru
Tak problém bol vo firmwary dosky... Problém je vyriešený.
Ďakujem NAGANT

_________________
MB: Gigabyte x470 max plus CPU:Ryzen 5 2600(4,0ghz) RAM:Corsair 2x8GB DDR4 VGA: Gigabyte Aorus Rtx 2060 PSU :Corsair TX 750 HDD :Samsung SpinPoint F1 500gb, Crucial Mx200 256gb CASE :Thermaltake VJ2000BWS M5 LCD : Dell 24" P2419H OS:Windows 10 64bit


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: ne 16. červen 2019, 13:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Rádo se stalo, jsem rád, že to zabralo. :)

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Huawei B535s-232 alias HUAWEI 4G Router 3 Pro (Datamánie.cz O2)


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: pá 26. červenec 2019, 17:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2010
Nahoru
Mam defakto podobnej problem. Uz delam 3 ti usb stick. Bios mam nastaveny bez fast bootu, secure boot taky vyplej, nastaveno other os, ale kdyz bootuje usb stick, tak me to zamrzne pri logu Rog. Vypada to jakoby se sekl po zhasnuti a najeti usb mysi. Jeste sem nekde cetl neco o usb2 tak chci zkusit pres bracket napojit usb konektory a pri ty instalaci pouzivat klavesnici a mys na usb2. Mam konkretne Asus rog strix z390h-gaming. Zkusim sosnout novej bios jestli to nepomuze. Sem uplne bezradnej a to sem se na novy 8 jadro tak tesil jak budu v pubg rozdavat hlavy :angry2:

_________________
Okurek!
Kód:
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: pá 26. červenec 2019, 18:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2010
Nahoru
Buh ti zehnej! Uz instaluju widle :wink:

_________________
Okurek!
Kód:
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: po 23. prosinec 2019, 10:32 
Nováček
Nováček

Založen: 09. prosinec 2019
Nahoru
Zdravím, mám dotaz ohledně instalace. Sestava ASRock B450 f, ryzen 5 3600 grafika rx580 od xfx.
Mám čistou instalaci win10 a teď dotaz:
Postup dal instalace ovladačů od desky následně all in one od AMD a ovladač od grafiky mám nainstalovat od AMD nebo od výrobce? Máte s tím zkušenosti? Nebo jiný postup viz výše.
Děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: Win10 - Nová zostava
PříspěvekZaslal v: po 23. prosinec 2019, 10:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
výrobca ponúka tie isté čo AMD kedže ovládače robí AMD :)
max môžu byť staršie

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,2GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/21,5GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 3060Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.