Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 08:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 578 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 22. duben 2005, 22:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Nebo použij prográmek CD Roller, který přečte poškozená CD, DVD pěkně pomalu bit po bitu.


 Profil  
 Předmět: nLite
PříspěvekZaslal v: so 23. duben 2005, 11:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2004
Nahoru
Poradte mi pls s nLite,po instalu a zadani jazyku to po me chce vyber umisteni instal souboru,najdu i386,dam potvrdit a furt mi to pise ze se mam ujistit ze jsem vybral slozku obsahujici adresar i386, a spravne instal. soubory windows, dam ok ale nic se nestane,zase to po me chce vybrat slozku. nevite cim to je? Dodam ze nemam instal.disk v mechanice.

Uz sem to vyresil :-D

_________________
Asus A7N8X-XL,nFORCE2-400,DDR,AUDIO,L
CPU AMD K7 ATHLON (Barton) XP2500+1,8GHz,333MHz,SOCKET A)
2xDIMM DDR 256MB 400MHz TRANSCEND CL 2,5 JR
GK nVIDIA GEFORCE FX 5700 128MB DDR,VIVO,DVI AGP


 Profil  
 Předmět: Re: n-lite
PříspěvekZaslal v: so 23. duben 2005, 20:42 
Nováček
Nováček

Založen: 22. duben 2005
Nahoru
johny128 napsal:
mokrous napsal:
zkousim tu programek n-lite 0.9.9.8 a mam tu probem.vlozim cd s xp,vytvorim si slozku kam chci nakopirovat soubory a spustim.ted se mi to ovsem sekne na:" kopirovani ...SPNOTES.HTM" a dal se to proste nehne.nevi nekdo cim to je?netusim kde delam chybu.[/b]


skus to skopirovat cez totalcommander, alebo ten subor proste preskoc :? asi poskodene cd


dikes pravda je ze mi to hlasi poskozene cd.zkousel jsem BadCopy,ale taky bez uspechu.zajimave je,ze instalaci z tohoto CD to nevadi.kazdopadne dik,alespon vim,cim to bylo zavineny.


 Profil  
 Předmět: nelze nainstalovat
PříspěvekZaslal v: so 30. duben 2005, 10:40 
Nováček
Nováček

Založen: 30. duben 2005
Nahoru
potřeboval bych radu mam desku s NF4 a HDD v RAID O, a za nic na světě mi instalace upravena v nLite neprojde res instalaci S-ATA ovladacu a je jedno zda je pridam do instalace nebo je dam nahrat z fdd, resp pokud jsou rydan v text modu do instalace tak to hodi jeste pred prvnim restartem modrou smrt a pokud je instaluji z diskety tak se to sekne pri kopirovani instalacnich souboru


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. duben 2005, 12:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2004
Nahoru
Ja mam desku A8V-E a dva disky v raidu a normal mi instalace po n litu nabehla na zacatku jsem ho jen nakrmil pro jistitu ovladaci na raid co mam na diskete

_________________
Athlon X2 4400@ 2500 Mhz, 2x 512 Adata Vitesta 500 , DFI Lan Party NF4UT-D , 9 x 250 , 2,5 3 6 3 GK BFG Nvidia 8800 GTS OC 380 Mb, zdroj Chieftec 420 w


 Profil  
 Předmět: Multiboot DVD
PříspěvekZaslal v: út 3. květen 2005, 07:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Mohlo by se hodit - jak udělat multiboot DVD:

http://163.29.16.20/germany/bcdw/
http://flyakite.msfnhosting.com/
http://www.wolfgang-brinkmann.de/bcdw/index_d.htm
http://www.windows-unattended.de/content/view/75/95/

vše z http://www.german-nlite.de/thread.php?t ... 5f826535ec


 Profil  
 Předmět: aktuální návod k poslední verzi nLite
PříspěvekZaslal v: út 3. květen 2005, 07:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
http://www.nlite-guide.com/index.php/Hauptseite
též ang. verze


