Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 20. únor 2020, 08:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Sandra 2004 nefunguje!!!
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 16:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 01. únor 2004
Nahoru
Při spuštění Sandry 2004 mi napíše hlášku: Could not initialise database! Make sure file is ok, install latest MDAC. Sandra se sice spustí, ale nefunguje porovnání výsledků s jinými konfiguracemi. Nevím si s tím rady, neví někdo jak to napravit? Všem děkuji.

_________________
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 16:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
Musíš nainstalovat MDAC, nevím k čemu to přesně slouží, ale bez toho ti Sandra nepude. Zvláště na starších woknech 95/98/ME to bylo potřeba.
Bohužel nevím link, ale mrkni na Microsoftí stránky, tam to snad najdeš. 8-)

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. únor 2004, 17:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 01. únor 2004
Nahoru
Měls pravdu, našel jsem poslední verzi MDAC na microsoft.cz a sandra běží. Díky!

_________________
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. duben 2004, 23:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Když spustim Sandru a chci otestovat procesor,nebo jiné komponenty, tak se test nespustí a píše v current CPU:N/A a dole benchsmarking stresses componets
nechápu to :oops:
Je to příliš vysokými otáčkami chladiče na procesoru a tedy obavy programu ze znčení CPU....?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. duben 2004, 00:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Boin napsal:
Když spustim Sandru a chci otestovat procesor,nebo jiné komponenty, tak se test nespustí a píše v current CPU:N/A a dole benchsmarking stresses componets
nechápu to :oops:
Je to příliš vysokými otáčkami chladiče na procesoru a tedy obavy programu ze znčení CPU....?


Sandra hlásí, že tam nemáš CPU... :lol: :lol: To je dobrý... :)

Ne, vážně : Ta hláška dole (benchmarking stresses components...) je normální, tu ukazuje vždycky. Jinak, Sandře je srdečně jedno, jestli ti CPU zničí, nebo ne :-)...

Vážně jsi chtěl napsat "příliš VYSOKÝMI" ? :?

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. duben 2004, 06:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
No nikdy jsem si toho nevšímal, že to tam píše, ale jak to že to nehodí žádnej výsledek? S těma oáčkama mě to napadlo, že jsem tam viděl WARNING :shock:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. duben 2004, 07:18 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 29. květen 2003
Bydliště: Orlová-Lutyně
Nahoru
Boin napsal:
No nikdy jsem si toho nevšímal, že to tam píše, ale jak to že to nehodí žádnej výsledek? S těma oáčkama mě to napadlo, že jsem tam viděl WARNING :shock:


Asi proto ze jsi jeste nespustil ten test :) Kdysi se spoustel automaticky (coz byl opruz kdyz jsi se chtel podivat jen na ref. vysledky) ted je ho treba spustit rucne "refresh" tlacitkem.

_________________
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. duben 2004, 12:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. leden 2004
Bydliště: Havlíčkův Brod
Nahoru
Tak to bylo ono!
Byl jsem zvyklej na starou Sandru.
Takže dík :wink:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.