Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 20. leden 2019, 05:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Pravidla PCT fóra


Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.

Odpovědět na téma  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartuje
PříspěvekZaslal v: pá 12. březen 2004, 12:54 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Než založíte thread, odpovězte si na následující otázky, jinak riskujete, že Váš dotaz poputuje na smetiště dotazů.

Počítač je zaplevelen zbytečnými programy. Zkuste pomocí nástroje msconfig (není obsažen ve Windows 2000) zjistit co se spouští při startu systému. Často tam najdete věci! Jestli jsou Windows na PC už dlouho (např. 2 roky) a často se mění programové vybavení, uvažujte o reinstalaci systému.

Registry jsou zabordelizované. Jako debordelizační program můžu doporučit osvědčený RegCleaner. Umí jak odebrat software jinak neodebratelný, tak vyčistit registry od zbytečného balastu.

Počítač je zavirovaný. Použijte libovolný aktuální antivir a prověřte to.

Na počítači je spyware nebo tzv. „bordel ware“ z internetu, který může způsobovat problémy. Použijte např. freewarový Ad-Aware (http://www.ad-aware.com), který prověří všechny soubory na pevném disku a téměř všechen bordel lokalizuje a odstraní.
Přidávám tip na program SpyBot: Search&Destroy - dokáže najít spoustu věcí který Ad-Aware nechá - ideální je používat oba programy.Na stránce http://www.spywareinfo.com a http://www.spybot.info jsou návody jak zničit konkrétní spyware když už i výše zmíněné programy jsou v koncích

Počítači chybí důležité aktualizace a záplaty. Pro uživatele Windows NT, 2000, XP jsou tzv. service packy nezbytností. Využijte windowsupdate.com a aktualizujte si systém. Můžete použít volně dostupný Microsoft Baseline Security Analyzer 1.2, který vám prověří aktuálnost vašeho systému (http://www.microsoft.com/technet/security/tools/mbsahome.mspx).

Vadná nebo nekompatibilní paměť. Prověřte pomocí freewarového nástroje memtest86 (http://www.memtest86.com) a vylučte tuto možnost.

Nelegální software často přichází s cracky, které mohou takový SW poškodit, ten pak nefunguje nebo způsobuje problémy, nepoužívejte nelegální SW.

Ovladače. Zkuste se zamyslet, zda jste nenainstalovali nějaké nové ovladače. Podívejte se na web, jestli neexistují aktualizace ovladačů vašeho HW. Ovladače dodané výrobcem k HW jsou většinou stabilní.

Pokud někoho napadají další tipy, sem s nimi, ať se vyhneme zbytečným threadům.

_________________
Pavel Minarik @ T420s


Naposledy upravil pavel.minarik dne pá 12. březen 2004, 13:00, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 8. prosinec 2004, 15:23 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Objevil jsem tyhle stránky:

http://www.aumha.org/win5/kberrmsg.htm

myslím že by mohly bejt zajímavý hlavně pro ty, komu padá PC a neví co která hláška znamená. Enjoy 8)

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět: Problémy s RPC (Blaster a spol.)
PříspěvekZaslal v: so 8. leden 2005, 22:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Stále se opakují dotazy, co dělat s problémy s RPC, proč se počítač restartuje, atd. Typickým projevem je hláška "NT Authoriry\System, za minutu se počítač vypne" ve WinXP a samovoné pády mohulu svchost.exe ve Windows 2000.

Jedná se o bezpečností nedostatek ve Windows 2000, XP, 2003. Záplaty na tuto "díru" existují, proto udržujte svůj počítač aktualizovaný, např. použitím služby windows update (www.windowsupdate.com).

Záplatu na díru využívanou virem/červem Lovsan (Blaster), který tyto obtíže způsobuje, najdete na http://support.microsoft.com/?kbid=823980

Používejte firewall! Firewall integrovaný ve Windows XP pro začátek stačí (musíte jej však zapnout!), nepřipojujte se k internetu bez firewallu, alespoň ne, dokud nemáte počítač důkladně záplatován.

