Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 08:50

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 183 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: Windows XP SP2 CZ - diskuse, problémy, postřehy a rady
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 15:11 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
podle http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=118437 už tady bude SP2 co nevidět. tenhle thread bude sloužit k diskusi s touto verzí, pokud možno NIKOLI anglickou verzí nebo betaverzemi (od toho už tady thready jsou).

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


Naposledy upravil zombux dne st 8. září 2004, 08:51, celkem upraveno 3x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 17:00 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0 už tam nějaký postřehy jsou. :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 17:02 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Shit napsal:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=15305&postdays=0&postorder=asc&start=0 už tam nějaký postřehy jsou. :)


jj díky za připomínku. já měl na mysli CZ verzi :oops: nevim jestli mezi tim bude nějakej funkční rozdíl

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 17:04 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Podle mně můžou bejt potenciální problémy jako v tom výše zmíněných threadu. Možná by nebylo špatný udělat na to FAQ. :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 6. září 2004, 17:06 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Shit napsal:
Podle mně můžou bejt potenciální problémy jako v tom výše zmíněných threadu. Možná by nebylo špatný udělat na to FAQ. :wink:


:idea: good idea. sem se vším, po(s)tupně to sepíšu :)

ok, je to tady http://forum.pctuning.cz/new/viewtopic.php?t=16738 v diskusi pokračujme dál zde...

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 15:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
Je to tady !!! (260 MB)

CZ verze SP2 :

http://download.microsoft.com/download/ ... P2-CSY.exe

Instalovat zatím nebudu, chci nejdřív zjistit co to budě dělat jiným , než to tam dám... :roll:

_________________
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 16:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
Roxyman napsal:
Je to tady !!! (260 MB)

CZ verze SP2 :

http://download.microsoft.com/download/ ... P2-CSY.exe

Instalovat zatím nebudu, chci nejdřív zjistit co to budě dělat jiným , než to tam dám... :roll:


jdeš na to chytře, taky to tak udělám

tak kdo už to zkusil, ať napíše své postřehy 8-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 17:00 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Roxyman napsal:
Je to tady !!! (260 MB)
Už od včerejška :) a je na to nový FAQ http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=16738 :wink:

2Zombík: Nechtělo by to tady locknout taky, ať v tom není bord*l?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 18:04 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Shit napsal:
2Zombík: Nechtělo by to tady locknout taky, ať v tom není bord*l?


já bych nechal FAQ jen na odkazy a všeobecný informace a diskusi bych dal sem, možno? :)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. září 2004, 21:03 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
:worship: OK :) Tak já jenom opíšu to, co jsem psal ve FAQ:
Shit napsal:
U mě bezproblémů :) , jinak si dejte bacha na virtuální mechaniky. (Nutno odinstalovat, pak SP2 a pak zase je možno nainstalovat virt.mechaniku).

:roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. září 2004, 07:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
Shit napsal:
Roxyman napsal:
Je to tady !!! (260 MB)
Už od včerejška :) a je na to nový FAQ http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=16738 :wink:

2Zombík: Nechtělo by to tady locknout taky, ať v tom není bord*l?


No jo, já si toho nevšim, sorry... :worship:

2Zombík: Spíš bych tenhle thread přejmenoval na : SP2 CZ - problémy a postřehy :bomb:

_________________
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC


 Profil  
 Předmět: SP2 přímo v WINXP
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 06:06 
Nováček
Nováček

Založen: 09. září 2004
Nahoru
Tak jsem se vrhl přímo do jámy lvové.
Instalace SP2 na XP+SP1 naprosto bez problémů.
Instalace SP2 na WINXP naprosto bezproblémů.
V obou případech základní programy, filmy a hry jedou.
Tak jsem udělal instalační disk s SP2 vložen přímo do WINXP. Instalace bez problémů, jenom v závěru po posledním restartu mám problémy se sériovým číslem, nechce mě to pustit do plného režimu.
Sériové číslo je platné.
Vrátil jsem se k instalaci WINXP+SP2, vše zatím bez problémů, jen pro pálení jsem musel použít verzi Nera 63120.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 06:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
zajímalo by mě tohle -> XPSP2 + Nero 5.5.10.56 = ?

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 07:36 
Nováček
Nováček

Založen: 09. září 2004
Nahoru
zombux napsal:
zajímalo by mě tohle -> XPSP2 + Nero 5.5.10.56 = ?


Měl jsem verzi Nero 6302 a SP2 prskal - nechtěl spolupracovat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 08:17 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
bobula napsal:
zombux napsal:
zajímalo by mě tohle -> XPSP2 + Nero 5.5.10.56 = ?


Měl jsem verzi Nero 6302 a SP2 prskal - nechtěl spolupracovat.


já vím, právě proto se ptám jestli někdo zkoušel pětku :wink:

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 12:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Dotaz: Když udělám čistou instalaci XP a dám tam SP2 ...stačí to? SP2 obsahuje SP1 a všechny starší aktualizace ? Nebo tam musim nahrnout napřed SP1 a pak teprve SP2 ?
Ptám se i kvůli té integraci do instalačního CD ...

_________________
AMD Ryzen 7 3700X || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra || SSD M.2 NVMe Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 13:48 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
SP2 obsahuje samozřejmě i všechny starší aktualizace (včetně SP1). :wink:

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět: Re: SP2 přímo v WINXP
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 17:00 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
bobula napsal:
Tak jsem udělal instalační disk s SP2 vložen přímo do WINXP. Instalace bez problémů, jenom v závěru po posledním restartu mám problémy se sériovým číslem, nechce mě to pustit do plného režimu.
Sériové číslo je platné.
Nerozumím... Jak nechce pustit do plného režimu? :?


 Profil  
 Předmět: Re: SP2 přímo v WINXP
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 18:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
Shit napsal:
bobula napsal:
Tak jsem udělal instalační disk s SP2 vložen přímo do WINXP. Instalace bez problémů, jenom v závěru po posledním restartu mám problémy se sériovým číslem, nechce mě to pustit do plného režimu.
Sériové číslo je platné.
Nerozumím... Jak nechce pustit do plného režimu? :?

tiez nechapem :?
postup ako integrovat sp2 do winxp je tu
http://www.neowin.net/articles.php?action=more&id=94
Mozes troska upresnit co to robi?Predpokladam ze pod plnym rezimom myslis normalny start, nie nudzovy rezim...ale co ti vypisuje v tom "plnom rezime" ? :?


inac kto odobera pc reveu tak je tam clanok o tom ake novinky prinasa sp2 :wink: (ako keby sme to nevedeli, prinasa nekompatiblitu a bordel v pc)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. září 2004, 19:16 
Nováček
Nováček

Založen: 09. září 2004
Nahoru
Přesně, jak jsem psal, po posledním restartu mě to hlásí něco jako nekompabilitu sériového čísla. Když dám restart, tak při nouzovém režimu mě to naskočí. Pokud nezadám nouzový režim, opět se dostanu do hlášky "Nelze ověřit sériové číslo" - nebo tak nějak.
I když používám platné sériové číslo!!!!
Všechny jiné verze instalací XP + SP1 nebo SP2 jedou bez problémů.
Nevím, možná nějaká blbost při vkládání SP2 nebo nastavení vypalování. :x


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 183 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.