 Profil  
 Předmět: Problém při instalaci
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 06:50 
Nováček
Nováček

Založen: 11. prosinec 2003
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
Mohl by mi někdo prosím poradit v čem je problém při vytvoření osekaných WINXP /jednou na 219 Mb a podruhé na 330 Mb/. Po instalaci souborů z boot CD mi to na konci nahlásí ,, Instalační program nemůže nastavit požadovanou konfigur. informaci systému XP. To naznačuje vnitřní chybu instalačního programu,,. Zkoušel jsem to 2 x a vždy stejná chyba na stejném místě :o(. Postupoval jsem dle návodu na stránky p. Hulana. Děkuji jfk


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 07:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Možná bych se vykašlal na Hulana. Ten jeho návod je již staršího data k starší verzi. Když se mrkneš na ty linky výše, tak tam najdeš návody od pro bfu po zkušené. Liší se to mírou odstraněných součástí oken.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 07:48 
Nováček
Nováček

Založen: 11. prosinec 2003
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
ka-spel napsal:
Možná bych se vykašlal na Hulana. Ten jeho návod je již staršího data k starší verzi. Když se mrkneš na ty linky výše, tak tam najdeš návody od pro bfu po zkušené. Liší se to mírou odstraněných součástí oken.

Děkuji dneska se do toho pustím a uvidíme snad si s tím uspěji.Ahoj jfk


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 15:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2003
Bydliště: Praha východ
Nahoru
Cauwest,

tak sem udellal to cedo nainstaloval ale moc se to nepovedlo chybi mne zvuk, ovladace jsou nainstalovany ale v zvuková zařízeni je "zvukové zařízení neexistuje"
nenapadá nekoho jak to tam "dohodit" aniz bych musel delat novy cedo/reinstall celejch woken????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 17:33 
Nováček
Nováček

Založen: 11. prosinec 2003
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
jfk napsal:
ka-spel napsal:
Možná bych se vykašlal na Hulana. Ten jeho návod je již staršího data k starší verzi. Když se mrkneš na ty linky výše, tak tam najdeš návody od pro bfu po zkušené. Liší se to mírou odstraněných součástí oken.

Děkuji dneska se do toho pustím a uvidíme snad si s tím uspěji.Ahoj jfk


No nevím co dělám blbě zase to po instalaci chodí tu blbou hlášku a jsem tam kde jsem byl. Nějaké nápady :( ahoj jfk


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 18:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Zatím jsem sbíral informace a dneska se do toho vrhnu. Jak to zkoušíš - máš zálohu ghostem a vracíš to nebo přes vmware nebo jiný emulátor nebo druhé pc?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 19:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2003
Bydliště: Praha východ
Nahoru
Muzu program nlite jenom pochvalit :) ..zvolil sem bezpecne odebrani (nahore v liste) par veci odebral ruco cca 30-40min prace, windowsy funguji suprove 8) ,sam se nainstaloval dx90.c ani jsem ho nepridaval, spoustim programy kery mne predtim nesl,i CD ma asi 200mb i s SP2!! ..takze doporucuji jednoznacne volbu myslim ze to bylo: "bezpecny nlite" pak rucne odebrat co je libo, ke konci jsou sluzby tam doporucuji vsechno nechat, vypalit, nainstalovat, funguje to dokonale ..proste parada :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 19:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Matias napsal:
CD ma asi 200mb i s SP2!! ..takze doporucuji jednoznacne volbu myslim ze to bylo: "bezpecny nlite" pak rucne odebrat co je libo, ke konci jsou sluzby tam doporucuji vsechno nechat, vypalit, nainstalovat, funguje to dokonale ..proste parada :)