Zde najdete informace o nejzávažnějších chybách ve Windows a co proti nim dělat. http://www.cdr.cz/a/6411

Příspěvky, které žádným způsobem nedoplňují výše uvedené informace, budou smazány (jde mi zde především o přehlednost) tématu.

Díky pOOLovi za následující informace, máte-li virus Sasser.A nebo Sasser.B postupujte následovně:

1. stahnout tento soubor http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 243B6168F3

2. stahnout dalsi soubor: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

3. stahnout tento soubor (jak jinak ): ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/f-sasser.zip

4. Nainstalovat ten prvni soubor a restartuj pocitac. Pote nainstalovat
ten druhej (provede automaticky sken pocitace). No a ten treti soubor rozbalit (kamkoli) a spustit ho...

Samotnou záplatu pro Windows najdete zde:
http://www.microsoft.com/technet/securi ... 4-011.mspx

Díky Necromacerovi za: Jednou jsem narazil na způsob, jak zastavit vyvolaný odpočet: stačí dát Start -> Spustit -> napište: shutdown -a . Zastaví to odpočet a tudíž Vám v extrémním případě umožní třeba dokončit Windows update a stažení záplaty. O jiném způsobu, jak to típnout nevím.

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. leden 2005, 22:46 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Další řešení po odvirování PC je SP2. (Obsahuje výše zmíněné flastry).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 21:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
tento thread je FAQ, problémy s memtestem zde neřešte :x
takže smazáno

_________________
Pavel Minarik @ T420s


 Profil  
 Předmět: Re: FAQ: Windows vytuhávají, programy padají, PC se restartu
PříspěvekZaslal v: pá 27. květen 2005, 19:43 
Nováček
Nováček

Založen: 27. květen 2005
Bydliště: LV
Nahoru
pavel.minarik napsal:
Registry jsou zabordelizované. Jako debordelizační program můžu doporučit osvědčený RegCleaner. Umí jak odebrat software jinak neodebratelný, tak vyčistit registry od zbytečného balastu.


RegCleaner nevie najst nepotrebne veci v registroch===musite ich vyhadzovat manualne podla vlastneho uvazenia. Ja osobne ho tiez pouzivam, ale ako doplnok aj SMP5.5a


 Profil  
 Předmět: reinstal soft
PříspěvekZaslal v: po 30. květen 2005, 18:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. květen 2005
Bydliště: SKALICA "SR"
Nahoru
ja bych,preformatoval cely disk ale predtim bych skusil zachranit prekopirovanim nejakych dulezitych dat..ve Volkov Commanderi..
a znovu nainstaloval system aj s SP2...


 Profil  
 Předmět: Windows XP se automaticky restartuje
PříspěvekZaslal v: út 31. květen 2005, 13:27 
Nováček
Nováček

Založen: 31. květen 2005
Nahoru
Cus..chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně windows XP.Když jsem normálně we winxp tak se mi automaticky sám od sebe restartuje a nevím proč.Přehřátím to asi ale nebude na procesoru mam kolem 50°C.Nevíte co s tim je a jak by se kdyžtak dalo zabránit těmto automatickým restartům?
Děkuju :sad:


 Profil  
 Předmět: Re: Windows XP se automaticky restartuje
PříspěvekZaslal v: út 31. květen 2005, 16:44 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
Al@n napsal:
Cus..chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně windows XP.Když jsem normálně we winxp tak se mi automaticky sám od sebe restartuje a nevím proč.Přehřátím to asi ale nebude na procesoru mam kolem 50°C.Nevíte co s tim je a jak by se kdyžtak dalo zabránit těmto automatickým restartům?
Děkuju :sad:


takhle se projevuje buď:

1) nejpravděpodobnější je slabej zdroj
2) možné je že se ti něco přehřívá
3) možná ti padají windows kvůli nějakýmu problému a máš povolenej automatickej restart při chybě
4) možná to dělá nějakej software....

