Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 21. říjen 2019, 14:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 402 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  další

Máte se svou GF 8800GT (některé) problémy uváděné v tomto threadu ?
Ano 42%  42%  [ 89 ]
Ne 58%  58%  [ 125 ]
Celkem hlasů : 214
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 12. prosinec 2007, 13:54 
Nováček
Nováček

Založen: 12. prosinec 2007
Nahoru
JJ hraj to tak 2 hodky jednou se mi totiz stalo ze to udelalo artefakty az po 2 hodince hrani. Nekdy to skocilo po peti minutach.

_________________
MB: GA-k8nf-9; GFX: Nvidia GeForce 8800GT BFG OC2 512MB; CPU: AMD Athlon 64 3500+ 2.21Ghz Venice; RAM: 2x1024 DDR; HDD:Western 150GB; NZ: Chieftec 500W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. prosinec 2007, 13:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha, Praha - Vychod, Louny
Nahoru
Stejny problem: JetWay 8800GT, nove revize s vetsim vetrakem. Po cca. hodine hrani Crysis zasek a cerna obrazovka (seklej i zvuk). Nastesti se da pres spravce ukoncit uloha a v trayi vedele hodin je vykricnicek, ze byl refreshovan driver grafiky. NFS ProStreet padne asi po 20 minutach. Pri pretaktovani grafiky, padne hra jeste drive (cca. do 15min). V GPU-Z jsem mel uvedeneho vendora EVGA (zajimave), tak jsem flashnul novy bios pro jejich grafiky (rovnou SSC). Problem pretrvaval. Kdyz sem na kartu shanul, tak jsem na ni neudrzel ruku, takze jsem usoudil, ze je problem s chlazenim. Zvysil jsem otacky ventilatoru, ktere se z nejakeho zahadneho duvodu v zatezi automaticky nezvysovaly, takze jel nejspis vetrak stale na 25%. Pridal jsem jeste jednu 120ku na bok skrine, aby foukala primo na grafiku (a lehce pod). Teploty klesly o cca. 20°! (puvodne v burnu okolo 90° a ted 70°). Po hodine hrani NFS ProStreet zatim bez padu. Problem je urcite v chlazeni!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. prosinec 2007, 20:42 
Nováček
Nováček

Založen: 14. prosinec 2007
Nahoru
Ahoj,
mám také stejný problém. Grafiky mám od Twintechu dvě, zapojené do SLI a spadne mi to na tvrdo do resetu cca po 5 až 15 minutách hraní. Se zbytkem sestavy by snad problém neměl být (E 6850, P5N32-E, 2x2 GB Ram Patriot, zdroj 700W). Měl jsem dva týdny půjčenou 8600 GT a všechno šlapalo v pohodě. Jakmile jsem tam ale lupl ty dvě 8800 GT začaly problémy. Nic nemám přetaktované, drivery aktuální... Teplota také v pohodě, case od ThermaleTake - obluda Armor SuperTower, takže větráků kopec, že to málem lítá vzduchem, teplota uvnitř skříně při max zátěži do 33 stupnů, přímo na grafiky funí 25 cm boční ventilátor. Divné je, že jediná hra co zatím nespadla je Crysis, ačkoliv komp dostává největší záhul. Oproti tomu Oblivion, Gothic 3 nebo CoD 4 padá jako hrušky. Dokonce mi padá i ten test v nTune, někdy po deseti minutách, někdy až po hodině... Nějaký nápad v čem se mám povrtat??? Reklamace by nebyla problém, ale čekat měsíc na jiné grafiky by mě dost otrávilo...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. prosinec 2007, 21:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
zkus přidat HT 1.2 voltáž (1.6V - 1.7V a SB Voltage 1.65V, hlavně to dobře chlaď, jak northbridge tak i southbridge, topí to jak prase s tím default chlazení, co to má.

