Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je so 16. únor 2019, 14:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Biela obrazovka po 5-10 Minutach Hrania - ASUS 6600GT
PříspěvekZaslal v: út 14. březen 2006, 23:37 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
POmoooc.
Kupil som si novu graficku kartu od ASUSu, a to
GeForce 6600GT a po 5-10 minutach hrania sa mi zacali v hre Battlefield1942 objavovat stvorce a biela obrazovka..potom uz pomohlo len "ctrl+alt+del".
V inej hre mi to zacalo robit uz na zaciatku..
Cim to moze byt?Je to na reklamaciu? Skusal som najnovsie ovladace a este aj tie, co boli na CD prbalenom ku karte.
Prosim o pomoc..:(((
Zdroj mam neznackovy 350W..
Dakujem vsetkym za skoru odpoved..

//edit Thellwin - upraven nayev threadu

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět: ani v 3Dmarku 2003
PříspěvekZaslal v: st 15. březen 2006, 00:00 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
teraz som skusal test v 3Dmarku 2003 a aj v nom sa v niektorych hrach objavovali blbosti a dokonca niekedy sa aj sam vypol monitor,raz na 10 sekund a potom uz ani nenabehol naspat..pomohol len restart..
moze to byt napajanim?alebo co? karta je v AGP zaastrcena dobre a aj pridavne napajanie..:((

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. březen 2006, 00:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 01. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
zkus kartu podtaktovat
zkus v jinem pc s lepsim zdrojem (350W urcite staci spis jestli neni problem ve zdroji )
zkus mit otevreny case pri hrani

to vypada jako na prehrivani popripade spatnou kartu

_________________
Asus Z170M, i7-6700k, Scythe Mugen Max, 16GB DDR4 Patriot, Gigabyte Gaming G1 GTX1070, 480GB Kingston MLC SSD, 400GB Samsung MLC SSD, 525GB Crucial MX300 M.2, TT Core V21 + Corsair RM650X , Roccat Ryos MK Glow, Roccat Nyth, 3x Dell P2717H, Sennheiser HD-595 + ModMic, Creative T20 II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. březen 2006, 21:25 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
Bol som dnes tu grafiku vymenit za ten isty model, dal som ju dnu a robi presne to iste..co mam robit?ved predtym mi tam slapala Geforce2 MX400 v pohode..

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. březen 2006, 22:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. listopad 2005
Bydliště: Nová Dubnica-SZ Slovensko
Nahoru
Tak by som to videl v zdroji..ina moznost uz vlastne skoro ani neni.. Pokial je karta 100%ne dobre "zasunuta" v slote.. Este je mozno vadny ten, ale to je velmi mala sanca ked Ti tam predtym GK slapala.. Skus kartu v inom PC u kamosa co ma nejaky slusny zdroj a uvidis sam.. Ak to nepomoze tak doska :x


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. březen 2006, 01:59 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
Hej, ale aj teraz ked vlozim staru GK do AGP, tak mi to slape v pohode.takze keby to bolo doskou, tak by nesla ani ta..ci nie? :?

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. březen 2006, 22:08 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
tak teda som kupil novy zdroj a nic..idem preinstalovat windows..

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 17. březen 2006, 02:33 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
preinstaloval som windows a zasa ziadna zmena.. :(

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 17. březen 2006, 16:03 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
tak to moze byt v doske. a este za aky zdroj si to vymenil?

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 17. březen 2006, 19:40 
Nováček
Nováček

Založen: 11. leden 2006
Nahoru
busy napsal:
tak to moze byt v doske. a este za aky zdroj si to vymenil?


moze to byt v doske aj napriek tomu, ze stara Geforce 2 MX400 mi tam bezi v pohode? a ten novu zdroj je EUROCASE 400W.
inak, bol som vymenit kartu ASUS za Inno3D a zasa robi to iste..ziadna zmena..tak ja uz fakt neviem..

_________________
AMD Sempron64 2800+ BOX, MSI K8N s NForce4-4x,MSI GeForce 6600GT , 1024MB RAM 400MHz KINGSTONE,
WD 250GB 7200RPM SATA, zdroj EUROCASE 400W.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. březen 2006, 11:18 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
jimmy1981 napsal:
..ze stara Geforce 2 MX400 mi tam bezi v pohode? ..
Zkus jiný BIOS - je to zvláštní, ale může.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: LastPCgamer a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.