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 21. červen 2005, 13:29 
Nováček
Nováček

Založen: 31. květen 2005
Nahoru
jasně..fakt mc díkes..to bude na 90% tim zdrojem jelikož se mi někdy uplně zastaví vrtulka a musím jí ručně rostočit :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 21. červen 2005, 15:36 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
heh, tak tos měl napsat rovnou :roll: jistě, tohle je jasný. buď si kup novou vrtuli nebo si to nech v nějaký PC prodejně vyměnit :wink: tahle závada je poměrně častá hlavně u starších PC

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. červen 2005, 19:29 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2005
Nahoru
Prosím POMOC !!!! Mám starší Pc : Duron 1GHz, 256 Ram, 40GB, zdroj GeF 2 MX 400 32MB. A jede mi to na Win Xp servis pack 1. Do nedávna bylo všechno v pohodě, ale nedávno jsem přeinstaloval Win nějákou dobu jsem s tím nic nedělal. Je to asi tak měsíc co jsem nainstaloval nějáký hry a žádná z nich mi nejde. Win Xp mi hlásí něco jako skontrolujte místo na disku, přeinstalujte na poslední verzi Biosu, vyměnte vydeoadaptér (tohle mi píšou jen někdy), ale většinou mi píšou zakažte v biosu možnosti pamětí,stínování .....
a píšou chybu *** STOP : 0x0000000A (0x02070217, 0x000000FF, 0x00000000, 0x804E98B3)
IROQL_NOT_LESS-OR_EQUAL

Už jsem zkoušel : reset biosu, nastavení virtuální paměti- vyzkoušel jsem všechny možnosti

Dál už netuším ...... :sad: :evil: :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. červenec 2005, 17:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. červen 2005
Bydliště: Most
Nahoru
kotry napsal:
Prosím POMOC !!!! Mám starší Pc : Duron 1GHz, 256 Ram, 40GB, zdroj GeF 2 MX 400 32MB. A jede mi to na Win Xp servis pack 1. Do nedávna bylo všechno v pohodě, ale nedávno jsem přeinstaloval Win nějákou dobu jsem s tím nic nedělal. Je to asi tak měsíc co jsem nainstaloval nějáký hry a žádná z nich mi nejde. Win Xp mi hlásí něco jako skontrolujte místo na disku, přeinstalujte na poslední verzi Biosu, vyměnte vydeoadaptér (tohle mi píšou jen někdy), ale většinou mi píšou zakažte v biosu možnosti pamětí,stínování .....
a píšou chybu *** STOP : 0x0000000A (0x02070217, 0x000000FF, 0x00000000, 0x804E98B3)
IROQL_NOT_LESS-OR_EQUAL

Už jsem zkoušel : reset biosu, nastavení virtuální paměti- vyzkoušel jsem všechny možnosti

Dál už netuším ...... :sad: :evil: :?


Uz dlouho jsem tohle chtel napsat nekam, kde to bude na ocich, protoze se zde stale opakuji temata s nazvem chyba blablabla, co s tim a myslim si, ze tohle predejde hodne podobnym tematum.Nevim, jak MODI, ale ja osobne soudim, ze by to zde mohlo byt uzitecne.Takze:
1.System vam hodi chybku, ktera vetsinou obsahuje nejaky kod, napr jako v citaci
2.Spustte si stranky www.microsoft.cz
3.V pravem hornim rohu je okenko hledat do nej napiste prvni cast kodu chyby (tu pred zavorkou).Podle prikladu vis napr u chyby *** STOP : 0x0000000A (0x02070217, 0x000000FF, 0x00000000, 0x804E98B3)
IROQL_NOT_LESS-OR_EQUAL napiste 0x0000000A a dejte hledat (enter)
4.Pokud existujou nejake clanky pro Vasi chybku a vas OS, doporucuju precist, drtivou vetsinou obsahujou i navod na jejich odstraneni, minimalne vsak ziskate uzitecne informace
5.Pokud Microsoft nepomuze, zkuste jeste stranky www.smartcomputing.com, tentyz postup
6.Pokud se precijen stane, ze postup na opravu nenajdete, pak se ptejte v prislusne sekci na PCT, popiste vzdy presne co se stane, pokud je to opakovane,napiste jak casto,za jakych podminek a hlavne napiste hlasku + KOD CHYBY, ale pochybuju, ze byste nic nenasli :roll:

