Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 5. prosinec 2020, 16:16

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 184 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 19. květen 2020, 12:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Me to prijde zhruba stejny, spis malinko tezsi. Hraju jen solo PvE a to je mistama skoro nemozny. Nakonec jsem ale udelal tu Kenly univerzitu, takze mam diamondback rifle a ta teda hodne pomaha. Vcera jsem delal Pentagon a zaverecnej boj na heliportu byl pekne hustej. Presto me tahle hra dost bavi, mam uz pres 300h a to se v maloktery hre povede. Ona se vlastne da hrat donekonecna, protoze se tam furt neco deje.
Jinak na inventory screenech vidim ze maj lidi u itemu level 33-40 a ja tam mam normalne kolem 500, co to vlastne znamena?

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 19. květen 2020, 12:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tohle je hra ideálně parte lidi. Ideální využít stávajících CZ klanu, kde jsou i větší vyzvy-legendarni obtížnosti. Hra se vždy nakonec přehraje, ale prave komunita tu hru může zpříjemnit včetně možnosti PVP.
500 máš díky tomu, že máš koupené poslední DLC-New York. 30-40 jsou item levely pro ty, kteří mají jen základní verzi hry vez DLC.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 19. květen 2020, 13:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ja se tim presytil nekdy pred pul rokem po cca 250h a ted jsem to pustil znovu a zjistil novej (bezplatnej) obsah na spoustu dalsich hodin a zas me to chytlo. Hraju solo protoze me bavi testovat AI, ktera je tady perfektni, nekdy mam az pocit ze hraju proti zivym hracum.
DLC zadny nemam, behem hrani jsem postupne nachazel itemy s vetsim levelem az se to zarazilo na tech 500 a po poslednim updatu to leze dal (nejvetsi mam asi 515). Udajne ma ted bejt od 500 pomaly ale neomezeny levelovani, neco jako paragon u D3. Napadlo me jestli treba u MP nema levelovani jiny pravidla.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 19. květen 2020, 14:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak to potom ano, cílem hry je mít maximální level. Nejsem nyní u hry, abych Ti řekl přesně, jak to je s New Yorkem, které je placené DLC, s tím item levelem.

Přesytit se "jen" po 250 H, já to tak měl po 1000h, ale nyní jsem se asi po 4 měsících vrátil a je to fajn, ale jak jsem říkal, hrát ve skupince je lepší a hrát s klanovými hráči ještě lepší.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2020, 22:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. březen 2012
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Skutečnosti ohledně značení gearu se mají následovně:

Pro hráče, kteří si nepořídili DLC Warlords of New York, je platný systém GS XXX, neboli Gear Score s přidruženým trojčíselným údajem, jenž udává jeho kvalitu rollů. Jde o pozůstatek z původního návrhu herních mechanismů, v dobách před TU 7. GS 515 značí veškeré atributy daného kusu gearu na maximální úrovni, výše se dostat nedá, lze pouze překalibrovávat na jiné atributy. Jakékoliv nižší skóre informuje o tom, že daný kus gearu má ještě určitou rezervu do maximálního rollu(ů).

DLC přineslo jisté změny, v tomto případě již neexistuje pro označování kvality kód GS, ale LVL - v tomto případě dostává hráč gear označovaný způobem, který kopíruje úroveň hráčova herního charakteru, kdy 40. úroveň je tou nejvyšší. Zde už nelze dle kódu odhadnout, jak dobrý (relativně) daný kus gearu bude, ale je potřeba jednoduše prohlédnout jeho rolly.

K herním mechanismům bych dodal jeden poměrně podstatný, který vysvětluje růst obtížnosti s postupem ve hře: na čím vyšší úrovni hráč je, tím slabší vůči NPC je. Příklad: Lvl 1 standard mob redbar - 550HP, lvl 1 player - 800HP, standard mob redbar GS 500 - 150 000HP, GS 500 player - 80 000 HP. U lvl 40 je to 796k vs. 270k ve prospěch NPC. Tyto herní mechanismy osobně ostře kritizuju, ale celkově je toho tolik, že by se o tom daly psát romány.


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: čt 21. květen 2020, 10:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. červen 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Taky nechapu proc by NPC mely bejt tolik nad hracem, co je to za zabavu kdyz do nich musim nasypat nekolik zasobniku. Nastesti diamodback z Kenly university spolu s max. cc/cd v tomhle dost pomaha. Bez nej ted nedam ani ranu.

