Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 15:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 481 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 02:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2004
Nahoru
Hoši potrebujem poradit mam ExperVision HD2600XT Sonic a vo WinXP sa mi sipe stale obraz VPU ho vždy resetne ale ani žiadna gamesa sa nespusti mam ovladače 7.7 Catalisty som stoho na vetvi nechapem s čoho to može byt chvilu ide a potom momentalne sa rozsipe obraz napr. ked surfujem po nete. resetne sa VPU a znova je ok ale myslim si že by som potreboval stým helfnut mate podobný problem ? dik za odpovede :sad:

_________________
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Gigabyte Aorus RX 5700XT/ HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 09:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
zdar
aj ja by som potreboval pradit

mam XpertVision HD2600Pro Sonic (600/700) s DDR3 pamatami a nainstaloval som ATITool 0.27 beta

a tam jak to zobrazuje teploty tak mam dakus zmatok

fan 49%
GPU 59°C (3dMark 06)
GPU environment bez zataze tam je 0°C, alebo tak do 5°C, pri burne to skoro hned hodi 99°C

karticka nerobi artefakty a ide OK, pri beznej izbovej teplote (28°C :evil: )

co je tota haluzna teplota?
mam ju ignorovat?

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 13:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2004
Nahoru
čo sa týka teploty neviem ale určite to maš nejaku somarinu sice ta karta dnes išla na reklamačku lebo v 2D sa rosipaval obraz a 3D ani nepiplo takže nemožem posudit :sad: tak možno až o mesiac ked mi pride reklamačka spat :evil:

_________________
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Gigabyte Aorus RX 5700XT/ HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 13:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
ahoj ja mam myslim podobny problem akurat som si kupil novu grafiku XpertVision ATX HD 2600XT moja zostava je takato MSI K9N4 ultra, XpertVision ATX HD 2600XT ,AMD Athlon 64 X2 4000+ dual core,1 GB ram, nainstaloval som si windows Vista 64 moj problem spociva v tom ze ked je system bez ovladacov na grafiku tak je to v pohode vsetko ide ako ma, len ked nainstalujem ovladace na grafiku tak mi zacne preblikot lcd presnejsie na 2-3 sekundy zmrzne windows vypne obrazovku a hned naskoci napise na lcd ze nie je signal a potom ze je, a robi to stale ked nieco robim na pc v kuse vo viste mi to napise "ovladac zobrazenia prestal fungovat a potom v zapeti napise ze bol znova obnoveny" sranda je ze mi to robi len vtedy ked nieco na pc robim ale ked nic nerobim ani s mysou nehybem tak nehlasi tu hlasku a nepreblikava to lcd . skusal som ovladac co som dostal ku karte potom som skusal aj ten z jej dom stranky catalyst 7.7, dalej aj ati radeon 7.7 a este aj 7.6 ale robi to pri vsetkych.lcd mam zapojene cez DVI kabel, moze to byt ze som este nenainstaloval DirectX alebo co mam spravit aby to prestalo, neviete mi niekto poradit je to v grafike alebo nieco ine blbne


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 13:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
mao7 napsal:
ahoj ja mam myslim podobny problem akurat som si kupil novu grafiku XpertVision ATX HD 2600XT moja zostava je takato MSI K9N4 ultra, XpertVision ATX HD 2600XT ,AMD Athlon 64 X2 4000+ dual core,1 GB ram, nainstaloval som si windows Vista 64 moj problem spociva v tom ze ked je system bez ovladacov na grafiku tak je to v pohode vsetko ide ako ma, len ked nainstalujem ovladace na grafiku tak mi zacne preblikot lcd presnejsie na 2-3 sekundy zmrzne windows vypne obrazovku a hned naskoci napise na lcd ze nie je signal a potom ze je, a robi to stale ked nieco robim na pc v kuse vo viste mi to napise "ovladac zobrazenia prestal fungovat a potom v zapeti napise ze bol znova obnoveny" sranda je ze mi to robi len vtedy ked nieco na pc robim ale ked nic nerobim ani s mysou nehybem tak nehlasi tu hlasku a nepreblikava to lcd . skusal som ovladac co som dostal ku karte potom som skusal aj ten z jej dom stranky catalyst 7.7, dalej aj ati radeon 7.7 a este aj 7.6 ale robi to pri vsetkych.lcd mam zapojene cez DVI kabel, moze to byt ze som este nenainstaloval DirectX alebo co mam spravit aby to prestalo, neviete mi niekto poradit je to v grafike alebo nieco ine blbne



Me to dela to same v XP :cry:

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB │ Warzone


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 13:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
a co si s tym potom urobil uz ti to ide , dal si to reklamovat alebo si skusil flash biosu na nejaky novsi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 14:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
mao7 napsal:
a co si s tym potom urobil uz ti to ide , dal si to reklamovat alebo si skusil flash biosu na nejaky novsi

\

Zatim nic ,ale asi bude reklamace s takovou .. :wink:

