Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 25. listopad 2020, 00:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data OK
PříspěvekZaslal v: po 12. srpen 2019, 06:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Ahoj,

pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.

Na jiný web co by to dělal jsem nenarazil.

Restart routeru jsem udělal, nepomohlo.

Uplně random nápad, máme na domě anténu, na kterou minulý týden instalovali sousedům příjmač netu - pak kabel k nim a switch - stejný poskytovatel jak my - nemůže tohle s tím nějak souviset? I když pochybuju radši píšu všechno.

Nějaké nápady co vyzkoušet?

_________________
Ryzen 5 1600@default,ASUS Expedition GTX 1050Ti 4GB@default, 2x8GB Kingston HyperX 3200MHz,ASUS RoG Strix B350-F, Samsung 850 SSD 250GB, Seasonic Focus plus GOLD 550W


 Profil  
 Předmět: Re: 1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data
PříspěvekZaslal v: po 12. srpen 2019, 08:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2013
Bydliště: Krnov
Nahoru
ThomasVT napsal:
Ahoj,

pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web http://www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.

Na jiný web co by to dělal jsem nenarazil.

Restart routeru jsem udělal, nepomohlo.

Uplně random nápad, máme na domě anténu, na kterou minulý týden instalovali sousedům příjmač netu - pak kabel k nim a switch - stejný poskytovatel jak my - nemůže tohle s tím nějak souviset? I když pochybuju radši píšu všechno.

Nějaké nápady co vyzkoušet?


Nejsi jediný komu to dělá, problém zavinil nejspíš sám Wargaming. Pokud napíšeš na podporu, přijde ti od nich asi něco takového.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
PC: Intel Core i5-9600K + Gelid Solution Phantom, Gigabyte Z390 M Gaming, ASUS GeForce DUAL RTX 3070 O8G, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200 CL16, Crucial MX100 256GB + Crucial MX500 500GB + Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic Focus GX 750 Gold , Fractal Design Arc Mini + 3x Noctua NF-P12 redux-1300 PWM + 1x Noctua NF-P14s redux-1200 PWM, Windows 10 Home Monitor: DELL S2721DGF Příslušenství: Logitech G203 Prodigy, C-TECH ECHION, Kingston HyperX Cloud Revolver Telefon: Apple iPhone SE 2020, 64GB, Black


 Profil  
 Předmět: Re: 1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data
PříspěvekZaslal v: po 12. srpen 2019, 09:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Danny202 napsal:
ThomasVT napsal:
Ahoj,

pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web http://www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.

Na jiný web co by to dělal jsem nenarazil.

Restart routeru jsem udělal, nepomohlo.

Uplně random nápad, máme na domě anténu, na kterou minulý týden instalovali sousedům příjmač netu - pak kabel k nim a switch - stejný poskytovatel jak my - nemůže tohle s tím nějak souviset? I když pochybuju radši píšu všechno.

Nějaké nápady co vyzkoušet?


Nejsi jediný komu to dělá, problém zavinil nejspíš sám Wargaming. Pokud napíšeš na podporu, přijde ti od nich asi něco takového.


Díky za info, napíšu jim.

_________________
Ryzen 5 1600@default,ASUS Expedition GTX 1050Ti 4GB@default, 2x8GB Kingston HyperX 3200MHz,ASUS RoG Strix B350-F, Samsung 850 SSD 250GB, Seasonic Focus plus GOLD 550W


 Profil  
 Předmět: Re: 1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data
PříspěvekZaslal v: po 12. srpen 2019, 11:51 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. prosinec 2005
Bydliště: Nan Curunír
Nahoru
Tam asi dělají dobrý troubové. Googlí ani cloudflare DNS zcela jistě nebudou v síti poskytovatele, takže odezvu na DNS dotazy (které s pingem vůbec nesouvisí) zcela jistě navýší, nikoliv sníží.

_________________
AMD Ryzen 5 3600 | Arctic Cooling Liquid Freezer II 120mm | ASUS ROG STRIX B450-I GAMING |16GB A-DATA XPG DDR4 3000Mhz | Gigabyte Radeon 5500XT OC 8G | Samsung 260 Evo 256Gb M.2| Kingston SV300 120GB SATA3 | Hynix SC311 128GB M.2 | Phanteks Evolv Shift Air | Corsair SF-450 | Samsung 28" U28E590 4k | Synology DS213j + 2x4TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 11 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.