Snad tento post alespon trochu pomuze vyresit nejake problemy, pokud bude uzitecny i v jinych sekcich, necham na modech, kam ho daj.
Cuszzz

_________________
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červenec 2005, 21:30 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2005
Nahoru
A64 3000+
GA-k8NF-9
GF 6600GT leadtec - extreme version
2x 512 ram
sata 160GB seagate

pretaktovany to nemam

a dela mi to toto:

ve windows mi to nepredvidatelne vytuhava .. po par vterinach se znovu rozjede (nejcasteji kdyz v opere davam predhozi stranku, poustim ICQ, presouvam okno po plose (normalne to chytnu a presouvam ho z jednoho mista na druhy) nekdy kdyz poustim film nebo jen tak kdyz koleckem roluju na strance) zdrojem na na 99,9% nebude protoze se mi to ve hrach neseka ... ovladace na desku a grafiku mam nejnovejsi (oficilni) na desce sem zkousel 2-3 na grafiku asi 5+- druhu ovladacu
zdroj mam 350fortron
uz sem celkem zoufalej kdyby se to sekalo ve hrach a ne ve widlech tak bych si aspon myslel ze je to zdrojem ale takle nevim ...
jo a mam SP2

kdyby nekdo vedel tak poradte dik

jo a tepota cipsetu byla tak 60 stupnu .. dal sem k tomu nejakej obyc chladic co sem nasel doma a kleslo to ... ale nepomohlo (a zase pochybuju ze se to seka kvuli tomu kdyz mi to ve hrach jede normalne)

jediny co me napada 64bitovej procesor a 32bitovy systemy ... ale to je asi blbost

_________________
Gigabyte GA-K8NF-9 - nForce4 | AMD Athlon 64 3000+ BOX, 939 | 2x Kingmax DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 | Leadtek Winfast PX6600GT TDH 128MB, PCI-E | Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160827AS - 160GB NCQ SATA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. červenec 2005, 08:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. říjen 2003
Bydliště: Brno-Bystrc
Nahoru
Mam stejnej problem jako Marshal..
Po startu kliknu na tento pocitac-pravy-vlastnosti. Nasleduje pulminutova pauza a pak se spusti.Pokud spustim exel,tak chvilku ok,ale pak zacne blbnout-neodpovida atd. Pokud preahnu ikonu na plochu,tak se nic neobjevi. Nekdy jo,nekdy ne. Zkousel sem opravnou a potom i novou instalaci, menit sitovku(je starsi), HDD scanddisk + defragmentace..nic.
Nevite nekdo?

_________________
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. červenec 2005, 13:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. červen 2005
Bydliště: Most
Nahoru
Marshal napsal:
A64 3000+
GA-k8NF-9
GF 6600GT leadtec - extreme version
2x 512 ram
sata 160GB seagate

pretaktovany to nemam

a dela mi to toto:

ve windows mi to nepredvidatelne vytuhava .. po par vterinach se znovu rozjede (nejcasteji kdyz v opere davam predhozi stranku, poustim ICQ, presouvam okno po plose (normalne to chytnu a presouvam ho z jednoho mista na druhy) nekdy kdyz poustim film nebo jen tak kdyz koleckem roluju na strance) zdrojem na na 99,9% nebude protoze se mi to ve hrach neseka ... ovladace na desku a grafiku mam nejnovejsi (oficilni) na desce sem zkousel 2-3 na grafiku asi 5+- druhu ovladacu
zdroj mam 350fortron
uz sem celkem zoufalej kdyby se to sekalo ve hrach a ne ve widlech tak bych si aspon myslel ze je to zdrojem ale takle nevim ...
jo a mam SP2

kdyby nekdo vedel tak poradte dik

jo a tepota cipsetu byla tak 60 stupnu .. dal sem k tomu nejakej obyc chladic co sem nasel doma a kleslo to ... ale nepomohlo (a zase pochybuju ze se to seka kvuli tomu kdyz mi to ve hrach jede normalne)

jediny co me napada 64bitovej procesor a 32bitovy systemy ... ale to je asi blbost


