Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 13. srpen 2020, 13:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 171 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 23. červenec 2019, 20:28 
Červená karta
Červená karta

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Tiez neviem ako to funguje, obcas to teraz hravam ak by chcel niekto so mnou zahrat, ja nemam s kym, som 15 lvl noob. :D


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: ne 28. červenec 2019, 15:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Je to normalni ze se hra tak dlouho spousti? Nejdriv asi minutu se nic nedeje, dalsi minutu jen cerna obrazovka, pak se asi 1-2min. pripojuje a teprve potom zacne nahravat ulozenou pozici, pritom mam hru na ssd. Co s tim proboha takovou dobu dela?

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: ne 28. červenec 2019, 15:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
od posledniho updatu.

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i9-9900KF cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: ne 28. červenec 2019, 16:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
zhor: U jednicky to bylo normalni. Od spusteni přes logovani po naloadovani lokace sem většinou vklidu vykouril cigaretu.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 29. červenec 2019, 12:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2009
Nahoru
Teď bys stihl i tu koženou :-D

_________________
Alienware Area 51M
Core i9 9900K
RTX 2080


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 29. červenec 2019, 13:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
To by me zajimalo co ten posledni update prines za uzasny vylepseni, aby stalo za to si na nej pockat.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 29. červenec 2019, 14:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
to jsou ty novy kampane. coz neni nic co by melo tohle zpusobovat.

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i9-9900KF cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 29. červenec 2019, 15:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Nejlepsi je, ze to zkurvi a pak cus za tyden pri dalsi maintce, kde to "mozna" opravi.

_________________
Intel i5 10400@4.11Ghz / Gigabyte Z490M Gaming X / 16GB DDR4 Kingston HyperX FURY Black RGB 3200Mhz
Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G + Acer SA240YA
512 GB A-DATA SSD XPG SX8200 Pro / Seasonic Focus+ GOLD 750W
thx shorty25!


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 30. červenec 2019, 17:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Tak uz to patchnuli, jen par mega a uz to zase jede.
Hraju solo a je to uplna sebevrazda, obycejny parchanti potrebujou celej zasobnik do hlavy zblizka, to se snad spletli pri vyvoji hry. Tu misi na strese TV studia nemuzu udelat, protoze ja navic limitovana casem. Bavi me ale ten otevrenej prostor a prozkoumavani, furt je tam co delat a objevovat. Jinak ten RPG system je na muj vkus zbytecne moc komplexni, vsechno se ani neda vyuzit.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 03:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. duben 2006
Bydliště: Beroun, Praha
Nahoru
Na studio je třeba rush akce, tj. hned běžet vždy k těm rušičkám a co nejdřív vje zničit. :-D
A k tomu RPG - to je právě dobře, že se všechno nedá využít.

_________________
Facebook page - HW novinky, Overclocking, atd.
Youtube Channel


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 07:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
No ono taky záleží jaké perky máš na výzbroji. Hodně pomáhá + 10% vůči elitnímu nepříteli (to jsou ti, kteří jsou žlutí a snad i fialový) a taky + 10% ke zbroji. Pokud se ti povede tyhle perky dát na každou část výzbroje budeš v pohodě i sám ale lepší je hrát samozřejmě ve více lidech i kdyby to byly random hráči - tak to dělám aspoň já na "vyzývavou obtížnost"