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.2Ghz | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Radeon RX 5700 (GAMING) 8GB | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. prosinec 2007, 00:45 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Promaz, smertin přestane závidět

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. prosinec 2007, 01:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2005
Nahoru
Mam MSI NX8800GT OC a karta nema ziadny spomenuty problem, ani ked sa zahreje na 95°C tak hry nepadnu.

Dokonca ju kludne taktujem s origo chladicom na 720/1800 pamate 2020 a nepada to ani po niekolkohodinovom hrani, pricom karta toci stale najnizsie otacky.

_________________
i7 920@4.2GHz / Asus Rampage II Gene / Asus GTX480


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. prosinec 2007, 11:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. září 2004
Bydliště: Praha, Praha - Vychod, Louny
Nahoru
Tak na foru EVGA o problemu vedi a vydali dokonce nove biosy, ktere resi tento problem. ( http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=176 ... ge=1&key=&) Flashnul jsem ho a bez pridavneho vetrani jiz karta jede bez problemu (otestovano pri cca. 3h hranni Crysis, NFS ProStreet, Call of Duty 4, World in Conflict). Jinak kdo by si chtel otestovat jestli mu karta pada, tak bych doporucil prave NFS ProStreet u tech mi to padalo asi nejrychleji.

//Edit: pridan odkaz na evga forum


Naposledy upravil Oi!@n dne so 15. prosinec 2007, 14:16, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 15. prosinec 2007, 13:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2007
Bydliště: Hranice
Nahoru
Jak to tu tak pozoruju tak s kartami od Gigabyte,MSi nebo ASUS nejsou žádné problémy.
Naopak u méně známých značek jako Jetway nebo Twintech je to katastrofa.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 11:47 
Nováček
Nováček

Založen: 04. únor 2007
Nahoru
Sicco2: No my, na Slovensku, mame najma s ASUS a Gigabyte problemy. Kedze to boli spociatku jedine skladnene znacky... :)

_________________
Athlon64 3200+ (@ 242*10) 939 Box, MSI K8T Neo2 FIR, 2x512 MB DDR 400, 250GB WD AAJS, Leadtek WinFast A6600 GT TDH (@ 555/1125), SB Live! 5.1, LiteOn 52246S, LG 4120B, Fortron 400W, WXP SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 18:53 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
Mám problem s touto grafikou mam ji od Asus. sestavu mam c2d 2,66 , 2gb ram, zdroj asus 450w a board Asus P5KC. a tuto 8800gt asus . ve windows je vse ok, ale jakmile pustim crysis nebo cod4 tak se hra tak po 2min zasekne a musim reset. nevim co s tim poradte, ovladace mam nejnovejsi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 18:59 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
muzete sem nekdo hodit link na flash biosu pro asus 8800gt z windows?? pripadne co se stane kdyz tam flashnu bios treba evga??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 20:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. listopad 2007
Nahoru
meli jste nekdo podobne problemy se Zotacem? mam nejake ocekavat? :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 20:58 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
jak je to s tim flashnutim biosu na grafice?? co se stanu kdyz asus grafiku flashnu biosem evga?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 21:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Bolek_a_Lolek napsal:
jak je to s tim flashnutim biosu na grafice?? co se stanu kdyz asus grafiku flashnu biosem evga?

Karta exploduje,shori ti PC a zaroven prijde do asuscz mail o neopravnenem flashi.Jo a mozna te vylouci ze skoly.....

....tak jsem se zasmali.Ne nic se nestane.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 21:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2005
Bydliště: Vysočina
Nahoru
godlike napsal:
Bolek_a_Lolek napsal:
jak je to s tim flashnutim biosu na grafice?? co se stanu kdyz asus grafiku flashnu biosem evga?

Karta exploduje,shori ti PC a zaroven prijde do asuscz mail o neopravnenem flashi.Jo a mozna te vylouci ze skoly.....

....tak jsem se zasmali.Ne nic se nestane.


a když se karta posere a nebudeš moct vrátit zpět bios od výrobce tak zanika zaruka ne?

