Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 14. červenec 2020, 13:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 205 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 01:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
já tam našel už tolik bugů od zvuku přes grafiku až po scripty (zaseklé NPC), tohle potřebuje patch !ASAP!

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 11:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2012
Nahoru
Ano na zaseknute NPC som narazil hned v prvej misii na Sicilii. Musel som tam k tomu NPC dojst a "pretlacit" ho cez dvere v ktorych sa NPC zaseklo. :mrgreen:

_________________
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 2666MHz CL 15-15-15-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home Playstation 4 Pro, NINTENDO Switch


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 13:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Pepa1 napsal:

To tristupnovy Apex nastaveni v menu hry prece je, tak proc mam editovat script?
Jinak v reshade jsem jen zapnul dva special uzivatelsky filtry a ten modrej nadech z puvodni hry je pryc a vypada to fantasticky.

Edit: to jsem se seknul, v DE volba Apex v menu skutecne neni (napevno ve scriptu=1)

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


Naposledy upravil zhor dne so 23. květen 2020, 10:11, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 13:50 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Tak po těch pár hodinách strávených u MAfie 2 remasteru můžu s klidem spíš doporučit původní Mafii 2. U ní přijdete jen o textury ve výrazně vyšším rozlišení (ale jen některé, u spousty textur se s tím nesrali a jen vzali původní - v photoshopu zvětšili a aplikovali sharpen filtr). Původní mafie má vyladěnější grafiku, ty textury na sebe sedí. A skriptový bugy co byly v původní MAfii2 neopravili!

Jeden příklad za všechny: Když budete v misi Schody do nebe vykrádat obchody, místo vození aut k bruskimu. Tak je dost možný, že pak nepůjde vrátit dluh lichváři, protože se zasekne ten skript - tím trpěla i původní Mafia 2. Já na to úplně zapomněl a hádejte... Po restartu celé mise a vydělání zbytku dluhu u bruskiho, vše ok.

Takže ten Remaster je fakt jen o tom, že jeden člověk dostal praci na pár dní aby v photoshopu udělal s textury ve vyšším rozlišení (tedy je většinou jen zvětšil a doostřil). Ten se s tim ale moc nesmazlil a na pár textur zapomněl, a nikdo to po něm ani pořádně neotestoval. Skripty hry zůstaly nezměněny... a voalá, máme tady starou/novou hru za 29€ :lol: Ta hra akorát pak zabírá 35 GB místo původních 8 a zážitek není o nic lepší. Ještě že mě v knihovně zůstala i ta původní.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 14:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Fakt je ze puvodni M2 s grafickym modem vypada lip nez tohle bez nej. Textury ma mozna mensi ale kdo by se u akcni hry nimral v texturach, vetsi vliv na dojem ze hry ma nasviceni a barevny vyladeni.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 15:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
Taky vám ta Mafia zlobí krom ingame bugů i na steamu? Když rozkliknu achievy, nevidim je - otevře se jen můj profil + když nahraju screeny, nejsou v aktivitě...

_________________
Intel Core i7-9700K + Be quiet! Dark Rock Advanced; MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC; MSI GTX 1080Ti Gaming X TRIO 11G; Patriot Viper RGB Series 16GB DDR4 2666MHz; Crucial M4 128GB; Crucial BX100 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! Dark Power Pro 10 750W; 49" Samsung C49RG90; Asus GX1000; Valve Index; HyperX Alloy Elite; Cougar Conquer; Creative Sound Blaster ZX; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + Antlion Audio ModMic 4.0


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 15:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2012
Nahoru
niemand napsal:
Taky vám ta Mafia zlobí krom ingame bugů i na steamu? Když rozkliknu achievy, nevidim je - otevře se jen můj profil + když nahraju screeny, nejsou v aktivitě...


U mna nie je vidno v Steam aktivite achievementy hry Mafia 2 definitive edition ja ich vidim len v profile hry. Takze aj v tomto smere ma hra asi problémy.

_________________
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 2666MHz CL 15-15-15-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home Playstation 4 Pro, NINTENDO Switch


Naposledy upravil LastPCgamer dne so 23. květen 2020, 15:38, celkem upraveno 3x.