_________________
CPU:i7-6700K@4G8+Noctua NH-U12A|MB:Asus Z170M Plus|RAM:Corsair LPX 2x16G 3600|GPU:EVGA 1080SC ACX3|SSD:Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD:Seagate FireCuda 2T|PS:Seasonic SSR-550RM|Case:FD FocusG Mini|Mon:MAG272-165Hz|


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: čt 21. květen 2020, 11:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Protože to je nejednodušší možnost jak udělat vyšší obtížnost a to zvýšit NPC životy:-)


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 09:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2009
Nahoru
Nejlepší výzva jsou ti padlí agenti, kteří se náhodně objeví během misí.
Tam má fakt člověk pocit, že hraje proti hráčům.
Navíc z nich padají pouze max atributy u vybavení.

_________________
Alienware Area 51M
Core i9 9900K
RTX 2080


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2020, 11:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. květen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Drop je random i u odpadlých agentů, i když na úrovní legendární obtížnosti. Výzva je to fajn, ale na konfrontaci PVP to nemá.
Bohužel vrchol PVP byl před DLC New York, nyní je bez úpravy DMG , PVP spíše trápení


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 9. červen 2020, 13:03 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Premyslam nad kupou hry.
Oplati sa kupit aj NewYork dlc,ci je tam dost obsahu aj bez neho ?


Naposledy upravil rbclass dne st 10. červen 2020, 11:49, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: st 10. červen 2020, 09:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2007
Nahoru
Mas u division 2 demo vyzkousej a uvidis. Je tam dost obsahu i bez max dokoupis v akci


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: so 26. září 2020, 15:55 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 01. listopad 2014
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Nemáte někdo tušení, jestli už fixnuli tu DX12? Ladím tu undervolt RTX 3080 ve více hrách ale zdá se, že to nedrží jen tady a hlavně v DX12. Co si pamatuju launch hry, tak to padalo dost často.

_________________
Oficiální Facebook OC profil -> Soutěže o hardware, zajímavosti a mnoho dalšího
Twitter - Bitcoin, mining...


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 28. září 2020, 11:00 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ze začátku to padalo dost, ale první patche to opravili. Teď to nepadá nebo možná výjimečně, jednou za několik hodin, hraju to jen v DX12

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 29. září 2020, 14:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Elkim napsal:
Nemáte někdo tušení, jestli už fixnuli tu DX12? Ladím tu undervolt RTX 3080 ve více hrách ale zdá se, že to nedrží jen tady a hlavně v DX12. Co si pamatuju launch hry, tak to padalo dost často.


u mě to je tak, že mi to po prvním spuštění spadne tak do půl hodiny, někdy za 5 minut, někdy za 20. Potom už to je jak kdy....spadne mi to třeba až po 2 hodinách nebo taky vůbec...prostě záleží. Nevím čím to je, zkoušel jsem nastavit kde co....

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 29. září 2020, 16:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
Radšej DX11 a bez pádu, ono tie pády veľa krát nepotešia v tých najlepších chvíľach :lol:

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 29. září 2020, 16:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
iOioo napsal:
Radšej DX11 a bez pádu, ono tie pády veľa krát nepotešia v tých najlepších chvíľach :lol:



jak když jedu na DX11 tak před každou přestřelkou mi to žačne brutálně lagovat..proč...to nevím :roll:

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: út 29. září 2020, 18:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
S tým som sa nestretol. To máš 4c/4t CPU?

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 5. říjen 2020, 13:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
iOioo napsal:
S tým som sa nestretol. To máš 4c/4t CPU?


jj mám skylake 6600

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: po 5. říjen 2020, 15:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
No to môže byť problém, nejde vtedy na 100%? Už na Division 1 bol 4c/4t málo.

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: The Division 2
PříspěvekZaslal v: so 10. říjen 2020, 18:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
iOioo napsal:
No to môže byť problém, nejde vtedy na 100%? Už na Division 1 bol 4c/4t málo.


jj v tomto okamžiku mám pocit, že to jede full. Nešvar enginu?

_________________
Skylake i5 - 6600, 16GB ram, MSI GAMING Z GTX 1070 8GB, SSD250 + Hybrid 1TB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 184 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 9 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.