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB │ Warzone


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 15:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Mam Palita+CRT Trinitron a zatim klid.Jen jsem poprve za cca 7let co mam ATI zaznamenal bsod diky ati ovladacum. :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 15:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
ahoj neviete kde by sa dal stiahnut nejaky novy bios na nove ATi HD 2600XT existuje vlastne uz nieco take moj problem stale pretrvava vid o par riadkov vyssie


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 16:28 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Blbost.Tudy cesta nevede.Zkus ji v jinym MB.Pokud se i tam nebude chovat korektne je zrejme vadna.Nebo je v poradku a neni nekompatibilni s tvym MB.
Zkus ji pod XPckama..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 17:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
no vyskusam to no ale neviem neviem ci to bude fungovat akurat som skusal novu verziu catalyst 8.40 beta ale to je este horsie lebo mi to resetuje pc a inak nemoze to byt aj zdrojom lebo mam len 350w od eurocase


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 17:26 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Tak jako EC 350W by tuto sestavu rozjet mohl.Zalezi na dalsich okolnostech,stabilita proudu atd.Je jednoduchy rict,ze EC je shit kup si novej.(I kdyz ja bych ho osobne hodil do popelnice)Vem to tak,ze i 500W EC se realne muze chovat jako 350W znackovej.Natoz 350W EC.Ale 2600xt neni nijak narocna,nevim.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 18:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
GaGy napsal:
mao7 napsal:
ahoj ja mam myslim podobny problem akurat som si kupil novu grafiku XpertVision ATX HD 2600XT moja zostava je takato MSI K9N4 ultra, XpertVision ATX HD 2600XT ,AMD Athlon 64 X2 4000+ dual core,1 GB ram, nainstaloval som si windows Vista 64 moj problem spociva v tom ze ked je system bez ovladacov na grafiku tak je to v pohode vsetko ide ako ma, len ked nainstalujem ovladace na grafiku tak mi zacne preblikot lcd presnejsie na 2-3 sekundy zmrzne windows vypne obrazovku a hned naskoci napise na lcd ze nie je signal a potom ze je, a robi to stale ked nieco robim na pc v kuse vo viste mi to napise "ovladac zobrazenia prestal fungovat a potom v zapeti napise ze bol znova obnoveny" sranda je ze mi to robi len vtedy ked nieco na pc robim ale ked nic nerobim ani s mysou nehybem tak nehlasi tu hlasku a nepreblikava to lcd . skusal som ovladac co som dostal ku karte potom som skusal aj ten z jej dom stranky catalyst 7.7, dalej aj ati radeon 7.7 a este aj 7.6 ale robi to pri vsetkych.lcd mam zapojene cez DVI kabel, moze to byt ze som este nenainstaloval DirectX alebo co mam spravit aby to prestalo, neviete mi niekto poradit je to v grafike alebo nieco ine blbne



Me to dela to same v XP :cry:

sice nemam HD2600 ale x700 ale problem uplne totzny

na inych kompoch ide karta aj LCD OK ale dokopy nejde

btw jake mas LCD??

moj samsung 940BW je uz na reklamacke :evil:

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 18:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Windowsem to nebude ,protoze mi to dela taky .. :cry: a to mam 350W Fortona. :)

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB │ Warzone


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 19:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
no mam lcd Benq 17" LCD75G


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 19:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
skusim to na starom crt monitore Hansol 730 E ale no neviem ci to pomoze


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 19:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
mao7 napsal:
no mam lcd Benq 17" LCD75G


testni to s tym CRT ale vyjadrim tu svoj skromny odhad

s CRT cez klasicky VGA vystup to pojde bez problemu :)
akonahle tam das cez DVI tak to zacne zas blikat


ked testnes tak potvrd alebo vyvrat moj odhad
dik moc

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 20:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
no takze som to testnul a vysledok taky isty stale to pisalo to iste no lenze som mal ten CRT monitor pripojeny cez redukciu lebo na karte mam len 2 dvi vystupy ziaden VGA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 20:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. červenec 2006
Nahoru
a tu je ta hlaska co mi da vista " ovladac zobrazenia prestal odpovidat a byl obnoven
Ovladac zobrazeni atikmdag prestal odpovidat a byl uspesne obnoven " a toto stale dookola


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. srpen 2007, 20:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
mao7 napsal:
no takze som to testnul a vysledok taky isty stale to pisalo to iste no lenze som mal ten CRT monitor pripojeny cez redukciu lebo na karte mam len 2 dvi vystupy ziaden VGA

hej takto to blblo aj u mna
cez redukcio to blblo

mam hd2600pro sonic aj s analogom

skus hodit LCD na reklamaciu

inac
>>> http://www.nvnews.net/vbulletin/showthr ... 982&page=2
>>> http://www.hydrogenaudio.org/forums/lof ... 35365.html
>>> http://www.rage3d.com/board/archive/ind ... 14077.html
>>> http://www.hardforum.com/showthread.php?t=721578
>>> http://forums.avault.com/archive/index.php/t-8463.html

vcelku rozpisany problem

jedine co je spolocne je DVI

_________________
...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 481 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.