_________________
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 21:41 
Nováček
Nováček

Založen: 16. prosinec 2007
Nahoru
ale fakt nevim co mam delat, pri pousteni hry crysis nebo cod4 se to bud sekne pri spusteni nebo po chvili ve hre


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 16. prosinec 2007, 21:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Bolek_a_Lolek napsal:
ale fakt nevim co mam delat, pri pousteni hry crysis nebo cod4 se to bud sekne pri spusteni nebo po chvili ve hre

S teplotou asi nebude problem.Zkus uplne cistou instalaci win.Tvoje PC je prime stabilni?RAM ok?


//Thellwin - promaz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 17. prosinec 2007, 00:23 
Nováček
Nováček

Založen: 14. prosinec 2007
Nahoru
S tou nestabilitou je to fakt záhada. Jak jsem už psal, mám dvě karty od Twintechu ve SLI a je to děsná padavka... Po pár minutách prakticky ve všech hrách kromě Crysis, ta jede stabilně... Nepomohlo ani laborování s napětím na základovce, jak mi radil Spyder, ani když jsem nechal jen 2GB Ram, ani když jsem jel jen na jednu grafiku. Situace se zlepšila po nainstalování beta driverů 169.21....
CoD 4 mi teď jel asi 4-5 hodin v kuse bez pádu, přitom předtím padal jako švestky po pár minutách... Jiný hry, ale občas padají stále... Karty topěj po takovým zápřahu jako blázen, ventilátory běžej pořád stejně pomalu..., takže teplota nemá asi na nestabilitu moc vliv.
Co je divné, nemohu na svém starém CTRku co používám jako druhej monitor nastavit rozlišení 1280x960 které jsem dříve měl... 1600x1200 je moc na mrňavý texty a 1280x1024 není zase 4:3 formát...
Mohl by sem někdo hodit link s návodem na to flashování biosu u grafik, případně nějaké rady na co bacha, čeho se vyvarovat, jestli jde zazálohovat starý bios apod, případně jestli do toho vůbec jít nebo dát ty karty rovnou na reklamaci??
Už mě to fakt štve... novej komp za docela ranec peněz, vánoce na krku, a neběží to jak má....
Nějaké další rady co ještě vyzkoušet?? Díky.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2007, 13:43 
Červená karta
Červená karta

Založen: 07. březen 2005
Nahoru
Problem with 8800GT Qimonda memory
http://www.geforce9.com/index.php?news=133


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 19. prosinec 2007, 20:30 
Nováček
Nováček

Založen: 19. prosinec 2007
Nahoru
Sicco2 napsal:
Jak to tu tak pozoruju tak s kartami od Gigabyte,MSi nebo ASUS nejsou žádné problémy.
Naopak u méně známých značek jako Jetway nebo Twintech je to katastrofa.


Asi ta sklamem :) Mam MSI OC verziu a problem ako vacsina ostatnich - zamrzanie hry, zvukova slucka na pozadi, na obrazovke artefakty v podobe cervenych malickych obdlznickov. Pomoze mi iba tvrdy reset na skrinke PC.. Problem s chladenim nemam, namontoval som accelero s1 + 12cm vetrak a teplotu v zatazi mam 53 C. Skusil som drivery pribalene ku karte, dalej 169.02 a 169.21 z nvidia.com a ziadne nepomohli.

Sranda je ze nie kazda hra sposobuje spominany problem. Ja viem hrat bez problemov Crysis, CoD4, Bioshock.. Tam sa mi to nestalo este ani raz ani po dlhsej dobe.. Naproti tomu taky prostreet padne pravidelne po par minutach, Testdrive Unlimited padne do minuty. A jeden jediny krat sa mi to stalo v Colin DIRT(cca po 2 hodinach)..

Som uz zufaly. Reklamovat moc zatial nechcem, mam to z velkoskladu, kde reklamacka trva vecnost + sucasna dostupnost kariet, to su zle vyhliadky.. :(


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 402 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.