Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 01:04

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 153 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět: Dialkove ovladanie PC - probleem
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 15:56 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
Spravil som si dialkove ovladanie na PC, ale najprc som to chcel odskusat na zdroji, ze ci mi to stabilizuje na 5V, stabilizovalo ale ked som to odpojil bolo to strasne horuuuce... v com tam moze byt chyba?

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
Máš nějaké schéma toho ovládání?

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:20 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
No prave som zistil ze ta schema je totalne zla, myslim ...neviem, no tu je ta schema:
Obrázek

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
A co na tom tak hřálo?

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:23 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 06. únor 2004
Bydliště: Potštejn
Nahoru
Podle tohohle schématu jsem to taky zapojoval a pohoda...mě to jede...dokonce jsem tam na poprvé zapojil špatně zenerku a jelo to stejně, takže fakt nevím, v čem bys mohl mít chybu, ale schéma je v pořádku!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:26 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
No mne tam hreje ten kondenzator a trochu aj ten IR prijimac ale hned sa mi odpalila prva zenerka... neviem preco z druhej sa zacalo dymit tak som to hned odpojil

2 Stoobi: a nehreje ti to?

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
Neprohodil si náhodou VCC a GND :?

Máš to na tištěné desce nebo jen tak ubastleno?. nahoď foto

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
foto nemam ale mam to spravene asi takto:
Obrázek
Ale nemam to priamo na cannone ale mam to na kabli...

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:35 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 06. únor 2004
Bydliště: Potštejn
Nahoru
R3LL1K napsal:
2 Stoobi: a nehreje ti to?


nn, mě se to nehřálo a ani nehřeje vůbec...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:37 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
No ono to stabilizuje na tych 5V ale nemozem to tam nechat dlho, staci 1sekunda a uz to je horuce.

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
R3LL1K napsal:
No ono to stabilizuje na tych 5V ale nemozem to tam nechat dlho, staci 1sekunda a uz to je horuce.
Máš to blbě, překontroluj to ještě jednou. Jak je ten kabel dlouhej? On totiž kabel má taky jistej odpor ale pochybuju že to bude tím :(

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:42 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
no od kablu to asi nebude, inac ma tak 1,5m hmm, fakt neviem v com tam je chyba...

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. leden 2005, 16:53 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Lewice, SK
Nahoru
No takze s otcom sme prisli na takuto vec ze na tej zenerke je velmi velky ubitok napatia a zato hreje, cez nu vlastne bez zataze prechadza cely prud z napajania z PC, takze tam pred diodu este pridame jeden rezistor - 1k ohmov a potom cez nu bude tiect mensi prud a nebude sa tak zohrievat, uvidim ci to pojde, ide sa na to :) Este aj nova schema podla ktorej to spravime:
Obrázek

_________________
SK8 iz GR8


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. únor 2005, 12:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Nahoru
podle me si to blbe zbastlil, protoze ja to delal podle stejnyho schematu a jede v pohode. navic to delam z smd soucastek a tam by to bylo znat hned. tehle dalkacu sem delal pro kamose asi 15 takze asi tak...
jeste mi napadlo jestli si neco neodpalil jak si to pichnul na zdroj :wink:
a s tim 1k odporem ti to jede normalne?

_________________
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 15. únor 2005, 23:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Já sem to kdysi dělal taky... a vůbec sem to nezprovoznil :sad:
Nemohli by ste mi někdo (komu to jede) napsat jaké soušástky (co nejpodrobněji) a jak to dělal..? Nešlo by to i do USBčka? Na frontpanelu by to bylo přistupnějši... nebo to celkově ze zadu z COMu něják vyvést na frontpanel..?

_________________
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro


Naposledy upravil DivX dne st 29. březen 2006, 14:00, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 16:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
DivX napsal:
Já sem to kdysi dělal taky... a vůbec sem to nezprovozniv :sad:
Nemohli by ste mi někdo (komu to jede) napsat jaké soušástky (co nejpodrobněji) a jak to dělal..? Nešlo by to i do USBčka? Na frontpanelu by to bylo přistupnějši... nebo to celkově ze zadu z COMu něják vyvést na frontpanel..?


soucastky mas popsane v schematu a mi se osvedcilo ze ani odchylky nevadi

na frontpanel to udelas tak ze proste to ir cidlo das na kablik ( ale nedoporucuju delsi nez 2m ) a proste ho vyvedes dopredu.....

:old5:


jinak to uvedeni do chodu neni vubec problem, aspon teda se mi nezda, nejvetsi problem ( i kdyz je to taky v poho ) je to nejak nastavit aby ti fungovalo vsechno co si prejes tak jak si prejes....

_________________
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 16:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
el_Barto napsal:
na frontpanel to udelas tak ze proste to ir cidlo das na kablik ( ale nedoporucuju delsi nez 2m ) a proste ho vyvedes dopredu.....

:old5:


Takže bude stačit když nějákým třížilovým kablíkem to proudloužím..?
(cca 1m)

_________________
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 17:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Nahoru
DivX napsal:
el_Barto napsal:
na frontpanel to udelas tak ze proste to ir cidlo das na kablik ( ale nedoporucuju delsi nez 2m ) a proste ho vyvedes dopredu.....

:old5:


Takže bude stačit když nějákým třížilovým kablíkem to proudloužím..?
(cca 1m)

jj, presne tak...v jednoduchosti je sila :wink:

_________________
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 18:52 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. listopad 2004
Bydliště: Hradecký Kraj
Nahoru
.::Richmond::. napsal:
DivX napsal:
el_Barto napsal:
na frontpanel to udelas tak ze proste to ir cidlo das na kablik ( ale nedoporucuju delsi nez 2m ) a proste ho vyvedes dopredu.....

:old5:


Takže bude stačit když nějákým třížilovým kablíkem to proudloužím..?
(cca 1m)

jj, presne tak...v jednoduchosti je sila :wink:

no ja mam doma myslim 3 nebo 5m a v pohode mi to chodi ;-) neni nad to to mit v lete vytazene az na zahradu (vcetne beden -> ovladani winampu) 8) 8) 8-)

_________________
Vše o mně najdete na http://www.skodik.info


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. únor 2005, 20:06 
Nováček
Nováček

Založen: 09. prosinec 2004
Nahoru
Hele není to třeba ani vyvádět dopředu i vzadu to má dost dobrou cilivost.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 153 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.