 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 15:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. říjen 2011
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
Mě pro změnu zlobila cestina a to i když jsem upravil settings.xml přepsáním na czech. Vždycky se to po spuštění hry zmenilo zpátky na english. Pomohlo až zkopírování stejného souboru z dokumentu My games do adresáře se hrou. Bohužel nyní řeším ještě jeden problém a to ten, že hra nejde vůbec spustit resp. po zvolení obtížnosti, načtení úvodního citátu od T. Angela hra spadne. Mafia III mě běží v pohodě. Kdyby někdo měl tip co vyzkoušet, budu rád.

_________________
CPU: Intel Core i9 9900K + Noctua NH-D15 chromax.black ; MB: ASUS Z390 MAXIMUS XI HERO ; RAM: Corsair 2x8Gb RAM DDR4 3200Mhz CL16 ; GPU: Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC 11GB ; SSD1, HDD1, HDD2: Samsung SSD 970 EVO PLUS M.2 - 1TB, Seagate 4TB 5400, Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: Seasonic Prime Ultra Gold - 850W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 10 Home CZ (FPP)


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 16:28 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
Dajú sa nejak vypnúť odrazy v MAFIA III? Tie nové hnusné.

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 19:04 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Jak hnusné? Ten engine upravili, a ty odrazy mají být "raytracing" like. :-D (Na tomhle enginu pojede Mafia 1)
Já už tu Mafii 3 dal zas pryč, ale Kvalita odrazů - nízká by měla deaktivovat tohle zprasený SSR. :wink: Jenže pak se zase na vodě asi neodráží nic (možná nějaká default cubemapa). Zkus, uvidíš.

LastPCgamer napsal:
U mna nie je vidno v Steam aktivite achievementy hry Mafia 2 definitive edition ja ich vidim len v profile hry. Takze aj v tomto smere ma hra asi problémy.

Jo to je ještě v pohodě, ty achievementy ale ale jinak započítávají, takže jen nevyskakují do Aktivity přátel. Horší je, že jsou některý asi i bugnutý a nezapočítají se ani po jejich dokončení.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 21:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2009
Nahoru
No mě jde o to, že si nemůžu rozkliknout seznam abych viděl, jaký achievy tam vůbec jsou. Nebo jsou stejný jako ve dvojce obyč?

_________________
Intel Core i7-9700K + Be quiet! Dark Rock Advanced; MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC; MSI GTX 1080Ti Gaming X TRIO 11G; Patriot Viper RGB Series 16GB DDR4 2666MHz; Crucial M4 128GB; Crucial BX100 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! Dark Power Pro 10 750W; 49" Samsung C49RG90; Asus GX1000; Valve Index; HyperX Alloy Elite; Cougar Conquer; Creative Sound Blaster ZX; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + Antlion Audio ModMic 4.0


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2020, 21:31 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Achievy jsou stejný jako ve staré, takže bohužel i ta debilita v Jimmiho vendetě - grind na ujetí asi 1000 mil v Jimmiho vendetě.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2020, 10:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
Xele napsal:
Mě pro změnu zlobila cestina a to i když jsem upravil settings.xml přepsáním na czech. Vždycky se to po spuštění hry zmenilo zpátky na english. Pomohlo až zkopírování stejného souboru z dokumentu My games do adresáře se hrou. Bohužel nyní řeším ještě jeden problém a to ten, že hra nejde vůbec spustit resp. po zvolení obtížnosti, načtení úvodního citátu od T. Angela hra spadne. Mafia III mě běží v pohodě. Kdyby někdo měl tip co vyzkoušet, budu rád.


Já měl stejný problém. Pomohla až úprava xml souboru, pak už to jelo. Pak sem to hrál asi dvě hodiny, normalně to během hraní psalo "ukládání" (taková ta točící segramodeska), ale když sem to vypnul a chtěl následující den pokračovat, tak jsme neměl v menu žádný pokračovat, takže bych musel začít zase od začátku.

Neví někdo jak hru přinutit ukládat?