A proc zakladas duplicitni thready a jeste k tomu ve FAQ? :devil:

_________________
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.

:worship: diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT :worship:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. srpen 2005, 08:44 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2005
Nahoru
mam tu problem cislo 2 :(

PC me po nejake dobe spadne a objvy se modra obrazovka krome tech kecu jak se mam obratit na spravce a takovy ty **** okolo widli to napise toto

technicke informace:

***stop: 0x000000d1 (0x63538267,0x0000002,0x00000000,0xf70af9da)

*** NVNRM.sys - address f70afda base at f70ae000, deastamp 421e79a5

zahajovani vypisu fyzicke pameti ram
vypis fyzicke pameti je dokoncen.
pozadejte o pomoc spravce systemu nebo skupinu technicke podpory


pametma by to byt nemelo protoze sem je vytahl a dal sem tam druhou z druheho PC a delo to furt a druhe PC jede bez rpoblemu ...
nekdy se to sekne treba 5 min po restartu kdyz nic nedelam nekdy to jede treba hodinu ...

tkaze jestli se s tim nekdo setkal a vy jak na to tam predem dik

_________________
Gigabyte GA-K8NF-9 - nForce4 | AMD Athlon 64 3000+ BOX, 939 | 2x Kingmax DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 | Leadtek Winfast PX6600GT TDH 128MB, PCI-E | Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160827AS - 160GB NCQ SATA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. srpen 2005, 09:38 
Nováček
Nováček

Založen: 08. březen 2005
Nahoru
tak zmena lidi asi to bude ramkama akorat nevim kterou :) mam doma 3 stejny a dva PC tak je narvu po jendom do obou PCa uvidim ktery se bude sekat ..
kdyby nekdo mel nejakej dobre memtest tak pls hodte link nebo poslete na petura.t@centrum.cz
dik

_________________
Gigabyte GA-K8NF-9 - nForce4 | AMD Athlon 64 3000+ BOX, 939 | 2x Kingmax DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 | Leadtek Winfast PX6600GT TDH 128MB, PCI-E | Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160827AS - 160GB NCQ SATA


 Profil  
 Předmět: pocitac se samovolne restartuje
PříspěvekZaslal v: ne 27. listopad 2005, 01:19 
Nováček
Nováček

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: brno
Nahoru
Zdarec lidi...
poridil sem si novej pocal a mam snim problem. Bez jakehokoliv varovani se sam restartuje. Treba jenom behem kopirovani souboru nebo prehravani hudby, kdy neni moc vytizenej.
Mam na nem nainstalovany win XP SP2 se vsema zaplatama.
Teplota CPU je kolem 40°C a a vetrak bezi na minimalni otacky (cca 600o/m podle monitorovaci softu: asus probe2). Pokud zapnu monitorivaci soft tak porad rve ze se chladic CPU toci pomalu.

Jak zabranit samovolnemu restartu??

Diky za odpoved :wink:


Athlon 64 3200+ (venice,939)
asus A8n SLI,n Force 4 SLI
DDR 1024MB,400MHz
VGA asus EN6600GT
HDD sata 80GB
sata 120GB
CPU chladic Artic-Cooling Silencer 64 ultra TC
case Spire BlackLine s bocnim vetrakem u CPU.zdroj 350W
no jeste nejaka DVD mechanika a flopina


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. listopad 2005, 10:29 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
termixxx: Co máš za zdroj? Značkový nebo noname?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.