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 09:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Da se vubec nejak ve hre nastavit obtiznost? Nikde jsem to nenasel. Jakmile mi stoupne level (mam ted 11), AI oponentum stoupne taky, takze nula od nuly pojde. Navic zatimco oni vydrzej celej zasobnik, me dostanou hned, takze ty souboje nejsou moc velka zabava. To je pri solo hrani dost nefer, protoze AI ma navic velkou presilu a je hodne agresivni. Ke vsemu system kryti je uplne debilni, kdyz chci vybehnout tak zustanu prilepenej a parkrat me uz kvuli tomu umlatili klackama. Kdyby tohle nebylo, tak to mohla bejt skvela pribehova hra.
Jinak jsem taky nikde nenasel jak se prepinaj ty funkce dronu/turretu, mam tam vzdycky tu posledni odemknutou na zakladne.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 11:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Ve volném světě se zvedá úroveň nepřátel s tvým levelem. Když dokončíš "hlavní misi" tak máš možnost jí začít hrát od znova na jinou úroveň , příběh,normální,těžká a vyzývavá obtížnost (aspoň myslím, že se takhle ta obtížnost jmenuje nejsem u hry) dle toho je pak NPC silnější ale zas padají větší a lepší odměny (osobně si myslím, že to nemá cenu řešit do doby než doděláš lvl 30) - Jinak ano, NPC nabíhají ve více lidech ale dají se normálně postřílet. Další věc je, že každé NPC, které na tebe útočí má slabý bod - například Granátomečík má na boku kalhot červenou tašku, když do ní začneš střílet tak se žlutě ukazují hitpointy a on pak vybouchne po pár ranách, to samé platí o inženýrovi nebo plamenometčíkovi - oba mají na zádech batohy nebo láhve a ty když rozstřílíš tak vybouchne. Další je NPC co na tebe naběhne s tyčí, ten má taky na boku kapsu červenou tu když rozstřelíš tak je "omámený" a máš šanci ho doklepat. To samé drony, pokud je tam NPC co vysílá drony nad sebe tak když ho sestřeliš hned jak ho vyšle tak vybouchne a zabije i NPC.. Musíš tomu přijít na chuť a zvyknout si na mechanizmus. Jinak funkce přepínáš tuším na základně kde je po vstupu po levé straně ženista ? U toho kupuješ právě drony, turrety, světlušky,štít atp. Tak si jen vybereš který chceš a tuším že skrze klávesu "F" vybereš a přidáš jí ke klávesové zkratce buď je to "E" nebo "Q" v defaultu.
Jinak přebíhání za jinou překážku nebo odlepení se dělá skrze CTRL (buď si myší vybereš kam chceš do krytu přeběhnout a pak jen držíš CTRL dokud tam tvá postava nedoběhne) a nebo se jen "odlepíš" a to uděláš opět jen zmáčknutím CTRL

Snad ti to bude stačit, když tak mě někdo opravte.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 12:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červen 2006
Bydliště: Vsetín
Nahoru
Oproti The Division 1 padají AI oponenti na "jednu" ránu :-D A to není sarkasmus.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 13:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
To jsem si teda nevsim, i kdyz mam uroven a vybaveni 11 a oni jsou 9-10, tak snesou klidne pul zasobniku do ksichtu z par metru, takovou hovadinu jsem jeste v zadny hre nezazil.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 13:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. červenec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
:lol:


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 13:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Ty nizsi levely jsou chvilemi dost nevyvazene, ale vydrz, pozdeji to bude lepsi.
V poslednim patchi dost posilili brokovnice, tak na blizku pouzij nekterou z nich :-)
To co ti ted prijde jako tezke az nerealne, tak casem to probehnes raz dva.
Flameturret + cokoliv na self healing poresi dost situaci.

_________________
Intel i5 10400@4.11Ghz / Gigabyte Z490M Gaming X / 16GB DDR4 Kingston HyperX FURY Black RGB 3200Mhz
Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 3X 8G + Acer SA240YA
512 GB A-DATA SSD XPG SX8200 Pro / Seasonic Focus+ GOLD 750W
thx shorty25!


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 16:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2005
Bydliště: OV
Nahoru
lze to hrat jako stealth ala Ghost Recon Wildlands?

_________________
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 17:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. červenec 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Stealth moc ne.. Podle mého názoru a zkušeností. Už jsem to tak měsíc nezapnul :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 31. červenec 2019, 17:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
durod napsal:
lze to hrat jako stealth ala Ghost Recon Wildlands?

Stealth teda rozhodne ne. Pribehovy mise jsou zalozeny na vybiti vsech hyen v urcitym prostoru, pak se teprve zpristupni dalsi oblast mise, kde je zase potreba vsechno vystrilet a tak dal dokud nejsou uplne vsichni mrtvy a tim je cela mise splnena. Ta hra je vylozene brutal akce, kde schovavanim se nic nevyresi.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 171 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: HEAD, RaZZoR a 22 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.