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic SSR-550RM MB ASUS Z97-AR CPU Intel Core i5-4690K FAN SilentiumPC Fera 2 HE1224 RAM 16GB CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 VGA MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD System Crucial MX100-256GB SSD Games Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR NEC EA273WMi SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon laser gaming mouse KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2020, 18:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Porovnani grafiky M2/M2DE: https://www.youtube.com/watch?v=n73A-g_uKqY

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2020, 19:59 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Ono by to nebylo blbý, kdyby tam nebyly ty chyby - ty stromy fakt vyloženě fackují do očí - je to vidět i krásně tady v té části videa:
https://youtu.be/n73A-g_uKqY?t=607

Také po misi dobře "strávený čas" zmizí v následující misi "vzpomínka na Franc..." trávníky. Pomůže jen restart mise (z menu hry). Škoda. Nebýt těch nedodělků, tak by ten remaster byl dobrý.

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2020, 20:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Můžete někdo natocit/vyfotit ty "divný" vylepšený odrazy v mafii 3? Nechce se mi to stahovat, ale celkem by mě zajímalo jak to pohnojili


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: út 26. květen 2020, 19:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2014
Bydliště: Bučovice
Nahoru
a co tam změnili? před definitvní edicí Mafia III jsem odehrál 50 hodin a zkouším teďka a ta hra vypadá pořád stejně, odrazy klasicky SSR, mohli tam dát aspoň nějakej HD texture pack, takhle má dvojka remaster lepší textury...

_________________
AMD Ryzen 5 2600X 3,6GHz @ 4,2GHz boost; MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6; MSI X470 GAMING PLUS - AMD X470; HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 3200MHz @ CL18 (HX432C18FB2/8); SilentiumPC Navis RGB 280 AiO; M2 SSD WD Blue SN500 - 500GB, SSD Crucial MX500 - 1TB, SSD Crucial BX500 - 480GB, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004); ASUS DRW-24B5ST; Corsair RMx Series RM650x (v.2018) - 650W; SilentiumPC Armis AR7 TG RGB window; SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB; SteelSeries Rival 310; Creative Sound Blaster Z; Edifier R1280T (42Watt RMS); Philips 436M6VBPAB/00 42,5" 3840x2160@60Hz (HDR1000+Adaptive-Sync); Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit v1909


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 27. květen 2020, 08:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
U M3 grafiky nezmenili nic co by bylo na prvni pohled videt. Da se ale vyrazne vylepsit pres reshade filtry. Maj taky nejak zkurveny nasviceni, v noci hra vypada prekvapive dobre az krasne ale pres den je to katastrofa. Nekdy kazdych cca 5s se obraz ztmavi a zase rozsviti jakoby strasne rychle plynuly mraky ale pritim slunce furt sviti. Obavam se ze to neni bug ale nepovedenej zamer. Jinak pribeh, aspon v nekterych castech, me docela bavi.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x8G 3200|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 27. květen 2020, 09:02 
Nováček
Nováček

Založen: 23. leden 2008
Bydliště: Benešov
Nahoru
mafii 3 uz bouhuzel nepomuze nic, mel jsem pocit jako kdyz hraju GTA


 Profil  
 Předmět: Re: Mafia: Trilogy, včetně full remaku Mafia 1
PříspěvekZaslal v: st 27. květen 2020, 11:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. září 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
zhor napsal:
U M3 grafiky nezmenili nic co by bylo na prvni pohled videt. Da se ale vyrazne vylepsit pres reshade filtry. Maj taky nejak zkurveny nasviceni, v noci hra vypada prekvapive dobre az krasne ale pres den je to katastrofa. Nekdy kazdych cca 5s se obraz ztmavi a zase rozsviti jakoby strasne rychle plynuly mraky ale pritim slunce furt sviti. Obavam se ze to neni bug ale nepovedenej zamer. Jinak pribeh, aspon v nekterych castech, me docela bavi.

To blbý nasvícení si pamatuji, že tam bylo když jsem to hrál hned po vydání a doufal jsem, že to je jen bug a časem to opraví.. Hmm tak to vážně nebudu ani instalovat.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 205 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Ache a 15 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.