To jsi toho musel odebrat dost i služby. Nemáš ten popis nastavení?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 21:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2003
Bydliště: Praha východ
Nahoru
ka-spel napsal:
Matias napsal:
CD ma asi 200mb i s SP2!! ..takze doporucuji jednoznacne volbu myslim ze to bylo: "bezpecny nlite" pak rucne odebrat co je libo, ke konci jsou sluzby tam doporucuji vsechno nechat, vypalit, nainstalovat, funguje to dokonale ..proste parada :)


To jsi toho musel odebrat dost i služby. Nemáš ten popis nastavení?

nikam sem si to nenapsal co si vzpomenu třeba, odebrat rucne: indexing service, bezdratovy zarizeni, aut. aktualizace, stary ovladace, jinak koukni se do faq tam je solidni zaklad, co mne napda dal...prvni se dava cesta k cd atd. :oops: ty konecny slozky jsem nemazal (taky nic nezabiraj) co este.. no hlavne si stahni tu nejnovejsi verzi , je to na 90% v ceskym prekladu, nejdriv dat bezpecnej nlite a vewtsina veci se nastavi automaticky a pak je t rucne radek po radku..jo treba v ty slozce hardware jsem na nic nesahal (myslim), pak je tam moznost instalace jako ve win2000 (myslim) proste se nezobrazujou ty kecy a misto nich je cerna obrazovka....par veci ze site jsem vzal jako telnet, atm...ale jak rikam vetsina se nastavi automaticky a pak jen doladovat rucne, dobry je mit nejakej referencni popis sluzeb (na co jsou+optimalni nastaveni)
...dal jsem taky pryc vsechny motivy, hry, setrice obrazovky, I-explorer (toho se stejne nezbavis uplne pac je casti v jadru)
//este sem dal pryc: baloon tips, serazovani polozek v programfiles, pak jsem dal zmnenit response time (kdyz jezdis mysi v program files), vsechny vizualni vylepsovaky, nechal jsem jenom stin pod kurzorem mysi :),
vypnuti vzdaleny pomoci, vzdalenou plochu, vzdalenou upravu registru, vycisteni plochy, uff snad si este na neco vzpomenu..zasilani zprav ochybach, odstranit spyware alexa....jednu blbost (podle mne) sem zaskrtl vymazani str. souboru pri vypinani(clear page file a tshut down) , nevim at posoudi kazdej sam mne je to nanic a akurat to brzdi kdyz potrebuju udelat restart...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 21:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Asi tak nějak to budu dělat. Chci na pc zpracovávat video a celkem nemám jasno v těch videozařízeních. Někde se píše, že není vhodné třeba odstraňovat ovladače TV karty a fire. Jinde, že to jde stáhnut aktuální. U toho fire nevím.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 22:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červenec 2003
Bydliště: Praha východ
Nahoru
ka-spel napsal:
Asi tak nějak to budu dělat. Chci na pc zpracovávat video a celkem nemám jasno v těch videozařízeních. Někde se píše, že není vhodné třeba odstraňovat ovladače TV karty a fire. Jinde, že to jde stáhnut aktuální. U toho fire nevím.
jo na to bacha, poprvy jsem dal pryc nejaky zvuky, a pak na jedny karte bylo napsany ze zarizeni neexistuje (viz muj post vejs), instalace ovladacu probehla bez problemu ale bylo to na nic zvuk uz proste nesel :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 7. květen 2005, 18:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Nahoru
Tak to zrovna dělám a zatím jsem odebral skoro všechno co se dalo. Akorát váhám jestli tam nechat QoS. Jestli to někdy k něčemu využiji. Asi to taky vyhodím. Stejně QoS na internet je v linuxu, tak pryč s tím.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 7. květen 2005, 20:58 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 07. květen 2005
Nahoru
Pro všechny zájemce o podrobný návod jak vytvořit win XP lite pomocí nLite zvu na své stránky www.craftcom.net , kde si můžete vytvořit až 3 varianty winXP lite a dokonce XP zprovoznit i na starém a slabém HW :wink: .

Craft

_________________
Nic není nemožné, jenom vědět jak na to.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 578 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.